kotu gelin iyi gelin oldu..

Sen de kayınvalidenler için "kaçırdılar demek ki diğer gelini" diye söylen.
Ben olsam valla öyle yapardım.

Üzerine konuştukları olay ve seni dolaylı yoldan kıyasladıkları insan iğrenç. Başıma gelse ve o ortamda bulunsam, bu çirkin olay ve çirkin insanla adımı aynı cümle içinde kullanmayın, kimseyle kıyaslamayın der sustururdum.

Çok iyi bi şey yapmamış yani şaşırma.

Aslinda bilsem akrabalarinin da benimle ilgili kotu dusundugunu bende gitmem ve agirlamam..onlar kendilerinin uydurmasi abartmasi zaten..

Ya bi de o tarafi var zaten olayin onu hic dusunmek istemiyorum..

sana iyi diyorlar, başka ortamlarda. Bak biz iyiyiz, sorunsuz aileyiz demek için. Yarın bi şey olduğundada 'bak biz ne kadar seviyorduk, hiç dilimden düşürmezdim sevdiğimi' deyip haklılığa zaemin hazırlamak olabilir yada gerçekten beğenmeye başlamıştır.

Sana kötü davranması, üstünde baskı yapabilmek üstünlük alabilmek içindir

Belki hatasını anlamıştır kıymetinizi olamaz mı ayrıca kulağınıxa geliyorsa eşiniz için bir şans daha verebilirsiniz yok şams filan da vermem diyorsanız ilgilenmeyin dedikleriyle kötülese yalan söylese insanlarla aranızo bozsa daha mı iyi hiç olmazsa iyi şeyler diyor neden geriliyorsunuz

Zaten kendileri herseyin iyisini dogrusunu bilir bitek onlar bilir..iyi gorunmeye bayilirlar.ben sunu anlamiyorum butun akrabalari sulalede benim icin 4 4 luk grlin diyolar yuzume de arkamdan da.. e simdi insan demez mi iz gorduk tanidik cok iyi e siz ilk basta kotu diyodunuz ama oyle degilmis.e o zaman kim kotu.. ama sonra noldu benim iyi oldugumu herkes gordukce duydukca aman biz konusursak inanmazlar dediler..

yapmacikliklarina geriliyorum simdi o kadar duydugum laflardan sonra geri adim atmalarina geriliyorum..

İlerde torun sevmek için yer yapıyorlardır

Benimki de bu söylediğinin tam tersi.
Arkamdan atıp tutuyor, yüz yüze gelince alkışlıyor :)

benimkide ikisinin karışımı
bi bakıyorum yüzüme gülüyor arkamdan atıyor
bi bakıyorum saçma salak yüzüme konuşup komşuma ben narçiçegini çok seviyorum diiye aglıyor
benimki hepsinden beter ya

Klasik kaınvalide kayınpeder tavrı. Onları öyle kabullenip çok takılmadan yaşamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü mantıksız hemen hemen hepsi, en iyisi bile fırsat bulunca "dış kapının mandalı" muamelesi yapar, laf sokar. Sen de öyle davran. Kulaklarına gidecek insanlara öv beraberken çok sıcak olma, herşeyini anlatma, güleryüzlü ama mesafeli ol. Maalesef kayınvalide ilişkisi cambazlık gerektiriyor.

Suanda hicbir sekilde gorusmeyi olanlari untabilmeyi dusunemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…