- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
-
Valla ben hiç birinin evine gitmiyorum kv yüzünden eşimi arayıp davet ettiler eşimde ben gitmiyorum diye gitmedi allaha şükür farklı şehirdeyiz de en azından yüzlerini görmüyorum benim eltim kv kardeşinin kızı o yüzden ikisi bir olup beni dışladilar . allaha havale ettim zaten
Ya bi de o tarafi var zaten olayin onu hic dusunmek istemiyorum..Üzerine konuştukları olay ve seni dolaylı yoldan kıyasladıkları insan iğrenç. Başıma gelse ve o ortamda bulunsam, bu çirkin olay ve çirkin insanla adımı aynı cümle içinde kullanmayın, kimseyle kıyaslamayın der sustururdum.
Çok iyi bi şey yapmamış yani şaşırma.
Haha kiz annesinin evine kacmis olsa soylerim de kiz baskasina kacmis ve hamileymis ondan soyleyememmSen de kayınvalidenler için "kaçırdılar demek ki diğer gelini" diye söylen.
Ben olsam valla öyle yapardım.
tipik kv
arkadan şak şak alkışlar
yüzyüze gelince arı gibi sokarlar
Malesef oyleler cogu ayni burda neler neler okuyorum..
Ayh deme oyle yaaa..seytan gorsun yuzlerini diyorum halennn..onlarin konusu acildiginda halaaa tuylerim diken dikennKadın da kötü dese suç, iyi dese suç.
Git barış bence özlemiş ya da artık kıymetini anladı. Pozitif düşünelim.
Bak yazamiyorum bile ellerim tuuyo barisma ihtimali aklima gelinceAyh deme oyle yaaa..seytan gorsun yuzlerini diyorum halennn..onlarin konusu acildiginda halaaa tuylerim diken dikenn
sana iyi diyorlar, başka ortamlarda. Bak biz iyiyiz, sorunsuz aileyiz demek için. Yarın bi şey olduğundada 'bak biz ne kadar seviyorduk, hiç dilimden düşürmezdim sevdiğimi' deyip haklılığa zaemin hazırlamak olabilir yada gerçekten beğenmeye başlamıştır.
Sana kötü davranması, üstünde baskı yapabilmek üstünlük alabilmek içindir
Belki hatasını anlamıştır kıymetinizi olamaz mı ayrıca kulağınıxa geliyorsa eşiniz için bir şans daha verebilirsiniz yok şams filan da vermem diyorsanız ilgilenmeyin dedikleriyle kötülese yalan söylese insanlarla aranızo bozsa daha mı iyi hiç olmazsa iyi şeyler diyor neden geriliyorsunuz
tipik kv
arkadan şak şak alkışlar
yüzyüze gelince arı gibi sokarlar
İlerde torun sevmek için yer yapıyorlardırArkadaslar meraba oncelikle 2008 den beri bu forumu takip ederim.uyeligim yeni. fake falan sanmayin.anlaticagim sey karisik..
1 yil 5 aydir gorusmedigim ve beni zerre kadar sevmeyen bizim bosanmamizi isteyen esimin ailesi beni cok seviyormus..olay soyle ki..
Esim tarafinin bi tanidigi kiz biz evlendikten sonra esimin akrabasiyla evlendi ve kiz bikac gun once baska birine kacmis hemde hamile..butun sulale bu olay yuzunden soklarda..
Esimin annesi elini kaldirmis gelinimizden allah razi olsun onun kadar 4 4 luk gelin bu sulalede yok ben gelinimden gayet memnunum..
Bu tarz laflari arada bana geliyodu.yok iste bizim gelinimizle bi problemimiz yok.biz onu cok seviyoruz falan filan.akrabalardan yada esimden duyuyorum..zaten herkese bunu gostermelik yaparlar huylaridir..
Canim neye mi sikildi..hani ben kotuydum benim yuzume soylediniz bunlari.simdi ne degisti.hani oglunuzu zaten siz hemen evlendirirdiniz.2 adam tutar sokaga atardiniz beni..
off yuzlerini gormek istemiyorum hic daha neler neler yaptiniz..ben kotuysem cok sukur boyle kotu olayim ama millete yapmacik yapmacik biz gelinimizi cok seviyoruz rolu kesmeyin yaaa..
Benimki de bu söylediğinin tam tersi.
Arkamdan atıp tutuyor, yüz yüze gelince alkışlıyor :)
benimkide ikisinin karışımı
bi bakıyorum yüzüme gülüyor arkamdan atıyor
bi bakıyorum saçma salak yüzüme konuşup komşuma ben narçiçegini çok seviyorum diiye aglıyor
benimki hepsinden beter ya
İlerde torun sevmek için yer yapıyorlardır
Klasik kaınvalide kayınpeder tavrı. Onları öyle kabullenip çok takılmadan yaşamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü mantıksız hemen hemen hepsi, en iyisi bile fırsat bulunca "dış kapının mandalı" muamelesi yapar, laf sokar. Sen de öyle davran. Kulaklarına gidecek insanlara öv beraberken çok sıcak olma, herşeyini anlatma, güleryüzlü ama mesafeli ol. Maalesef kayınvalide ilişkisi cambazlık gerektiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?