Kötü gecen gecem

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Olayi direk yazicam anlatacak kimsem yok esim dun beraber olmak istedi benimle ben istemedim uyuyacaktim tam. Onceki gün de aynisi olmustu. Ben yok falan diyodum sarılıyordu sonra sinirlendi yatakta birden itti beni ve ne kadar giciksin diyip gitti. Kendimi kötü hissettim. Sabah kahvalti hazirladi cagirdi bana surat asmam gereken benken sen asiyosun dedi. Anlattim derdimi ben itmedim seni, kolumu cektim dedi. Yavasca cekilebilirdi cok sert cekti kendini kafam dustu yataga resmen ve sinirle kalkti. Kendimi cok kötü hissettim gece. Haksiz miyim? Esim böyle konuşunca ne var bunda falan diyince ben kendimi tuhaf her seyi buyutuyomus gibi hissediyorum. Kimseye de anlatamiyorum

Her istediklerinde hazir ola gecicen onu istiyor senin istemem gerekmiyor sanki pis adam
Ben buyutmuyorum yani dimi? O an ona karsi o kadar hissizlestim ki gözüm doldu sonra uyudum

Hepsi aynı hödük, sanki karşılarında insan değil eş değilde beslemeleri var, canım istiyor gel, acıktım yemek nerde, bilmem ne.

İtmek şiddettir,erkek kuvveti diye bir şey var ayrıca içerdiği öfke de cabası.
Cinsel şiddet de denebilir.
Hepsi aynı hödük, sanki karşılarında insan değil eş değilde beslemeleri var, canım istiyor gel, acıktım yemek nerde, bilmem ne.
Napicam ben konusmuyoruz su an tum gün disardaydik ve gerekmedikce konuşmadık en son tamam kus o zaman diyip gitti sabah

O sizi iki gün üst üste reddetse nasıl hissederdiniz?
Oluyo zaten ustuste olmasa da ise gidecek ya da dus alamiycak oluyo mesela. Aynisini soyledim ben calisiyorum ama diyo. Ben tatli dille reddettim hem. Oncesinde sarilip film izledik tamam ya diyip itip kalkti. Kötü hissederdim ama böyle hircinlasmazdim

Şahsen ben reddedilsem iki kez üst üste çok bozulurum bu konuda, hırçınlaşabilirim de.
Bu sebeple çok anormal bulmadım.

Kusura bakmayın ama rededilmeye bende sinirlenırım hele ikinci defa... Zor dönemler olur, sağlık sıkıntısı olur o ayrı ama uyucam, uyucam diye ikinci sefer geri çevrilsem sabahına birde asık surat görsem o kahvaltı masasını yere çalasım gelir. Gelemem ben bu kadar mızmızlanmaya Günlerdir adamım yok ıyıce agresif oldum.

Kolumu çektim demiş itmemiş olabilir yani. Gıcıksın demiş ben de öyle derdim.. bana kalırsa ikinizde uzatmayın
Kolunu cekmek icin itti hissettim başım kolunun uzerindeydi birden düştüm ne kadar giciksin derken cok sinirliydi bu muymuş yani benim duygularimin hic onemi yok mu diye hissettim

Canım tamam yaptığı hareketin savunulacak bir yanı yok çok yanlış ama ihtiyaç hissediyor neden ikinci kez reddedebiliyorsun..Bence çok reddetmemeye calis

Gerçekten itmemiş olabilir mi? Bende iki kez reddedilsem tavır yapardım aslında ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…