• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü biri olduğum için çocuğum olmuyormuş:((((((((((((((((((

yok artık ne alaka.
ben dört yıl bekledim evladımı ozamanlar kötüydüm,sonra iyi oldum rabbimde bana bebeğimimi gönderdi yani :)

Ablan bence kendinde değilmiş bu lafı sarfettiğinde sen ne kadar o an kötü birsey de yapmış olsan bunu söylemek gaddarlik. Allah ta onu istediği birseyle sinadiginda sana ettiği bu kötülük aklına gelsin ve anlasin...
etme bulma dünyasıdir..

• Beğen
Reactions: mbz
Bazı insanlar böyle Allah adına konuşma cesareti bulurlar maalesef .

Söz konusu kişi ablanız olunca , gayri ihtiyarı ağzından çıkmış olduğunu umuyorum .

Umutsuz olmayın zamanı gelince hayırlısıyla evlat nasip olur inşallah size de , tüm isteyenlere de .
Zor olsa da kulaklarınızı çevreyi tıkamaya çalışın .

Bazı insanlar böyle Allah adına konuşma cesareti bulurlar maalesef .

Söz konusu kişi ablanız olunca , gayri ihtiyarı ağzından çıkmış olduğunu umuyorum .

Umutsuz olmayın zamanı gelince hayırlısıyla evlat nasip olur inşallah size de , tüm isteyenlere de .
Zor olsa da kulaklarınızı çevreyi tıkamaya çalışın .
insanın kendisine acıması kadar daha ağır bir yük yoktr:(bugün o kadar acıdım ki kendime.....:KK61::KK61::KK61:

insanın kendisine acıması kadar daha ağır bir yük yoktr:KK43:bugün o kadar acıdım ki kendime.....:KK61::KK61::KK61:
Acımak ne demek ?
Olur mu hiç , yapmayın Allah ın gücüne gider . Çocuk hasreti çeken maalesef milyonlarca insan var . Böyle yaparak kendinizi yıpratmaktan öteye gidemezsiniz . Bu sizin elinizde olan , gücünüzün yetebileceği bir şey değil ki . Hiç birimizin gücü yetmez .
Size yakışan yazdığınız gibi tevekkül ve dua .
Elbet dualarınız , sabrınız karşılıksız kalmayacak inşallah .

Eminim ki çok ama çok zor ama , siz zaten tedavi oluyormuşsunuz , gerisini Allah nasip edecek inşallah .

• Beğen
Reactions: mbz
abla değil sanki bir düşman..olmaz olsun böyle ablayı..kendini tanrı mı zannediyor?takmayın kafanıza..

lütfen Dua edin, hamileyim diye yazacağım gün gelsin,açtığım bu konuya ...lütfen...:KK42::KK42::KK42:

Bazen ben bile kendi kendime düşünüyorum bunu.Acaba ne günah işledimde çocuğum olmuyor diye düşünüyorum.Hep tövbe ediyorum Allahım bilerek veya bilmeyerek işlediğim günahlar için beni affet diye.Herkesi farklı sınar tabi ALlah bizimde bu işte belki günahlarımızdan dolayı bilemyiz ki.Allah yardımcımız olsun.Çok zor çok çekmeyen bilmez.

Ah be kardesim evlatla insanin kotu olmasinin ne alakasi var.bir arkadasinda dedigi gibi sinir aninda seni en zayif noktandan yakalamis ablan.insanlar cok acimasiz ve dusuncesiz malesef .ben bebek istemeye basladigim gunden beridir etrafimdakilerin nasil insanlar oldugunu gordum.uzulme rabbim sevmedigi kulunu hic yalvartmaz istedigini cuk diye oldururmus.sevin bence allahin sevdigi insanlar arasindayizdir insallahki bizi imtihan ediyor.dunya cok bos herseyden once olum var takma kafana onu bunu.cok uzun yazdim k.bakma.allaha emanet.

Bazen ben bile kendi kendime düşünüyorum bunu.Acaba ne günah işledimde çocuğum olmuyor diye düşünüyorum.Hep tövbe ediyorum Allahım bilerek veya bilmeyerek işlediğim günahlar için beni affet diye.Herkesi farklı sınar tabi ALlah bizimde bu işte belki günahlarımızdan dolayı bilemyiz ki.Allah yardımcımız olsun.Çok zor çok çekmeyen bilmez.
canım benim senin sorunun neydi ki:(ben pkoluyum:(

bende de pko var cnm birde prolaktin yüksekliği var.6 yıldır evliyim.5 kez klomen ve 1kez aşılama yaptırdık olmadı.Olmuyor olmuyor napim.tüp yaptıracağız ama maddi olarak sıkışığız biraz.ne bilim böyle işte.:(

biz burada evlat bebek hasretiyle üzülürken , çabalayıp tedavi olmaya çalışırken , ağlayarak yalvararak allah a dualar ederken keyfi yere kürtaj olanlara ne demeli...işim gereği sağlık sektöründe olduğumdan haftada 3 kez falan karşılaşıyorum bu durumla.içim acıyo

yaaa kızlar lütfen böyle düşünmeyin rabbim sevdiği kulunu sınarmış...
potipoti ablan saçmalamış canım üzülme söylediğinin bi doğruluğu yok...lütfen üzülmeyin rabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin......

