• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü gecen gecem

Kolunu cekmek icin itti hissettim başım kolunun uzerindeydi birden düştüm ne kadar giciksin derken cok sinirliydi bu muymuş yani benim duygularimin hic onemi yok mu diye hissettim
Ya arkadaşlar şiddet middet demişte hani şu anlattığınızda öyle bir şey yok, abartmasınlar siz de gaza gelmeyin. Hissiyatınıza bir şey diyemem; kocanız da sinirlenebilir onun da hissiyatı o olmuş demek ki. Uzatmamakta fayda var..

Ben buyutmuyorum yani dimi? O an ona karsi o kadar hissizlestim ki gözüm doldu sonra uyudum
Büyütmuyorsun bence bırak hiç seslenme acı çektirmek ne demek insan gibi çekseydi kolunu hem mecburmusun her seferinde canın istemiyorsa zorla değil ya

Ya arkadaşlar şiddet middet demişte hani şu anlattığınızda öyle bir şey yok, abartmasınlar siz de gaza gelmeyin. Hissiyatınıza bir şey diyemem; kocanız da sinirlenebilir onun da hissiyatı o olmuş demek ki. Uzatmamakta fayda var..
Teşekkür ederim

Büyütmuyorsun bence bırak hiç seslenme acı çektirmek ne demek insan gibi çekseydi kolunu hem mecburmusun her seferinde canın istemiyorsa zorla değil ya

Diyorum ya normal çekse kötü hissetmem. Sesini yukseltti zaten cekerken korktum birden

Sağlık sorunu ya da büyük problem yoksa 2 gün üst üste red edilsem sinir olurdum bende :110:
Sizi itmemiş ki kolunu çekmiş işte iki tarafta büyütmesin.

Ortada siddet yok ,sadece gerilmis ,
Sizin dikkat gerektiren bir isiniz mi car ,uykusuz kalirsaniz sorun olacak bir durumunuz yoksa ,2 gun ust uste hayir zorlamis esinizi ,
Acikcasi 2 gun ust uste bana hayir dense ,hic hos davranmam ,
Ustelik esiniz sabaha normal davranmis ,

Ortada siddet yok ,sadece gerilmis ,
Sizin dikkat gerektiren bir isiniz mi car ,uykusuz kalirsaniz sorun olacak bir durumunuz yoksa ,2 gun ust uste hayir zorlamis esinizi ,
Acikcasi 2 gun ust uste bana hayir dense ,hic hos davranmam ,
Ustelik esiniz sabaha normal davranmis ,
Teşekkür ederim hayir isim yok evdeyim

bence karşılıklı olarak istemek ve istememeyi birbirinize daha iyi ifade edebilmelisiniz.
canım bugün sarılıp uyusak, sana dokunmak bana da iyi geliyor ama cinsel anlamda kendimi çok iyi hissetmiyorum denilebilir.
üst üste iki gün eşim beni reddetse diye düşününce... aslında empati her şeydir...
eşinizin kolunu çekmesi vs.. bu konuda ki tavrı siz yaşadınız. şiddet olup olmadığına kararı siz vereceksiniz.

Neden istemediniz ki sebep yokken, açıklama da yapmadınız ki eşiniz sinirlenmiş, sebep olmayınca ben de kızardım.

bence karşılıklı olarak istemek ve istememeyi birbirinize daha iyi ifade edebilmelisiniz.
canım bugün sarılıp uyusak, sana dokunmak bana da iyi geliyor ama cinsel anlamda kendimi çok iyi hissetmiyorum denilebilir.
üst üste iki gün eşim beni reddetse diye düşününce... aslında empati her şeydir...
eşinizin kolunu çekmesi vs.. bu konuda ki tavrı siz yaşadınız. şiddet olup olmadığına kararı siz vereceksiniz.
Evet bu şekilde ifade etsem o da kendini kötü hissetmeyecek. Çünkü sabah beni istemediğini düşünüyorum ona ragmen surat asmiyorum demisti.

Olayi direk yazicam kusura bakmayin lütfen anlatacak kimsem yok esim dun beraber olmak istedi benimle ben istemedim uyuyacaktim tam. Onceki gün de aynisi olmustu. Ben yok falan diyodum sarılıyordu sonra sinirlendi yatakta birden itti beni ve ne kadar giciksin diyip gitti. Kendimi kötü hissettim. Sabah kahvalti hazirladi cagirdi bana surat asmasi gereken benken sen asiyosun dedi. Anlattim derdimi ben itmedim seni, kolumu cektim dedi. Yavasca cekilebilirdi cok sert cekti kendini kafam dustu yataga resmen ve sinirle kalkti. Kendimi cok kötü hissettim gece. Haksiz miyim? Esim böyle konuşunca ne var bunda falan diyince ben kendimi tuhaf her seyi buyutuyomus gibi hissediyorum. Kimseye de anlatamiyorum
Cinsel birliktelik iki tarafın da rızasıyla olur .kocan istiyor diye her seferinde yapmak istemediğin birseyi yapmak zorunda değilsin .yatak terketmek bana göre hakarettir. Üstüne hızını alamayıp sert davranması da şiddettir .normal bir zamanda konuşup ,rahatsızlığını dile getir .hatta uyurken yanlışlıkla it ,nereni acittiysa ďüşsün orasını acıtsın :KK53:

Kadın gibi trip atan adamlardan nefret ediyorum benimki de ister ben kaçarım o kovalar hahhah yok deyince anlamaz illa olacak iki arkadaşıma bu konuyo sormuştum onlar biz istemeyince tekrar asla teklif etmezler demişlerdi

Bende kocan kustu sandım.itmemis ki sizi valla ilk mesajdan sert bu yere falan carptin sandım yatakmis.uzatmayin.barisin.

Benim de bu her istediklerinde olmayınca öfkelendikleri hallerinden midem bulanıyor.
Vahşi hayvan gibi pisleşiyorlar.
O yüzden kocam yapmıyor diyenlere,belanı mı arıyorsun diyesim geliyor.
Haklısın sen,itmek de ne,şiddet işte.
Evet arkadaşın Esin'in yaptığı normal degil ama benimki gibi 2 hafta da bi sevişen de normal degil ya kadın olduğum halde ben bile hafta da bir yakınlaşmayı arıyorum yanı :işsiz::KK60:

Kadın gibi trip atan adamlardan nefret ediyorum benimki de ister ben kaçarım o kovalar hahhah yok deyince anlamaz illa olacak iki arkadaşıma bu konuyo sormuştum onlar biz istemeyince tekrar asla teklif etmezler demişlerdi
Yarim saat uğraştı ondan sinirlendi
Cinsel birliktelik iki tarafın da rızasıyla olur .kocan istiyor diye her seferinde yapmak istemediğin birseyi yapmak zorunda değilsin .yatak terketmek bana göre hakarettir. Üstüne hızını alamayıp sert davranması da şiddettir .normal bir zamanda konuşup ,rahatsızlığını dile getir .hatta uyurken yanlışlıkla it ,nereni acittiysa ďüşsün orasını acıtsın :KK53:
Bende kocan kustu sandım.itmemis ki sizi valla ilk mesajdan sert bu yere falan carptin sandım yatakmis.uzatmayin.barisin.
Teşekkür ederim konuştuk simdi alindigini bilmiyordum bi daha yapmam dedi en son

Back
X