Kotu gelin eltim bas taci oldu !!!

Canım hiç üzülme eltin baş tacı olursa olsun seni ilgilendirmez kocanlada ailesi hakkında konuşma hiç konuştukça ailelerine yapışıyolar yorum dahi yapma ayrıca aramak gitmek zorunda değilsin kendini mecbur hissetme canın isterse gidersin kocan hususi senin aileni arıyıp gidiyomu görmeye tek başına eşinle git gel bu kadar bitti çünkü siz de bir aile kurdunuz kocan gidelim dediğinde red etme beraber gidin gelin

Reactions: anu
Ben seni cok iyi anladım asıl eşinin tavırları konuşması seni üzüyor kaç yıllık evlisiniz ki bu kadar huzursuzsunuz

Ya arkadasim anliyorum seni zoruna gider adamin.
Ama oyle bi gozune batar olmuski hersey senin.
Kocan " napalim kanli bicaklimi olalim" demekle ne guzel izah etmis durumu.
Ne istersin sana sorarim.

O zmn kaynin eltinin agzini gozunu kirsin " zamaninda bize cok cektirdin" diye, sonra kapinin önune koysun. Cocuklarini alsin babaanneye getirsin annesinin yuzunu daha gostermesin. Cocuk annesiz yuvasiz buyusun, annesinin senin bildigin o kotu seytani hallerini anlatalim. Kadin yine diretsin ama gostermesinler cocugu. Cunku senin annen kotu desinler. Kv ve kp eltinin yuzune tukursunler,elaleme rezil etsinler "torunumun anasi boyle bi insandir a dostlar' desin. Kadin kapiya dikilsin ve o aradada tabi siz evdesiniz, kocan yada kaynin sinirlerine hakim olamasin ve masadaki meyve bicagini alip kadinin karnina saplasin.
Oh ikimizde kurtulduk. Al sana tabiri caizse kanli bicakli.

Sana sorarim, icin rahatlarmi boyle olunca? Lutfen cevap ver.

Bana simdu uctun deme. Cunku tum bu yazdiklarim senin yazdiklarina beyanen. Bu ne ofke bu ne celal.

Yani insanlar ölene kadar küs kalamaz ki bi yerde mecbur çünkü oğlu var arada sen onları daha iyi bilirsin için almıyosa mesafeli ol

Onun iyi olması sizi neden rahatsız ediyor ki? Herkes iyi olsun ne güzel
Yazık kadın da çekmiş belliki mesafe koymuş şimdi çocuk olunca demiştir nolursa olsun çocuğum için bunu yapmam lazım diye..elin bakıvılarına güvennek kolay mı ..elti haklı yani.baksanıza siz de şimdiden yılmışsınız o aileden demekki sorunlu tipler

Yaw arkadaşım eskiden oyleymis simdi boyle, esin hakli kanlı bıçaklı mi olsunlar, tabi senin "ya eskiden boyleydi ama .." gibi cumleleri kullanmadiklari icin zoruna gidiyor sanirim. Bosver o iyi olsun sen de yapabildigin ölçüde yap iyiliğini. Gençlik hatasidir de gec eltin icin. Ne kadar samimi olmadigibi bilsende

Eşinle iyi geçinmek istiyorsan sana tavsiyem politik ol ve sakın ona ailesini kötüleme kim olursa olsun çok itici bir davranış kaybeden sen olursun

Aynen bu yorumu yapacaktim ben de esinin ailesi haksizdi demekki ikinizdede ayni sorun olustuguna gore

Eltim kaynimla evleneli 3 yil olmus ve 3 yildir esimin ailesine ne selam vermis ne sabah vermis gorumcemi evine almamis.evinden kovalamis
Birkere olsun ellerini opmeye gelmems cok kavga etmsler gorumceme saygzlklar etmis kotu gelin eltim !!!

Ee siz de kötü gelin eltiniz gibi olmuşsunuz işte.

