- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
oyyy canım benim inş olacaktır.ya lütfen üzülme3 kere...ama olmadı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy canım benim inş olacaktır.ya lütfen üzülme3 kere...ama olmadı![]()
oyyy canım benim inş olacaktır.ya lütfen üzülmesorunun nedr doktorlar ne dyor????
bende 31 yaşındayım ve inan tüp bebek yaptırmaya korkuyorum.Aslında maddiyattanda değil işte ya olmazsa korkusu da var.Birde demişsin ya face falan kapattım dayanamıyorum,biryere gitmiyorum diye ben napim öğretmenim ben hergün birsürü çocukla uğraş.Onların sorumsuz ailelerini gördükçe hele nasıl isyan ediyorum bazen.Bir velim 8.çocuğuna hamile kalınca benim yanıma gelmemişti toplantıya falan utanıyorum demişti.Düşün artık.Yoksulluktan kırılıyordu ama 8.çocuğa hamile kalıyor.Ne diyeyim işte ya böyleumuyorum ki ablanız içten sölememiştir canını yakmak istemiştir..çok acımasız bi şekilde olmuş ama eminim pişman olmuştur.
çocuğu olmayanların kaderimi bu yoksa biz mi çok alınganız acaba bende yıllarca bunun acısı çekiyorum
35 yaşındayım yaşıtlarımın hatta benden küçüklerimin cocukları okula başladı herşeyden her kelimeden nem kapıyorum
kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü nereye gitsem hangi ortama girsem illa bebek konusu açılıyor herkes ne yaptın ne yapıcan gibi sorular soruyor şunu yap bunu ye şunu iç laflarını duymamak için hiç biyere gitmiyorum.. facebooka herkes ama herkess bebesinin resmini güldüğünü ağladığını hastalandığını doğum gününü okula başlamasını dıdısını dıdısını koyuyor diye kapattım hesabımı ... olgun ve ileri görüşlü olduğumu düşündüğüm biriyim insanları ve çocukları çok seviyorum aslında ....ama bende bu zaafıma yenilip herkesin her sölediğine aşırı alınıp kendi içimde büyütüp kendime acı çektiriyorum sanırım.. halbuki benim yaptığım yanlış benim düşüncem yanlış biliyorum ama ama işte beni en iyi siz anlarsınız kendime engel olamıyorum üzülüyorum üzlüyorum hep kendi halime üzülüyorum..aynen senin ablana kırıldığın gibi bende herkese kırgınım beni anlamadıkları için![]()
Ben bir iki kere soğan kürü yapim dedim içemedim felaket midem kalktı içerken yapamadım yani.şimdi bal tarçın yapim bakalım belki işe yarar.Onun tadı güzel:)kürler falan denemdn mi?ben dün başladım incir kürüne....
canım çaresizlik insana her şeyi yaptırır derler ya.....bu kocakarı ilaçları dedikleri kürleri falan denedn mi?eşine cakşır otu suyu içtr sen de incir havuç dene....cakşır erkeklere bire birmiş...inş Rabbim evladına kavuşturr.AMİN.....sorunum ne olduğunu bi anlasam zaten ...tek sorun spermlerin az olması ama zaten tüp yaptırıyoruz sayı önemli değil diyolar ..azosperm olan birinden bile 1 tane 2 tane spermle bile başarı sağlanıyor ..bizim 2 milyon 3 milyon hatta ilaçlarla takviyelerle bir ara 12 milyona bile çıktı sayı ama bişi yapamadılar ..eşim 3-4 yıldır ilaç vitamin karışım aklına ne gelirse hepsini kullandı bütün yöntemleri denedik sonra en son çare tüp bebek denedik 3 kere ama hiç hamile kalamadım ...genetik test de yaptırdık o da temiz ..acaba doğru merkezi mi bulamadım diyorum ...gittiğim yer ankaranın en iyi yerlerinden biri prof. doktor ..... rabbim bilir zamanı gelmedi heralde diyip sabırlı olmaya çalışıyorum ne kadar olabilirsem işte ....bu arada herkesin her sölediğinden etkileniyorum tabi ister istemez ....
