• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kotu durumdayim :(

ayriligin acisi 2 ayda yavas yavas kulleniyo seninkide gecer merak etme

Kizlar daha once yazmistim ve sozu atmaya karar verdim . Ama beni ariyo son kararin mi diyo kararimdan eminim ama vicdanim aciyo :KK43: aranzda soz nisan atan varmi beni nasil gunler bekliyo hep mutsuz mu olurum. Nasil adimlar atmaliyim

konuyu bilmiyoum ama kararimdan eminim dedigine gore bitmesi gerekiyor senin fikrince.. evlenip ayrilmaktansa soz atmak daha yerinde olur (yurumeyecegine inaniyorsan)

Söz atmıştık bizde zor bir dönemdi ama sözü atan sözlümdü ben değil... oturup saatlerce ağlamadım kimseyi de bu konu hakkında konuşturmadım baleye ingilizceye yazıldım kafam dağılsın diye bişeyler yaptım güvendiğim tantanacı olmayan bana sıkıntımı hatırlatmayan arkadaşlarımla görüştüm. sonra da sözlüm geri döndü sorunlarımızı çözdük bize ayrılık iyi geldi. şimdi 2 buçuk aylık evliyiz :KK60:

Eğer bitirmek istiyorsan bitir, hiç düşünme, vicdanın falan da acımasın.Ben nişan attım, hiç pişman değilim çünkü birbirimizi severdik ama karakterlerimiz çok farklıydı ve sonunda ayrılık olacağını bile bile evlenmek istemedim.
Ayni dusunce icindeyiz bende bole dusunuyorum. Peki sizi aramadi mi ayrlik dedikten sonra siz ne hissettiniz

Ayni dusunce icindeyiz bende bole dusunuyorum. Peki sizi aramadi mi ayrlik dedikten sonra siz ne hissettiniz

Aradı tabii ki aramaz mı, 2 sene boyunca her fırsatta aradı, yazdı, mail attı... İlk 1 aygüzel güzel neden olamayacağımızı anlattım ona ama baktım olacak gibi değil tamamen kestim cevap vermeyi çünkü kabullenmiyordu.

Güzel şeyler hissetmedim tabii, neticede alışkanlık vardı ve sevmiştim de ama anlaşamayınca sevginin bir hükmü kalmıyor biliyorsun. Biz hiç kavga etmedik onunla, çünkü ikimizde saygıda kusur etmezdik birbirimize ama fikir ayrılıklarımız o kadar çoktu ki bir sabah uyanıp biz niye evlendik ki, anlaşamadığımız ortada boşanalım gitsin demekten korktum, çünkü olacağı buydu.

Diğer konunda babanın olmadığından ve bir nevi baba yerine koymak istediğinden bahsetmişsin, benim de babam yok belki bu yüzden ne kadar güçlü olursak olalımyine de şefkate, yanımızda olduğunu bilmemize ihtiyacımız var...

Zor günler geçirdik ikimizde, üzüldük, acı çektik ama boşanmanın getireceği yükleri, acıları yaşamak zorunda kalmadık en azından...

Bu yüzden iyice düşün, mantığını ve kalbini iyice tart canım. Doğru kararı vereceğine eminim, hakkınızda hayırlısı olsun.

Aradı tabii ki aramaz mı, 2 sene boyunca her fırsatta aradı, yazdı, mail attı... İlk 1 aygüzel güzel neden olamayacağımızı anlattım ona ama baktım olacak gibi değil tamamen kestim cevap vermeyi çünkü kabullenmiyordu.

Güzel şeyler hissetmedim tabii, neticede alışkanlık vardı ve sevmiştim de ama anlaşamayınca sevginin bir hükmü kalmıyor biliyorsun. Biz hiç kavga etmedik onunla, çünkü ikimizde saygıda kusur etmezdik birbirimize ama fikir ayrılıklarımız o kadar çoktu ki bir sabah uyanıp biz niye evlendik ki, anlaşamadığımız ortada boşanalım gitsin demekten korktum, çünkü olacağı buydu.

Diğer konunda babanın olmadığından ve bir nevi baba yerine koymak istediğinden bahsetmişsin, benim de babam yok belki bu yüzden ne kadar güçlü olursak olalımyine de şefkate, yanımızda olduğunu bilmemize ihtiyacımız var...

