• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÖTÜ ETKİLİYORSUNUZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ozgec33

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
105
5
296
35
İçel Mersin
Burada burun estetiii süreci yaşayan çok kişi var ama kimse yardımcı olmuyor. Kaç defadır post açıyorum kimse cevap vermiyor. Sadece kötü olayları yazıyorsunuz ve etkiliyorsunuz. Bir daha girmeme kararı alıyorum. Yoksa korkutuyorsunuz

Burada burun estetiii süreci yaşayan çok kişi var ama kimse yardımcı olmuyor. Kaç defadır post açıyorum kimse cevap vermiyor. Sadece kötü olayları yazıyorsunuz ve etkiliyorsunuz. Bir daha girmeme kararı alıyorum. Yoksa korkutuyorsunuz

Biliyor musunuz gülmeye bir şey yazayım dedim ama ameliyat sonrası hiç gülmediğim için bilemiyorum 🥲 ama çok ağladım nostril retainer vardı hep burnum şişti ağladığım için o kadar gülmeden de bir şey olmaz bu arada .

Ama kötü etkileniyorsanız az girin bence ben ameliyat sonrası müptelası oldum buranın artısı da var eksiside burdan çok iyi insanlar tanıdım çok bilgi edindim hep gireceğim ama girme sıklığımı azaltıcam her saat burdayım burada oldukça daha fazla burun düşünüyorum otomatikmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X