- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Siz kendi evinizde misafir olmussunuz. Bir an once evinizin kontrolunu elinize alin.kendi evlerinden daha rahatlat ben hiç bir hizmet etmiyorum
yani ettirmiyorlar zaten
sofrada bile bana ısrar ediyorlar ye kızım diyeeee
evet konularımın içerikleri hep aynı 1,5 yıldırpink konularının içerikleri hep aynı..
tek çözüm ortak yol bulmanız lazım.. evliliğin ilk aylarında bile yalnız değildiniz..
hasta olsa bakıma muhtaç olsa eywallah bakarsın, başının üstünde yeri vardır..
ama keyfi gelir bir kaç ay kalmak doğru değil. hele bir de siz çalışıyorsunuz..
insan eve gelince ayaklarını bir uzatmak ister çünkü
Merhaba bayanlar
Konunun bütünlüğü için eski konularımı okuyabilirsiniz
Ben bazı şeyleri düşündüğüm için tahammülüm kalmadığı için kendi mi kötü biri olarak görüyorum
Eşimin ailesine tahammülüm yok çoğunuz biliyorsunuz bir buçuk yıllık evlilikte 3 ay başbaşa kalamadık
3 aydır kaynım bizdeydi şimdide kv de
Kızlar eskiden görümcem karşılaştırma yapardı
Şimdi kv de de başladı
Mesela eşim kv anne bak bunu yapmasan çok iyi olur dediğinde
Senin karında yapıyor diye cevap veriyor ki benim o konuyla uzaktan yakından alakam yok
Ben baş edemiyorum kızlar bunlarla takıntı haline getirdim galiba
Evimden, hayatımdan gitsinler istiyorum
Ama sonrada benimde annem, babam var bende anne olacağım diyorum
Bunu düşünüyorum ve sonrada vicdan azabı çekiyorum
Sizce ben kötü biri miyim?
artık yine sofrada böyle ısrarlı tavırlarSiz kendi evinizde misafir olmussunuz. Bir an once evinizin kontrolunu elinize alin.
kim olsa patlayacak duruma gelir..evet konularımın içerikleri hep aynı 1,5 yıldır
konuşuyorum, tartışıyorum
ilerleme var fakat değişme yok
tamam haklı buluyor eşim beni
ama onlardan vazdageçemiyor
kardeşinin sınavı bitince yollayacağını söylüyor felan filan
ama hep bir bahaneyle tekrar geliyorlar
amin amin inşaallahkim olsa patlayacak duruma gelir..
ALLAH sabır versin.
insanlar ne kadar düşüncesiz..
evet bencede haklısınızBence iş eşlerde bitiyor eşiniz bu kadar tölerans gösterdiği için böylesine sizde kalıyorlar kesinlikle eş önemli ya eşinn ailesi sonuçta o mesafe koyacak
Yoo yine iyisin valla :) birileri evimizde bu kadar uzun kalsa ben daha kötü olurdum. Hele kıyaslama ve laf sokmaya hiç gelemem..Ben bunkarı düşündüğüm için kötü birimiyim diye sorguluyorum kendi mi genelde
eşim diyor kiBide çalışan bayan olunca, kaynananın gelip aylarsa kalması sanki gelin için çok güzel birşey miş algısı var..
güya yemekleri yapıyor evi toparlıyor diye gelini için bunlar bir lutüf gibi görüyorlar sanırım.
onların yanında hepPeki eşin seni koruyormu yoksa her zaman annesinimi düşünüyor bu sıkılmalarını esinle paylaşsan.
her zaman söylerim kaynanam pamuk gibi kadındır ne karışır ne eder, sessiz sakin oturur ama yeni evli iken gelip 20 gün kaldığında çıldırmıştım benartık yine sofrada böyle ısrarlı tavırlar
eşim bile etmeye başladı
sinirlendim en son off burası benim evim ister yerim ister yemem dedim
Eşimle çok daha kötü oluruzher zaman söylerim kaynanam pamuk gibi kadındır ne karışır ne eder, sessiz sakin oturur ama yeni evli iken gelip 20 gün kaldığında çıldırmıştım benne ayaklarımı uzatıyorum ne sigaramı içiyorum ne geceliğimi giyebiliyorum gizli gizli duşa giriyorum, öğlene kadar uyuyacağım birikmiş 2 yıllık iznimi kullanıyorum kaynana erkenden kalkıyor mecbur ben de kalkıyorum. en son nasıl bir çıldırdıysam o son oldu bir daha 3 günden fazla kalmadı. o da senede bir oldu. ne gerek var yaa aynı evde haftalarca kalmaya. bu insanlar öğrenci iken eşimin okuduğu şehire bir kere gitmemişler bir de. evlenince kıymete biniyor. kusura bakmasın kimse benim ailem de eşimin ailesi de eğer bir mecburiyet yoksa 3-5 günden fazla kalmasın.
senin kriz zamanın gelmiş geçiyor, bırak kötü bir insan mıyım diye düşünmeyi iyi niyetin fazlaca suistimale uğramış zaten!
hayırlısı ne ise o olsunAaah canım ah, ben de aynı durumdan muzdaribim... Ve ben de hepsinden kendimce nefret ediyorum, hatta bir itiraf niteliğinde olacak, arada bi dua ediyorum Allaha, bebem hariç o sülale mensubu herkesi, komple hepsini hayatımdan çıkarması için ama kabul olur mu olmaz mı bilemicem.
Binlerce kez
burası onunda eviymiş
ailesi uzaktan geldiği için gelip bir iki hafta gelip gidemezmiş felan filan
Hepimizin kuzum hepimizin...hayırlısı ne ise o olsun
valla sizin içinde
rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?