Kötü birimiyim???

kendi evlerinden daha rahatlat ben hiç bir hizmet etmiyorum
yani ettirmiyorlar zaten
sofrada bile bana ısrar ediyorlar ye kızım diyeeee
Siz kendi evinizde misafir olmussunuz. Bir an once evinizin kontrolunu elinize alin.

evet konularımın içerikleri hep aynı 1,5 yıldır
konuşuyorum, tartışıyorum
ilerleme var fakat değişme yok
tamam haklı buluyor eşim beni
ama onlardan vazdageçemiyor
kardeşinin sınavı bitince yollayacağını söylüyor felan filan
ama hep bir bahaneyle tekrar geliyorlar

Evinizde o kadar kalmaları doğru değil.
Kötü biri değilsiniz.
Huzur bırakmamışlar.

Bence iş eşlerde bitiyor eşiniz bu kadar tölerans gösterdiği için böylesine sizde kalıyorlar kesinlikle eş önemli ya eşinn ailesi sonuçta o mesafe koyacak

kim olsa patlayacak duruma gelir..
ALLAH sabır versin.
insanlar ne kadar düşüncesiz..

Bide çalışan bayan olunca, kaynananın gelip aylarsa kalması sanki gelin için çok güzel birşey miş algısı var..
güya yemekleri yapıyor evi toparlıyor diye gelini için bunlar bir lutüf gibi görüyorlar sanırım.

eşim diyor ki
insanlar ne kadar özeniyordur ahhh ne güzel gelini el üstünde tutuyor diye
böyle diyor bana
beni kendi halime bıraksınlar el üstünde tutmaya gerek yok

artık yine sofrada böyle ısrarlı tavırlar
eşim bile etmeye başladı
sinirlendim en son off burası benim evim ister yerim ister yemem dedim
her zaman söylerim kaynanam pamuk gibi kadındır ne karışır ne eder, sessiz sakin oturur ama yeni evli iken gelip 20 gün kaldığında çıldırmıştım ben ne ayaklarımı uzatıyorum ne sigaramı içiyorum ne geceliğimi giyebiliyorum gizli gizli duşa giriyorum, öğlene kadar uyuyacağım birikmiş 2 yıllık iznimi kullanıyorum kaynana erkenden kalkıyor mecbur ben de kalkıyorum. en son nasıl bir çıldırdıysam o son oldu bir daha 3 günden fazla kalmadı. o da senede bir oldu. ne gerek var yaa aynı evde haftalarca kalmaya. bu insanlar öğrenci iken eşimin okuduğu şehire bir kere gitmemişler bir de. evlenince kıymete biniyor. kusura bakmasın kimse benim ailem de eşimin ailesi de eğer bir mecburiyet yoksa 3-5 günden fazla kalmasın.

senin kriz zamanın gelmiş geçiyor, bırak kötü bir insan mıyım diye düşünmeyi iyi niyetin fazlaca suistimale uğramış zaten!

Aaah canım ah, ben de aynı durumdan muzdaribim... Ve ben de hepsinden kendimce nefret ediyorum, hatta bir itiraf niteliğinde olacak, arada bi dua ediyorum Allaha, bebem hariç o sülale mensubu herkesi, komple hepsini hayatımdan çıkarması için ama kabul olur mu olmaz mı bilemicem.

Eşimle çok daha kötü oluruz
Ben artık ondan da korkmuyorum ya aslında
ne bileyim psikolojim iyice yerle bir

hayırlısı ne ise o olsun
valla sizin içinde
rabbim yardımcınız olsun

Binlerce kez
burası onunda eviymiş
ailesi uzaktan geldiği için gelip bir iki hafta gelip gidemezmiş felan filan

gelmesinler o zaman

benim ailem bir kere gelip bir ay bizde kaldı da sıyıracaktık

hastalık vs gibi bir durum vardı yoksa emin olun onlar da kalamazdı

madem uzaktan gelince gidilmiyor

gelmeyiversin

sanki herkesin çocuğu hep dibinde

bu arada kötü değilsiniz ama henüz 1,5 yıllık evlisiniz bir an önce kötü gelin olun

şimdiden sınırı koyun çoluk çocuk olunca daha kötü olur

sınırınızı bilsinler

karın da yapıyor deyince eşiniz o karım sen annemsin ikinizin yeri de konumu da farklı diyemiyor mu

yani bir kv nin yapacağı ile genç gelinin yapacağı yahut yapmayacağı farklı olur zaten

bu arada beni,m aklıma kv deyince hep 70 yaşındaki kendi kv dem geliyor sonra bir bakıyorum burada 40 lı yaşlarda kvler var onlar ve gelin benzer şeyler yapabilir ama aynı olma zorunluluğu yine yok

yani benim 70 lik kv yırtık kot giyse nasıl olur 20 lik gelin giyiyor diye mesela

hayırlısı ne ise o olsun
valla sizin içinde
rabbim yardımcınız olsun
Hepimizin kuzum hepimizin...
Bak benimki okullar kapanınca bana kalmaya grlicek sözde oğluma bakmaya... Günde 5 konu açarım ben de artık buraya
Benim adam da seninki gibi biraz. Beni pek sallamaz onlarla kıyaslayınca... Varım yoğum bir olabilir... Ama bekarken onlarla aynı evde barınamayan adamdı... Yani evlendikten sonra annesi canısı bitanesi

Kocana raatsiz olduğunu artık başbaşa kalmak istediğini soylesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…