Kotu gelin eltim bas taci oldu !!!

Nedir bu elti görümce kaynana merakı ya bi mesafeli durun öyle herkese güvenmeyin

Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum çünkü öyle kıymet verdim başımın üstüne çıktılar artık görüşmüyorum bi ortamda karşılaşırsam saygısızlık yapmıyorum

siz eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koyduğunuz için eşiniz böyle düşünüyor olabilir ne yaşadınız bilmiyorum ama ne olursa olsun aradaki saygıyı yitirmemek lazım

Bu bence kiskanclik

siz eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koyduğunuz için eşiniz böyle düşünüyor olabilir ne yaşadınız bilmiyorum ama ne olursa olsun aradaki saygıyı yitirmemek lazım
Ben saygimi asla yitirmedm ama esmn gozundede kotu biriym bunu cok iyi goruyorm artk

Yapilan size yapilmamis onlara yapilmis barisirlarsa da kendileri bilirler yani
Tamam arkasindan atip tuttuktan sonra yuzlerine gulmeleri bi anda 180 derece donmeleri sinir bozucu ama oturup kendi huzurunu kacirma bu yuzden
Birak sıkı fıkı olsunlar nolacak

Kendi huzurm kacti kacacgi kadar zaten hersey kotuye gidiyor esmm gozundede kotu bir insan oldm

Esin dogru söylemiş, kanli bicakli mi olsunlar? Ömür boyu yuzyuze gelmek durumunda kalacak insanlarsiniz..
Hem kadin sana bsy yapmamis ki, sen niye bu kadar dert ediyorsun? Ikiyuzluluk demissin ama acaba senle kotu olup onu ovmeleri mi seni rahatsiz eden?
Bence esine soylenip aile huzurunu kaçırma elalem icin..

Sevmedigin biri yuzune yuzune hem de esin tarafindan ovulunce nefret eder olmussun. Bu cok normal.
Ayrica eltinden sana ne, kvden sana ne diyenlerin eski konularina bi bak derim:))

Kendi huzurm kacti kacacgi kadar zaten hersey kotuye gidiyor esmm gozundede kotu bir insan oldm
Bazi tipler vardir, biriyle bile isteye kotu olup digerine gelince iyi gecinme moduna girerler; bak bizde sorun yok biz şunla iyiyiz demeye getirir gibi.. Sizle sirayla iyi olmalari da belki bundandir bilemiyorum.. Oyle ise bile sen bu sekilde ancak kendini kotu edersin.. Mesafeli sekilde de olsa gorus, kotu bsy soylemelerine firsat verme ve esine surekli ailesini kotuleyip kendinden sogutma

Esmde sogudu soguyacagi kadar bende hergun kavga huzursuzlk iyi gecen tek gunumz bile yk artk bu evde

Sizi ilgilendiren ne? İnsanlar bir sebeple kötü olmuş. Şimdi de o veya bu sekilde ve nedenle düzelmişler. Size batan ne yani? Dış kapının dış mandalısınız. İnsanların arası kötüyken hoşunuza mı gidiyordu?
Eşinize bunun lafını eder, ne çabuk unutuldu vs diye fitne sokarsanız kötü siz olursunuz tabii, başka ne olacaktı... buradan bakınca da onların huzursuzluğunu isteyen, barışıldı diye huzursuzluk çıkaran kötü biri gibi duruyorsunuz zaten. Azıcık uzak durun insanların hayatından.

Son düzenleme:
Yanlışlıkla çifte mesaj atmışım.

Son düzenleme:
Beni ilgilendrmez zaten.
Beni ilgilendirem brsey yok ortada ben olan biteni insanlarn nasil donek oldk larni anlatmak paylasmak istedm cunky zoruma gtti bna bunu yapan insanlar bni kotu belledler smdi
Gün olur devran döner sen iyi eltin kötü olur ama kime neye göre? Sana hayatı zindan edenler yarın seni iyi gelin ilan etseler ne değişecek? Eşin besbelli annesinin ağzıyla konuşuyor. Akıllı ol eşin yanındayken ara nasılsın iyi misin bu kadar. Zaman içinde de eşinle ufak ufak konuşarak durumu görmesini sağla

Merak etme er geç kazığını yerler eltinin . Ancak bu kv milletine iyilik yaramaz. Deveyi güden insanı.... hesabı işte. Çok acı ama gerçek bu işte

Ve sen bu davranislarina devam ettikce seni daha kotu gelin ilan edicekler. Benimde kv masaallah daha sevgili olan gelinini yerlere goklere sigdiramaz laf ettirmez hep bana alttan al derdi. Ama o gelin afedersin agzina geleni sayardi kvye...
Sonra dayanamayip uzaklastim olan bana oldu.
Sen bizi istemiyorsun sen bize gelmek istemiyorsun ne laflar oldu tabi hesap sorark degil ama kotu oldum. Cnku saygida bir kusur etmedim en azindan sorarlar diye dusundum kizim bir sorunmu var diye. Ama hayir benden sana tavsiye ne ama ne olursa olsun kv kp iyiyse onlardan uzaklasma suclu sen kalirsin. Evet ikiyuzlulere tahammul etmwk cok zor ama bunu yapmassan yakinda evliliginde sorunlar olabilir...
Tecrube edilmiştir

Düşünceleriniz bana aşırı saçma geldi.Birincisi eltinin size zararı yoksa insanların onu sevip sevmemesi sizi ne ilgilendirir bu bir.İkincisi eşiniz haklı ne olursa olsun oda aileye girmiş birisi kanlı bıçaklımı olsunlar tabiki kötüde olsa iyide olsa idare etmek gerekir herşeyden önce abisinin hatrı var.Ne kadar saçma sapan düşünceler bunlar siz kendi hayatınızla ilgilensenize niye böyle bişeyi dert ettiniz kendinize.Resmen kötü niyetlisiniz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…