Kötü bir şey yaptım, çok üzgünüm...

Ne kötü çocuk yetiştiriyorlar yazik. Küfür eder çocuk bu ne demek.
Allah kolaylık versin kötü bir yerde yaşıyorsunuz sanırım.
Size de üzüldüm çocukların yetiştirilme tarzına da üzüldüm.

Evet aileye gidip özür dilemek istiyorum fakat nasıl bir tavırla karşılaşacağımdan korkuyorum çünkü anneannesi bayağı cazgırdı

Gidip özür dilersen hem suçlu hem güçlü olurlar, kimsenin ayranını kabartma
Ayrıca da eline sağlık, sahip çıksınlar çocuklarına , ne demek insanlara küfür etmek, gerçi kapıya gelenin zihniyetinden belli ne oldukları. Vurmak tabi ki iyi bir şey değil, ben olsam kendimi tutabilir miydim bilemiyorum, en iyisi muhatap olmamak

Çocukla konuşmayı düşünüyordum da her türlü ailesine söyler yani konuşursam bile. En iyisi görmezden gelmek onlar açmadıkça konuyu açmamak. Ne dersiniz hanımlar?

Terbiye tabiki tokatla olmaz kesinlikle ama annane sizden özür dilemek için gelebilirdi. Saliyolar çocukları sokağa çocuk herşeyi öğreniyor ayıp diye birşey yok artık.

Şiddet olduğu icin kendilerini her türlü hakli görüyorlar. Keske vurmasaydiniz bence görmezden gelin aileyi ve çocuğu

Ne demek çocuktur küfreder? Biz de çocuktuk, etmedik. Ailede, çevresinde ne görüyorsa öyle davranır çocuk dediğin..

İyi akşamlar herkese.
Arkadaşlar bu akşam asansörde evime çıkarken bizim binanın çocukları beni çileden çıkardı. Ben hayatımda böyle terbiyesiz çocukları bir arada görmedim, ki daha önce ailelerini uyarmıştım bu konuda. Bu arada yaşlari 5-10 arası ufak çocuklar. Fena halde küfrediyorlar.
Neyse ben evime çıkarken asansörün kapısını açık tuttular ne söylediysem kapattıramadım ben de kızdım sizi ailenize söylicem diye. İçlerinden ufak olan bir tanesi üst kata çıkıp başıma tükürmeye başladı ve saydırdı o... diye birçok kez tekrarladı. Hayatımda kabullenemeyeceğim şeylerin başında küfür gelir ve ben o an bi gafletle tokat attım çocuğa. (Korkutma amaçlı okkalı bir şey değil) ama sonrasında çoook pişman oldum ve saatlerdir ağlıyorum üzülüyorum başkasının çocuğuna bunu yaptım diye. Ailesinin kim olduğunu bilmiyordum yoksa kapılarına gidicektim.
Anneannesi geldi kapıma "sen insan değilsin,bu çocuk tabiki küfreder, sus demekten anlamaz" birsürü bağırdı bana ve ben de o derece ciddi bir küfrü bu yaştaki bir çocuk nasıl söyler terbiyeli yetiştirin diye söylendim. Size sorum çıkıp özür dilemeli miyim çünkü gerçekten vicdan azabı çekiyorum şu an...

sana küfrettiyse ister anneannesi özür dilesin ister çocuk kapansın yerlere fark etmez. o tokadı hak etmiş. öğrensin büyükleriyle de başka insanlarla da nasıl konuşulur. ne hakla küfrediyo, kim öğretiyo bu o... çocuklarına küfürleri ya... nasıl aileler var

Saçmalamayın ne özür dilemesi or..nun ne demek olduğunu bilmeyecek yaşta değiller. Beni linç edebilirsiniz ama attığınız tokat az olmuş keşke daha okkalısını anneanneye de atsaydınız

Cocuk kufurmu edermis ! Once onlar cocuk yetistirmeyi ogrensin bende terbiyesiz cocuklardan nefret ediyorum.bizim toplumumuzda simarik ve terbiyesizlik karistiriliyor

Ozur dilemeyin cocuguna terbiye vermeyip millete kufur ediyorsa sonuclarinada katlansin.tokat atmasaydiniz keske ama onlar cocuk diye tepemize cikacak halleri yok.ben kufur degil tukurseydi cildirirdim zaten hele bide kufur etmis.

