- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Kimseyle konuşmayın, hiç bir adım atmayın .Şu an çocukla konuşmaktan bile korktum
Herhangi bir durumda da polisi ararsınız .
Gerçekten kotu bir aile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseyle konuşmayın, hiç bir adım atmayın .Şu an çocukla konuşmaktan bile korktum
Teşekkurler evet bekleyeceğim. Umarım unutulur giderKimseyle konuşmayın, hiç bir adım atmayın .
Herhangi bir durumda da polisi ararsınız .
Gerçekten kotu bir aile.
Evi taşımayı istiyorum ama şu an evi taşıyacak maddi gücümüz yok burda ev bizim. Satsak da başka semtte alacak kadar bi para etmez.Çocuk bu küfreder ne demek ya,yerinizde olsam evi tasirdim büyük ihtimalle. Hiç dayanamıyorum böyle gerginliklere.
Çocuğa gelince benim çocuğum komşuya tukurse o.. diye bağırsak gerekeni fazlasıyla ben yapar o çocuğu komşuya ginderiz özür dilemesinj sağladım.
Yahu neden kendini suçlu hissediyorsun? Sana normal bi çocuk küfür edermi? Çocuk dediğimiz o sipa arsız terbiyesiz bişey olmuş demekki yarın yine aynısını yapar çünkü anne baba bu hareketini savunuyor kızmıyor. Çocuktan özür dilersen yaptığım yanlıştı dersen iyice simarr. Yaptığınla kal bidaha küfür etmeye kalkarsa aklına gelir ha ben o zaman küfür ettgmde böyle böyle olmstu die. Ders olsun ona bırak allah aşkına ya böyle çocuklar yüzünden bu durumdayız bunlar çocuk kalmıyor büyüyorlarKızlar burda ellerimi kırmak isteyenler falan olmuş cidden ben zaten cok üzgünüm ve üzüldüğüm için nasıl davranmalıyım demek için bu konuyu açtım. Yaptığım tabiki yanlışın ötesinde fakat çocuk da olsa biri size o hareketlerde bulunsa sinirlenmez misiniz bir an hakim olamadım kendime. Küfre tahammülüm hiçbir zaman olmadı, hiçbir zaman ailemin içinde kullanılmadı. Fazla mı büyütüyorum ben? Ama burada ellerimi kırmak isteyenler beni çok üzdü gerçekten. Ben pişmanım ve o çocukla konuşup gereğini yapacağım.
Kızlar yeni bir gelişme yazıyorum. Benim kız kardeşim (12 yaşında). Bu çocuğun amcasını (15 yaşında) telefonla konuşurken duymuş. Kendi büyük abilerini mi amcalarını mı ne arayıp küfrederek "burda bir kadın bizim çocuğa vurmuş gelin gerekeni yapın" gibisinden konuşmuş. Ben bu aileden çok korktum ne yapmalıyım şu durumda evde annemle kız kardeşim var onlara bir zarar verirler mi polisi aramalı mıyım onlardan bi hamle beklemeli miyim off ya neyin içine girdim ben
Ben cok pişmanım vurmamaliydim. Hurda ellerimi kırmak isteyenler olmuş çok daha fazla üzüldüm şu an ne yapacağımı bilemiyorumBende çocuk oldum benimde çocuğum var
Onlar sizden özür dilemeli asıl
Ben böyle birşey yapsam annem kulağımdan çeke çeke götürür özür diletirdi gidip kapılara bağırıp terbiyesizlik yapmak yerine
O çocuğun neden öyle olduğu anlaşıldı hiç vicdan yapmayın
Kızkardeşimi soğaka bırakmıyoruz zaten en fazla ekmek almaya markete gidip gelir. O da çok sıkılıyor evde ama yüzmeye falan götürüyorum Kuran kursuna gidiyor biraz olsun değişiklik oluyor ona. Bu ailelerin çocuklari abartmıyorum gecenin 2sine kadar sokaktalar, site icindelerValla ben de korktum şu an. herşey beklenir bu gibi insanlardan. Dikkatli olun. Kız kardeşiniz bir süre sokağa tek çıkmasın. En ufak bir şeyde polisi arayın. Kardeşiniz ve anneniz bir akrabaya filan gitse bir iki haftalığına belki olaylar soğur unutulur.
Valla ben olsam oradan en kısa zamanda taşınırım. Bunlar gibiler suç işlemekten korkmaz.
Cocuk küçük diye üzüldüm başta,burdaki anneler de ellerini kirardim diyinceYahu neden kendini suçlu hissediyorsun? Sana normal bi çocuk küfür edermi? Çocuk dediğimiz o sipa arsız terbiyesiz bişey olmuş demekki yarın yine aynısını yapar çünkü anne baba bu hareketini savunuyor kızmıyor. Çocuktan özür dilersen yaptığım yanlıştı dersen iyice simarr. Yaptığınla kal bidaha küfür etmeye kalkarsa aklına gelir ha ben o zaman küfür ettgmde böyle böyle olmstu die. Ders olsun ona bırak allah aşkına ya böyle çocuklar yüzünden bu durumdayız bunlar çocuk kalmıyor büyüyorlar
Haklısınız..Çocuğun ettiği küfür, yetiştirilme tarzı, annesinin , annanesinin küfüre bakış açısı vs savunulacak bir tarafı yok. Ben de küfür eden çocukları uyarıyorum sözlü olarak.Sizin çocuğa vurmanız gerçekten çok yanlış olmuş. Benim çocuğum da hata yapabilir ama kimse ona vuramaz ben de o kapıya dayanırdım.
Eger kadin kapiya gelip o tarz konusmasaydi belki ozur dilerdim ama su saaaten sonra aslaaaaİyi akşamlar herkese.
Arkadaşlar bu akşam asansörde evime çıkarken bizim binanın çocukları beni çileden çıkardı. Ben hayatımda böyle terbiyesiz çocukları bir arada görmedim, ki daha önce ailelerini uyarmıştım bu konuda. Bu arada yaşlari 5-10 arası ufak çocuklar. Fena halde küfrediyorlar.
Neyse ben evime çıkarken asansörün kapısını açık tuttular ne söylediysem kapattıramadım ben de kızdım sizi ailenize söylicem diye. İçlerinden ufak olan bir tanesi üst kata çıkıp başıma tükürmeye başladı ve saydırdı o... diye birçok kez tekrarladı. Hayatımda kabullenemeyeceğim şeylerin başında küfür gelir ve ben o an bi gafletle tokat attım çocuğa. (Korkutma amaçlı okkalı bir şey değil) ama sonrasında çoook pişman oldum ve saatlerdir ağlıyorum üzülüyorum başkasının çocuğuna bunu yaptım diye. Ailesinin kim olduğunu bilmiyordum yoksa kapılarına gidicektim.
Anneannesi geldi kapıma "sen insan değilsin,bu çocuk tabiki küfreder, sus demekten anlamaz" birsürü bağırdı bana ve ben de o derece ciddi bir küfrü bu yaştaki bir çocuk nasıl söyler terbiyeli yetiştirin diye söylendim. Size sorum çıkıp özür dilemeli miyim çünkü gerçekten vicdan azabı çekiyorum şu an...