Burada burun estetiii süreci yaşayan çok kişi var ama kimse yardımcı olmuyor. Kaç defadır post açıyorum kimse cevap vermiyor. Sadece kötü olayları yazıyorsunuz ve etkiliyorsunuz. Bir daha girmeme kararı alıyorum. Yoksa korkutuyorsunuz
Burada burun estetiii süreci yaşayan çok kişi var ama kimse yardımcı olmuyor. Kaç defadır post açıyorum kimse cevap vermiyor. Sadece kötü olayları yazıyorsunuz ve etkiliyorsunuz. Bir daha girmeme kararı alıyorum. Yoksa korkutuyorsunuz
Biliyor musunuz gülmeye bir şey yazayım dedim ama ameliyat sonrası hiç gülmediğim için bilemiyorum ama çok ağladım nostril retainer vardı hep burnum şişti ağladığım için o kadar gülmeden de bir şey olmaz bu arada .
Ama kötü etkileniyorsanız az girin bence ben ameliyat sonrası müptelası oldum buranın artısı da var eksiside burdan çok iyi insanlar tanıdım çok bilgi edindim hep gireceğim ama girme sıklığımı azaltıcam her saat burdayım burada oldukça daha fazla burun düşünüyorum otomatikmen