Eşinizin ailesi çok düzgün insanlar olsa zaten gelinlerinin arkasından sağda solda atıp tutmazdı. Ben buna çok dikkat ederim sen sen ol sağda solda eşinin ailesi hakkında konuşma. Aile sırları aile içinde kalmalı. Dün onu atıp tutan bugünde seni atıp tutar boşver. Sonuçta kimse mükemmel değildir. Herkes önce kendine bakmalı kendini yargılamalı. Eğer huzur istiyorsak çenemizi tutmaktan başka yapacak bişey yok.

demekki kötü gelin olma sırası size gelmiş...sizden bi sonraki olursa sıra onda.Sizde iyi gelin olursunuz o sayede

Beni ilgilendrmez zaten.
Beni ilgilendirem brsey yok ortada ben olan biteni insanlarn nasil donek oldk larni anlatmak paylasmak istedm cunky zoruma gtti bna bunu yapan insanlar bni kotu belledler smdi

''Esim bile bana dedi ki eltimden icin artk cok degisms belli pisman olmus demekki yaptklari icin
Bende pismanlk olmadini dile getrd menfat iliskisi oldunu yapilanlarin ne zaman unutldnu sordum ...
Bana demez mi unutmaylm da napalm kanli bicakli mi olalm !! '' sizi ilgilendirmiyorsa bu tavrınız nedir? sizin sözünüz..

Hafif kiskanclikta sezdim canım ben :) ama yanlış anlama bende senin yerinde olsam biraz kiskanirdim. Hayırdır derdim ne iş ? Belki de eltinin de bi suçu yoktur sana yaptıkları gibi zamanında ona da öyle davranmis olabilirler. Eltinde de konuşmak lazım bakalım o ne diyor neden gorusmuyormus

Boşver sen, saygını göster elinden geldiğince.
Hiç eltinin konusunuda açma
Yarın birgün onlar tarafından konu açılırsa o zaman konuşursun.

evet bır memfaat ılıskısı var, dıyorsunuzkı ıyı nıyetımı suıstımal ettıler belkı zamanında aynı seyı eltınıze de yaptılar ve o da mesafeyı koydu ve kotu gelın ılan edıldı,sıze onu anlattıklarında bana bunları anlatmayın lutfen herkesın huyu suyu farklıdır onuda boyle kabul edın ne de olsa gelınınız deyıp dınlemeseydınız esınızın aılesını ve mesafenızı bastan koysaydınız belkı sızde su an bu durumda olmayacaktınız...
sız yıne ozel gunlerde arayın buyukluk sızde kalsın, ama fazlada yuz goz olmayın,esınıze de soz hakkı dogmamıs olur boylelıkle..

ortada sizlik bişey yok. sizin hayatınızı cehenneme çevirdilerse görüşmezsiniz ki zaten görüşmüyomuşsunuz. belki zamanında ona da aynı şeyi yaptılatr bilemeyiz ki. o kötü gelin kalacaktı ben iyi gelin olacaktımmmm :/ diye dert ediyosunuz sanki. çok saçma.

Benim anlamadığım sizinle ilgisi ne?
Kv görümce anlatmışlar sizde görünüşe göre kötü niyetli olduğuna inanmışsınız.
Belki öyle değil belki onunda canından bezdirdiler.
Üstelik eltinizin yanaşma sebebi kv ve görümcenin yakınlaşması hatta özrü olabilir.
Size gelip özür diledik demezler ama kötü olunca anlatırlar.
Arada birde bebek var tabi ki bakmak istiyorsa bakacak görümceniz.
Ne yapsın siz mutlu olun diye olmaz mı desin?
Anlattığınız her şey varsayımdan ibaret. Konu da kimin kötü olduğu bile belli değil.
Ayrıca benim eşimde gelip a ne çabuk unuttunuz dese bende kızarım.
Kim abisini yengesini anasını babasını unuttu diye atabilir?
Size dokunan hiçbir şey yok bu kahır boşa

Tek taraflı dinlememek lazım.
Bakalım eltine onlar ne yaptı. Birde orayı dinlemek lazım.

Aman taktigin şeye bak. Ben de eltim gibi ailen ile gorusmeyeyim aramiz bozuk olsun ki sonradan beni de baş tacı etsinler. Şimdi tabi kiymetim olmaz dersin.

eltinizi size kötülerlerken hiç düşünmediniz tabi ne istiyolar bu kızdan diye koltuklarınız kabardı beni seviyolar ben iyiyuim diye şimdi de ne oldu diyosunuz ailelerde kin güdülmemeli her an hersey olablir zamanla duygular düşünceler değişebilir eşinizde gayet haklı bence erkekler ailelerine takık oluyor ha siz yine konusmazsınız görüşmessiniz ama bir gün aranızdaki ipler iyice gerilir eşinizle saygısızca davranacaktır bir yerden sonra aile olamadan eş olunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…