İyi akşamlar herkese.
Arkadaşlar bu akşam asansörde evime çıkarken bizim binanın çocukları beni çileden çıkardı. Ben hayatımda böyle terbiyesiz çocukları bir arada görmedim, ki daha önce ailelerini uyarmıştım bu konuda. Bu arada yaşlari 5-10 arası ufak çocuklar. Fena halde küfrediyorlar.
Neyse ben evime çıkarken asansörün kapısını açık tuttular ne söylediysem kapattıramadım ben de kızdım sizi ailenize söylicem diye. İçlerinden ufak olan bir tanesi üst kata çıkıp başıma tükürmeye başladı ve saydırdı o... diye birçok kez tekrarladı. Hayatımda kabullenemeyeceğim şeylerin başında küfür gelir ve ben o an bi gafletle tokat attım çocuğa. (Korkutma amaçlı okkalı bir şey değil) ama sonrasında çoook pişman oldum ve saatlerdir ağlıyorum üzülüyorum başkasının çocuğuna bunu yaptım diye. Ailesinin kim olduğunu bilmiyordum yoksa kapılarına gidicektim.
Anneannesi geldi kapıma "sen insan değilsin,bu çocuk tabiki küfreder, sus demekten anlamaz" birsürü bağırdı bana ve ben de o derece ciddi bir küfrü bu yaştaki bir çocuk nasıl söyler terbiyeli yetiştirin diye söylendim. Size sorum çıkıp özür dilemeli miyim çünkü gerçekten vicdan azabı çekiyorum şu an...
Amacım sizi yargılamak değil ama merak ediyorum. Kaç yaşındasınız, mesleğiniz ne, komşuluk ilişkileriniz nasıl, sosyal ilişkileriniz nasıl

Amacım sizi yargılamak değil ama merak ediyorum. Kaç yaşındasınız, mesleğiniz ne, komşuluk ilişkileriniz nasıl, sosyal ilişkileriniz nasıl
Merhabalar estağfurullah. 23 yaşında bekarım,üniversite mezunuyum su an özel bi şirkette halkla ilişkilere bakıyorum ayrıca Kpss'ye hazırlanıyorum. Sosyal ilişkilerim çok iyidir, genelde herkes çabuk ısınır bana çocuklarla da aram cok iyidir. Fakat 2 sene oldu bu semte taşınalı adapte olamıyorum. Benim komşuluk iliskim yok kimseyle ama annem birkaç komşusuyla tanışır

Merhabalar estağfurullah. 23 yaşında bekarım,üniversite mezunuyum su an özel bi şirkette halkla ilişkilere bakıyorum ayrıca Kpss'ye hazırlanıyorum. Sosyal ilişkilerim çok iyidir, genelde herkes çabuk ısınır bana çocuklarla da aram cok iyidir. Fakat 2 sene oldu bu semte taşınalı adapte olamıyorum. Benim komşuluk iliskim yok kimseyle ama annem birkaç komşusuyla tanışır
Bu çocuklar herkese mi böyle yoksa sadece size mi

Küfür ve hakaret konusunda ne kadar haklıysanız şiddet konusunda da o kadar haksızsınız.
Özür diler misiniz bilmem ama kim olursa olsun, hele ki sizden daha küçük bir bireye korkutmak amaçlı da olsa vu-ra-maz-sı-nız.

Şiddeti sadece kadınlara uygulandığında kınayacaksak bir anlamı olmaz.
Şiddetin her türlüsü kınanmalı.
İster tokadınız kuvvetli ister yavaş olsun.
Ben sizi bu konuda kınarım.
Diğer konularda haklısınız.
Çocuğun ailesine gerekli ihtarı yapın ama çocuğa bir özür borcunuz var.

Üzgünüm ama küçük yaştaki çocuğun bilebileceği bir küfür değil hak etmiş tokadı demek istemiyorum ama o aşamaya gelmeniz co knormal bence özür de dilemeyin ananesi sizden dilesin cocuk ne demek yarın büyüyünce değişecek mi sonra toplum böyle manyaklarla dolup taşıyo iste.

Tüm yorumları okumadan yorum yapmıştım.
Sondan geriye 3 sayfa okudum ağzım açık kaldı.
Ne demek çocuğa vurulan tokadı normal karşılamak anlamadım yahu.
Öyleyse kafanıza uymayan kendi anlayışınızla kötü olan herkese vuralım.
Vuramazsınız efendim. Bu şiddettir ve şiddet affedilmez.
Çocuk terbiyesiz olabilir, yaramaz olabilir ama bu kimseye o çocuğa vurma hakkını vermez.
Sapla samanı karıştırmaya ne kadar müsaitiz.
Aile terbiye vermemiş, gidin onlara şikayet edin. Küçücük çocuğa yaptıklarının vebalini yükletip üstelik de vurmak ne demek yahu.
Koca koca kadınlar hala hayatımızda bu kadar tecrübelerimize rağmen hiç mi hata yapmıyoruz. Bizimkiler hata da çcuğa gelince oh iyi yapmışsın demek nedir.
Cidden şaşırmamak elde değil.
Konu terbiyesizlikse okey tamam ama vurmaya gelince hoooppp derim ben.
Konu sahibi, vicdanın tokat konusunda asla rahatlamasın çünkü hatalısın.
Diğer konularda ise sonuna kadar haklısın.

Tabii ki kufur yanlis ama size vurma hakki vermez, gidip uyarın ailesini ama vuramazsiniz ne munasebet.

Back
X