- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Pink_Women
-
eşim diyor ki
insanlar ne kadar özeniyordur ahhh ne güzel gelini el üstünde tutuyor diye
böyle diyor bana
beni kendi halime bıraksınlar el üstünde tutmaya gerek yok
kv genç 40 lı yaşlardagelmesinler o zaman
benim ailem bir kere gelip bir ay bizde kaldı da sıyıracaktık
hastalık vs gibi bir durum vardı yoksa emin olun onlar da kalamazdı
madem uzaktan gelince gidilmiyor
gelmeyiversin
sanki herkesin çocuğu hep dibinde
bu arada kötü değilsiniz ama henüz 1,5 yıllık evlisiniz bir an önce kötü gelin olun
şimdiden sınırı koyun çoluk çocuk olunca daha kötü olur
sınırınızı bilsinler
karın da yapıyor deyince eşiniz o karım sen annemsin ikinizin yeri de konumu da farklı diyemiyor mu
yani bir kv nin yapacağı ile genç gelinin yapacağı yahut yapmayacağı farklı olur zaten
bu arada beni,m aklıma kv deyince hep 70 yaşındaki kendi kv dem geliyor sonra bir bakıyorum burada 40 lı yaşlarda kvler var onlar ve gelin benzer şeyler yapabilir ama aynı olma zorunluluğu yine yok
yani benim 70 lik kv yırtık kot giyse nasıl olur 20 lik gelin giyiyor diye mesela
söylüyorumKocana raatsiz olduğunu artık başbaşa kalmak istediğini soylesen?
peki siz olanları unutup eskisinden daha iyi oldunuz mubenimki de balayına dayısının evine götürmeye kalkmıştı ben kıyameti koparınca ne nankörsün sen, herkes bilmiyor ki sana ne yapsın , el üstünde tutuyor baş tacı ediyorlar , sen kalkmışsın gidecem de gidecem diye tutturuyorsun demişti
daha ilk hafta kafamı duvarlara vuruyordum ben ne yaptım Allahım bu adamla nasıl evlendim diyeama kavga gürültü hiç pes etmedim, ben huzursuz oldukça onu da huzursuz ettim, ağlama krizleri mi dersin sen kal dayının evinde ben annemin evine dönüyorum diye rest çekmelerim mi dersin, zaten evliliğin ilk yılı kırılmamış bardak çanak kalmadı evde. sonunda eşim huzuru tercih etti ama
artık sabır dilemiyorum RabbimdenAllah dayanma sabrı versin size
ben hizmet etmiyorum zateneşiniz yanında değilken hizmet etmeyin... artık misafirliğin kalmadı nasıl olsa bence yapabilirsiniz diyebilirsin
birde bu şekilde deneyin
Afedersin bence cinselliği on plana çıkar onlar yokken. Ev içi rahat gez dolaş ailesi yokken nasıl vakit geçirdiğinizi işle kocana. :)söylüyorum
oda istiyor ama
ailesini de istiyor
zaten karı koca hayatı diye birşey yok ortada
kalmadı
buda güzelmişkötü insanlar herkes kötü bir ben iyiyim diye düşünürler daha yolunuz var
ben zaten calışıyorumSiz bir ailesiniz, eşinizin bunu algılaması lazım. 1.5 yıllık evlilik, 3 ay misafirsiz kalamama.... Çok ürkütücü geldi bana.
İyi düşün, kararı ver bence. Eşine veya ailesine söyle. Bu kadar uzun süre gezme olmaz.
İşe girsenize, çalışın para kazanın, istediginiz hayatı yaşamaya başlayın, yavaş yavaş da düşüncelerinizi söyleyin.
Böyle birikim de yapamazsınız, henüz gençsiniz, hepsini iyi düşünün tartın karar verin.
yok kalmazlar canımpekala senin annen baban gelse bu kadar uzun kalırlar mı
kötü değilsin duygusal bakıyorsun olaya
yok kalmazlar canım
madem eşinin evi eşinin ailesi. evi onlara bırak, annenlere git, onlar gidene kadar. bir şey derlerse rahat edin diye sizi başbaşa bıraktım dersin.Bir kez daha söylerse zaten
pimin çekilmiş şekilde bekliyorum
patlayacağım
eşimle konuşuyorum konuşuyorumo zaman eşinle konuşmalısın sonuçta hasta değiller yani keyfiyen kalması saçma ama insan kendi evinde misafir
iyi niyetini kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?