Kötü bisey olacak hissi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.628
2.547
133
Merhabalar Bende sürekli kötü bisy olacak hissi var. Önceden bu kadar değildi sanki gitgide artan bir durum. Eşim biraz eve geç gelsin kesin bsy oldu kaza oldu diye endiselenirim. Kahve yaptım mesela sonrasinda çarpıntı yaptı herhalde esim kalbim ağrıyor dedi beni yine bir korku aldı kalp krizi de sanırım böyle oluyor diye. Anne babam kardeşlerim için de böyleyim. Psikologa mi gideyim ne yapayım bilemedim.

Merhabalar Bende sürekli kötü bisy olacak hissi var. Önceden bu kadar değildi sanki gitgide artan bir durum. Eşim biraz eve geç gelsin kesin bsy oldu kaza oldu diye endiselenirim. Kahve yaptım mesela sonrasinda çarpıntı yaptı herhalde esim kalbim ağrıyor dedi beni yine bir korku aldı kalp krizi de sanırım böyle oluyor diye. Anne babam kardeşlerim için de böyleyim. Psikologa mi gideyim ne yapayım bilemedim.
Annemde böyle kardeşlerim bir yere gittiğinde msj atar tlfna ulaşılmazsa üst üste arar geçmiş olsun yıpratmayın kendinizi

Kaygı bozukluğu var sanırsam sizde.
Bende daha önce böyleydim

Anksiyete bu bence, ben de böyleydim bir ara. Zaman zaman yakınlarımdan haber alamayınca hala böyle oluyorum. Antidepresan kullanıyordum ama bebek istediğim için bıraktım.
Destek alıyor musunuz? Almalısınız böyle hayat geçmiyor daha da zorlaşıyor. 😔

Aynı ben 😃
Ararim acilmazsa o telefon tekrar aradigimda da hemen aklimdan kötü senaryolar. Komşuları falan ararım aradığım kisiye ulasabilecek durumda olanlari. İlla ailemi gunde bir kere ararim ama yinede acaba iyiler mi diye düşünürüm.
Bazen yatarım yatakta acaba ailemde iyi mi derim. Eşimi de aynı şekilde düşünürüm.
Gerçekten zor bir şey ama bunun psikiyatrilik olduğunu düşünmüyorum bu üzerine titredigim sevdiklerime oluyor. Zor ama ne yapalım.

Muhtemelen anksiyete var. Hayatınızı etkileyecek nitelikte değilse takılmayın derim. Yine de destek almakta fayda vardır ilerlerse çok kötü ediyor insanı. Mesela ben de var ve içimde sürekli bir acıyla geziyorum. Hiç mutlu hissetmiyorum kendimi vs daha anlatabilirim de sizi de korkutmak istemem. Bence çok zor bir rahatsızlık

Bir de psikonet yayınlarından 'eyvah kötü bir şey olacak' kitabını tavsiye ederim

Aynen giderseniz kısa sürede çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Psikolog psikiyatriye sevk edebilir

Muhtemelen anksiyete var. Hayatınızı etkileyecek nitelikte değilse takılmayın derim. Yine de destek almakta fayda vardır ilerlerse çok kötü ediyor insanı. Mesela ben de var ve içimde sürekli bir acıyla geziyorum. Hiç mutlu hissetmiyorum kendimi vs daha anlatabilirim de sizi de korkutmak istemem. Bence çok zor bir rahatsızlık
Ben de öyle hep bir korku var içimde hiç mutlu olamıyorum her an kötü bişey olacakmış hissi titreme bile geliyor korkudan ne ilaç ne terapi bi işe yaramıyor

Back
X