umuyorum ki ablanız içten sölememiştir canını yakmak istemiştir..çok acımasız bi şekilde olmuş ama eminim pişman olmuştur.
çocuğu olmayanların kaderimi bu yoksa biz mi çok alınganız acaba bende yıllarca bunun acısı çekiyorum
35 yaşındayım yaşıtlarımın hatta benden küçüklerimin cocukları okula başladı herşeyden her kelimeden nem kapıyorum
kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü nereye gitsem hangi ortama girsem illa bebek konusu açılıyor herkes ne yaptın ne yapıcan gibi sorular soruyor şunu yap bunu ye şunu iç laflarını duymamak için hiç biyere gitmiyorum.. facebooka herkes ama herkess bebesinin resmini güldüğünü ağladığını hastalandığını doğum gününü okula başlamasını dıdısını dıdısını koyuyor diye kapattım hesabımı ... olgun ve ileri görüşlü olduğumu düşündüğüm biriyim insanları ve çocukları çok seviyorum aslında ....ama bende bu zaafıma yenilip herkesin her sölediğine aşırı alınıp kendi içimde büyütüp kendime acı çektiriyorum sanırım.. halbuki benim yaptığım yanlış benim düşüncem yanlış biliyorum ama ama işte beni en iyi siz anlarsınız kendime engel olamıyorum üzülüyorum üzlüyorum hep kendi halime üzülüyorum..aynen senin ablana kırıldığın gibi bende herkese kırgınım beni anlamadıkları için :mad::mad::mad::mad::mad:

bende de pko var cnm birde prolaktin yüksekliği var.6 yıldır evliyim.5 kez klomen ve 1kez aşılama yaptırdık olmadı.Olmuyor olmuyor napim.tüp yaptıracağız ama maddi olarak sıkışığız biraz.ne bilim böyle işte.:KK43:
kürler falan denemdn mi?ben dün başladım incir kürüne....

umuyorum ki ablanız içten sölememiştir canını yakmak istemiştir..çok acımasız bi şekilde olmuş ama eminim pişman olmuştur.
çocuğu olmayanların kaderimi bu yoksa biz mi çok alınganız acaba bende yıllarca bunun acısı çekiyorum
35 yaşındayım yaşıtlarımın hatta benden küçüklerimin cocukları okula başladı herşeyden her kelimeden nem kapıyorum
kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü nereye gitsem hangi ortama girsem illa bebek konusu açılıyor herkes ne yaptın ne yapıcan gibi sorular soruyor şunu yap bunu ye şunu iç laflarını duymamak için hiç biyere gitmiyorum.. facebooka herkes ama herkess bebesinin resmini güldüğünü ağladığını hastalandığını doğum gününü okula başlamasını dıdısını dıdısını koyuyor diye kapattım hesabımı ... olgun ve ileri görüşlü olduğumu düşündüğüm biriyim insanları ve çocukları çok seviyorum aslında ....ama bende bu zaafıma yenilip herkesin her sölediğine aşırı alınıp kendi içimde büyütüp kendime acı çektiriyorum sanırım.. halbuki benim yaptığım yanlış benim düşüncem yanlış biliyorum ama ama işte beni en iyi siz anlarsınız kendime engel olamıyorum üzülüyorum üzlüyorum hep kendi halime üzülüyorum..aynen senin ablana kırıldığın gibi bende herkese kırgınım beni anlamadıkları için :mad::mad::mad::mad::mad:
tüp bebk yaptrmadnz mı?:KK61::KK61::KK61:

Canım ablanın bunu söyleme nedeni nydi gerçi hiçbir sebep bunu söylemesini gerektirmez ama merak ettim eminim ablan sonradan çok pişman olmuştur ama yinede senin bukadar üzüleceğini bile bile bunu söylememeliydi sinirlerine hakim olmalıydı eminim çok pişman olmuştur bu olaydan sonra hiç konuştunuzmu

İnşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nadip ederde bu üzüntülerini unutursun canım

Back
X