Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle daha önce konuşmuştuk depresyon ile ilgili umut olmuştu bana yazdıkların ilaç kullanmaya devam ediyormusun bırakıcam demiştin yanlış hatırlamıyorsam ben hala tam olarak iyilesemedim bir sene olacak nerdeyse"panik atakta" diye bir kitap var bende de kaygı bozukluğu var kitap çok iyi geliyor. Sadece okumuyorsunuz. Alıştırmaları da var. İyi geliyor gerçekten. Mutlaka okuyun...
Yooo ,ben birşeyler anlatsam asıl kaçık senmissin dersin :) maalesef kayıplardan sonra duygu durum bozukluğu oluşuyor . Mesela ben sonradan edindiğim korkularımdan ilâçlarım sayesinde kurtuldum . Birini çok ilginç bir şekilde farkedip ,sevinç çığlıkları atmisligim bile vardır :) hayat güzel be sardenya, ne yaşarsak yasayalım güzel ve sonu var .Bunun için ruhsal durumunu iyileştirip güzel yaşamaya çalış ..
Rica ederim , her zaman :)Sagol desteğin için çok iyi geldi
Seninle daha önce konuşmuştuk depresyon ile ilgili umut olmuştu bana yazdıkların ilaç kullanmaya devam ediyormusun bırakıcam demiştin yanlış hatırlamıyorsam ben hala tam olarak iyilesemedim bir sene olacak nerdeyse
Bu arada oğlumun doktoru bugün muaynehanesini açtı bizi kabul etti sağolsun. Bunu söylemeyi annelere borç bilirim, oğlum tavuktan parazit kapmış. Kurt gibi parazitlerden değilmiş, bakteriymiş adını da söyledi ama unuttum şimdi. Çocuğum tavuk da yemedi, geçen gün eşimin ofisine gitmiştik eşim pide yiyordu, oğlum çok istedi diye bir parça vermişti. Pidelerin içine tavuk kıyması karıştırıyorlarmış artık nasıl yapıyorlarsa. Ben çok pimpirikliyimdir, eşim de tam tersi, sana kalsa çocuk fanusta yetişecek bir şey olmaz derdi hep. Şu an vicdan azabından ölüyor diyebilirim. Bir şey olmaz dememek lazım. Lütfen hanımlar bir kaşık çorbadan, bir parça yemekten, bir lokmadan bir şey olmaz demeyin oluyor işte, daha kötüsü de olabilirdi.
ayyy
evham ıyıdır endıse korku ınsanı hayatda tutar
cok cok gecmıs olsun
Inşallah canım inşallah tek kendime değil psikolojik rahatsızlığı olan herkese dua ediyorum Allah hepimizin şifasını versin çok zormuş çünkü yaşamayan anlamazİlaçlarım azaldı. Terapi ağırlıklı tedavim. Ama umudunu kaybetme. Ben 7 yıldır ağır depresyon tedavisi görüyorum ki çok dibe battım. Hastane, defalarca elektro şok tedavisi... Ama sonunda karşılığını alıyorsun.
Depresyon tekrar edebiliyor o yüzden terapi önemli. Bakış açını değiştirirsen depresyon da hafifliyor.
Kitabı da terapistim önerdi. İçinde çalışmalar var ve gerçekten işe yarıyor. Ben de de yaygın anksiyete bozukluğu ve majör depresyon var ama dediğim gibi çok hafifledi. Kitap çok işe yarıyor. İnan atlatacaksın canım.
Inşallah canım inşallah tek kendime değil psikolojik rahatsızlığı olan herkese dua ediyorum Allah hepimizin şifasını versin çok zormuş çünkü yaşamayan anlamazBende depresyon +kaygı bozukluğu var depresyondan tam olarak kurtulamama sebebim de bu hatta sen şimdi hafifliyor dedin ya o bile dikkatimi çekti yani hafifliyor ama tam olarak geçmiyor mu :) Bende bir de tekrar yaşarsam korkusu var o yüzden ilaç bırakmaya da cesaret edemiycam sanırım
Evet canım depresyona sebep olan etkenleri terapi ile bulup ortadan kaldırmam lazım .. Yok doktor demeden bırakmam kitabı da mutlaka okuyacağım çok sağolKitap kaygı bozukluğuna ilaç gibi geliyor. Benim depresyonum başka bir psikiatrik rahatsızlıktan kaynaklanıyor. O hastalik iyileşince depreayon kalmayacak. Ancak sende depresyon varsa yalnızca geçiyor. Özellikle senin depresyona iten sebepkeri farkedip onları çözmeye çalışırsan kalıcı olarak geçer ama tekrarlamayacağının bir garantisi yok. Kanser örneğini vermişti bana doktorum. Kanser hastaları iyileşsr de tekrar edebiliyor veya diğer hastalıklar. O yüzden garantisi yok tekrar edebilir. Ama özellikle depresyona sebep olan etkenleri bul içinde. Bunu kişi kendi yapıyor çünkü.
İlaçları doktor kontrolünde kullan. Doktor demeden bırakma, azaltma sakın. Ben düştüm o hataya sen düşme. Eğer imkanın varsa da bir terapist iyileşme sürecini çok hızlandıyor..
canım sen özelde mi teapi alıyorsun terapi fiyatları baya pahalı devlettekiler nasıl acaba??Evet canım depresyona sebep olan etkenleri terapi ile bulup ortadan kaldırmam lazım .. Yok doktor demeden bırakmam kitabı da mutlaka okuyacağım çok sağol
Özelde aldım canım iki kere gittim zaten bıraktım şimdi baska klinik psikolog arıyorum uygun fiyatlıcanım sen özelde mi teapi alıyorsun terapi fiyatları baya pahalı devlettekiler nasıl acaba??
valla canım ben bir kare Klinik Pskologa hipnoterapiye gittim.Bir ekere doktorun agzı bozuktu neyse bana hipnoz uygulayacak ya sözde bende sanıyorum ki hafiften uyku hali oluyor.O zaman baya dipteydim.Gözlerimi kapattırdı hayal kur .yok şurayı hayal et ,yok şuraya git şimdi.Tam bir hayal kırıklıgı ile sonuçlandı .Tamamen saçma bir uygulama uydurma gibi.O gün tüm gün ağladı iyleşmeye olan inancımı kaybemiştim sayesinde.Özelde aldım canım iki kere gittim zaten bıraktım şimdi baska klinik psikolog arıyorum uygun fiyatlı