Kötü birimiyim???

eşim diyor ki
insanlar ne kadar özeniyordur ahhh ne güzel gelini el üstünde tutuyor diye
böyle diyor bana
beni kendi halime bıraksınlar el üstünde tutmaya gerek yok

benimki de balayına dayısının evine götürmeye kalkmıştı ben kıyameti koparınca ne nankörsün sen, herkes bilmiyor ki sana ne yapsın , el üstünde tutuyor baş tacı ediyorlar , sen kalkmışsın gidecem de gidecem diye tutturuyorsun demişti

daha ilk hafta kafamı duvarlara vuruyordum ben ne yaptım Allahım bu adamla nasıl evlendim diye ama kavga gürültü hiç pes etmedim, ben huzursuz oldukça onu da huzursuz ettim, ağlama krizleri mi dersin sen kal dayının evinde ben annemin evine dönüyorum diye rest çekmelerim mi dersin, zaten evliliğin ilk yılı kırılmamış bardak çanak kalmadı evde. sonunda eşim huzuru tercih etti ama

kv genç 40 lı yaşlarda
eşime net olarak tavrımı koyuyorum
ama yapamıyor oda
kv de kendi kafasında
burda kendi olmasa telefonla rahat bırakmıyor

peki siz olanları unutup eskisinden daha iyi oldunuz mu
ben bu tavırla olsam eşim daha çok onların yanında oluyor

eşiniz yanında değilken hizmet etmeyin... artık misafirliğin kalmadı nasıl olsa bence yapabilirsiniz diyebilirsin
birde bu şekilde deneyin

eşiniz yanında değilken hizmet etmeyin... artık misafirliğin kalmadı nasıl olsa bence yapabilirsiniz diyebilirsin
birde bu şekilde deneyin
ben hizmet etmiyorum zaten
ssnki onlar değilde ben misafirim
çok kötü kendi evimde bile sahibi olamıyorum bazı şeylerin

pekala senin annen baban gelse bu kadar uzun kalırlar mı
kötü değilsin duygusal bakıyorsun olaya

söylüyorum
oda istiyor ama
ailesini de istiyor
zaten karı koca hayatı diye birşey yok ortada
kalmadı
Afedersin bence cinselliği on plana çıkar onlar yokken. Ev içi rahat gez dolaş ailesi yokken nasıl vakit geçirdiğinizi işle kocana. :)

Siz bir ailesiniz, eşinizin bunu algılaması lazım. 1.5 yıllık evlilik, 3 ay misafirsiz kalamama.... Çok ürkütücü geldi bana.

İyi düşün, kararı ver bence. Eşine veya ailesine söyle. Bu kadar uzun süre gezme olmaz.

İşe girsenize, çalışın para kazanın, istediginiz hayatı yaşamaya başlayın, yavaş yavaş da düşüncelerinizi söyleyin.

Böyle birikim de yapamazsınız, henüz gençsiniz, hepsini iyi düşünün tartın karar verin.

ben zaten calışıyorum
ama onlardan fırsat bulamadığım için bundan de tat bile alamıyorum
eşime söylüyorum anlıyo fakat icraat yok

Kocanız sizle evlenmemiş ki ailesiyle evlenmiş resmen sizi de öylesine eve almış gibi ...

Eşin ortada sanada haklısın canım diyip durum değişmiyosa artık el atma vaktin gelmiş geçmiş.

Kendi evinde misafir olmuşsun çok yazık.

Eve gelince gir mutfağa yemek yap kızım yemek var derse burası benim mutfağım kendi mutfağımı özledim de yap yemeğini onun yemeklerini yeme.

Biyeri temizlediğinde arkasından temizle içim rahat etmiyo de.

Sonrada sen misafirsin otur de bişey yaptırma kendinde akşam geç odana oturma yanlarında sırarsa sen misafirsin yanında ayak uzatılmıyo ben çalışıyoruö akşam eve gelince dinlenmem lazım de.

Hani kendi evin ve o evin hanımı olduğunu hissettir ki kurduğu dübyadan çıkıp gitsin.

Bir kez daha söylerse zaten
pimin çekilmiş şekilde bekliyorum
patlayacağım
madem eşinin evi eşinin ailesi. evi onlara bırak, annenlere git, onlar gidene kadar. bir şey derlerse rahat edin diye sizi başbaşa bıraktım dersin.

o zaman eşinle konuşmalısın sonuçta hasta değiller yani keyfiyen kalması saçma ama insan kendi evinde misafir
iyi niyetini kullanıyorlar
eşimle konuşuyorum konuşuyorum
anlıyor ama değişme yok
bu seferde şu olsunda bu olsunda
kv deler terör olan yerlerden birinde yaşıyorlar
uzun süre kalacaklarsa ev tutalım diyorum
eşim şimdi diyemem hele bir buçuk iki ay kalsınlar diyor
ama bu zamana kadar o kadar kullandılar ki beni tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…