sakın benim durumum sizi umutsuzlağa düşürmesin aslında ben sizin ablanızın sölediğine kırılmanızı o kadar içten hissetim ki aynı şeyleri yaşadığımızdan heralade yazmak istedim....bende bu tür sacma konuşmalar ve laflarla çok kırılan biriyim çünkü...rabbim biran önce hepimizin kucağını doldursun inşallahhh![]()
aaaaa... A llah aşkına soğanı da dene sonra incir havuç kürünü de denebende 31 yaşındayım ve inan tüp bebek yaptırmaya korkuyorum.Aslında maddiyattanda değil işte ya olmazsa korkusu da var.Birde demişsin ya face falan kapattım dayanamıyorum,biryere gitmiyorum diye ben napim öğretmenim ben hergün birsürü çocukla uğraş.Onların sorumsuz ailelerini gördükçe hele nasıl isyan ediyorum bazen.Bir velim 8.çocuğuna hamile kalınca benim yanıma gelmemişti toplantıya falan utanıyorum demişti.Düşün artık.Yoksulluktan kırılıyordu ama 8.çocuğa hamile kalıyor.Ne diyeyim işte ya böyle
Ben bir iki kere soğan kürü yapim dedim içemedim felaket midem kalktı içerken yapamadım yani.şimdi bal tarçın yapim bakalım belki işe yarar.Onun tadı güzel:)
yuhhh yani afedersiniz nasıl ablaymış bu.İnsan kardeşine bu lafı soylermi hiç. bence ablanız hem içi kötü hemde bir o kadar da cahil.
yuhhh yani afedersiniz nasıl ablaymış bu.İnsan kardeşine bu lafı soylermi hiç. bence ablanız hem içi kötü hemde bir o kadar da cahil.
ablamda egoistlik en üst seviyedeTerbiyesiz. Hayatın kime ne zaman ne sunacağı belli olmaz. Kendi de kötü(!) olur elbet.
bende de pko var cnm birde prolaktin yüksekliği var.6 yıldır evliyim.5 kez klomen ve 1kez aşılama yaptırdık olmadı.Olmuyor olmuyor napim.tüp yaptıracağız ama maddi olarak sıkışığız biraz.ne bilim böyle işte.![]()
çok kötüyüm.....bugün öz ablamdan bu lafı yedim.tartıştık biraz.....ve bana dedi ki"iyi olsaydın Allah sana çocuk verirdi.kötü olduğun için çocuğun olmuyor" dedi......ağlamaktan halsiz düştüm....çok kötüyüm.
ayyy serenaycığımmmm canım çok sevindimmm senin adına ne mutlu maşşallahh suphanallah...ikizlermi bide de ne mutlu.Cnm uzun zamandır siteyede girmiyordum.Tüp bebek yaptıracaktık ama rapor çıkarabilmek için o süreçten tekrar geçmeyi yapamadım çok yoruldum çünküSementacim nasilsin tesadufen gordum seni en son konustugumuzda tup bebek deneyecegini soylemistin cnm kanuniden rapor cikarttirsan tup bebek icin hemen olmuyor diyip birakma nolurben 6 ay klomen ,4 asilama ve 2 tup bebek denedim.simdi sukurler olsun rabbime kizlarimi kucagima almak icin gun sayiyorum.denemeden bilemeyiz canim uzuntuyu veren allah sabrinida veriyor yeniden baslama gucu veriyor.dilerim en yakin zamanda toparlanip guzel haberlerle gelirsin cok opuyorum seni
ayyy serenaycığımmmm canım çok sevindimmm senin adına ne mutlu maşşallahh suphanallah...ikizlermi bide de ne mutlu.Cnm uzun zamandır siteyede girmiyordum.Tüp bebek yaptıracaktık ama rapor çıkarabilmek için o süreçten tekrar geçmeyi yapamadım çok yoruldum çünküSementacim nasilsin tesadufen gordum seni en son konustugumuzda tup bebek deneyecegini soylemistin cnm kanuniden rapor cikarttirsan tup bebek icin hemen olmuyor diyip birakma nolurben 6 ay klomen ,4 asilama ve 2 tup bebek denedim.simdi sukurler olsun rabbime kizlarimi kucagima almak icin gun sayiyorum.denemeden bilemeyiz canim uzuntuyu veren allah sabrinida veriyor yeniden baslama gucu veriyor.dilerim en yakin zamanda toparlanip guzel haberlerle gelirsin cok opuyorum seni