Her istediklerinde hazir ola gecicen onu istiyor senin istemem gerekmiyor sanki pis adam
Ben buyutmuyorum yani dimi? O an ona karsi o kadar hissizlestim ki gözüm doldu sonra uyudumBenim de bu her istediklerinde olmayınca öfkelendikleri hallerinden midem bulanıyor.
Vahşi hayvan gibi pisleşiyorlar.
O yüzden kocam yapmıyor diyenlere,belanı mı arıyorsun diyesim geliyor.
Haklısın sen,itmek de ne,şiddet işte.
İtmek şiddettir,erkek kuvveti diye bir şey var ayrıca içerdiği öfke de cabası.Ben buyutmuyorum yani dimi? O an ona karsi o kadar hissizlestim ki gözüm doldu sonra uyudum
İtmek şiddettir,erkek kuvveti diye bir şey var ayrıca içerdiği öfke de cabası.
Cinsel şiddet de denebilir.
Napicam ben konusmuyoruz su an tum gün disardaydik ve gerekmedikce konuşmadık en son tamam kus o zaman diyip gitti sabahHepsi aynı hödük, sanki karşılarında insan değil eş değilde beslemeleri var, canım istiyor gel, acıktım yemek nerde, bilmem ne.
Hatasini kabul etmedi ki konuştuğumda sadece kolumu cektim ben dedi haftasonları o hazirlar zatenAma ne güzel kahvaltı filan hazırladı demekki hatasını anladı.
Oluyo zaten ustuste olmasa da ise gidecek ya da dus alamiycak oluyo mesela. Aynisini soyledim ben calisiyorum ama diyo. Ben tatli dille reddettim hem. Oncesinde sarilip film izledik tamam ya diyip itip kalkti. Kötü hissederdim ama böyle hircinlasmazdimO sizi iki gün üst üste reddetse nasıl hissederdiniz?
Oluyo zaten ustuste olmasa da ise gidecek ya da dus alamiycak oluyo mesela. Aynisini soyledim ben calisiyorum ama diyo. Ben tatli dille reddettim hem. Oncesinde sarilip film izledik tamam ya diyip itip kalkti. Kötü hissederdim ama böyle hircinlasmazdim
Kolunu cekmek icin itti hissettim başım kolunun uzerindeydi birden düştüm ne kadar giciksin derken cok sinirliydi bu muymuş yani benim duygularimin hic onemi yok mu diye hissettimKolumu çektim demiş itmemiş olabilir yani. Gıcıksın demiş ben de öyle derdim.. bana kalırsa ikinizde uzatmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?