Zor günler geçirdik ikimizde, üzüldük, acı çektik ama boşanmanın getireceği yükleri, acıları yaşamak zorunda kalmadık en azından...

Bu yüzden iyice düşün, mantığını ve kalbini iyice tart canım. Doğru kararı vereceğine eminim, hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah razi olsun canim benim. Ama bn hakkimda hayirlisinin bu oldugunu dusunuyorum. Siz hic kavga etmiyomussunuz ama biz... ve bana surekli bagirmalari. Suan istemiyorum ama korkuyorum ya 2 3 ay sonra yapmasaydim dermiyim bu eniseyi anlamiyorum kendimde :( galba aliskanligin verdigi bir duygu

Allah razi olsun canim benim. Ama bn hakkimda hayirlisinin bu oldugunu dusunuyorum. Siz hic kavga etmiyomussunuz ama biz... ve bana surekli bagirmalari. Suan istemiyorum ama korkuyorum ya 2 3 ay sonra yapmasaydim dermiyim bu eniseyi anlamiyorum kendimde :KK43: galba aliskanligin verdigi bir duygu
Allah senden de razı olsun canım. Ben de bir ara yanlış yaptım galiba diye düşünmedim değil ama şu an hayatıma giren insana baktığımda ne kadar doğru karar verdiğimi anladım çünkü şu anki erkek arkadaşımla huylarımız, karakterlerimiz çok benziyor, ve birbirimize olan sevgimizin haricinde dostuz da aynı zamanda ve bu benim için çok önemli çünkü zamanla aşk biter, geriye sevgi ve dostluk kalır eğer ilişki içerisinde dostsan o insan seni kaybetmekten korkar ve ona göre davranır.Evet başlangıçta bazı sorunlarımız oldu çünkü ikimiz de korkuyorduk yeniden yara almaktan, önce ben kaçtım sonra o kaçtı ama neticede sorunları aştık :) Eğer bir evvelkiyle evlenmiş olsaydım şimdiki karşıma çıkmayacaktı :) Sen sen ol sana saygısızca davranan insanlara prim verme ve evlenince düzelir yanılgısına düşme çünkü tam tersi daha beter oluyorlar nasılsa benim diyerek hertürlü saygısızlığı yapmayı kendilerinde hak görüyorlar. Sözün özü, sevgi,saygı ve dostluk ara ilişkilerinde başka türlü bir adamla bir ömür geçmez...

Allah senden de razı olsun canım. Ben de bir ara yanlış yaptım galiba diye düşünmedim değil ama şu an hayatıma giren insana baktığımda ne kadar doğru karar verdiğimi anladım çünkü şu anki erkek arkadaşımla huylarımız, karakterlerimiz çok benziyor, ve birbirimize olan sevgimizin haricinde dostuz da aynı zamanda ve bu benim için çok önemli çünkü zamanla aşk biter, geriye sevgi ve dostluk kalır eğer ilişki içerisinde dostsan o insan seni kaybetmekten korkar ve ona göre davranır.Evet başlangıçta bazı sorunlarımız oldu çünkü ikimiz de korkuyorduk yeniden yara almaktan, önce ben kaçtım sonra o kaçtı ama neticede sorunları aştık :) Eğer bir evvelkiyle evlenmiş olsaydım şimdiki karşıma çıkmayacaktı :) Sen sen ol sana saygısızca davranan insanlara prim verme ve evlenince düzelir yanılgısına düşme çünkü tam tersi daha beter oluyorlar nasılsa benim diyerek hertürlü saygısızlığı yapmayı kendilerinde hak görüyorlar. Sözün özü, sevgi,saygı ve dostluk ara ilişkilerinde başka türlü bir adamla bir ömür geçmez...
Cansin ya bu icten cevaplarin icin cokk tesekkur ederim :)

şimdi söz atmanızın nedenini bilemiyorum ancak belli ki her neyse üstesinden gelemiyorsunuz.bu raddeye geldiyse,koyverin gitsin.
bir laf vardır 2 gün aglarım 3. gün yazmamı yandan bağlarım...

Ahaha cok sevdim ben bunu ve ilk kez duydum :D

Back
X