kotu gelin iyi gelin oldu..

kötüyü görünce iyinin değerini anlamışlar..bence sen çizgini bozma onlara kötü davranma..nasılsa düzelmiş herşey..

kötüyü görünce iyinin değerini anlamışlar..bence sen çizgini bozma onlara kötü davranma..nasılsa düzelmiş herşey..
Zaten iyi davranicak durum yok gorusmuyorum ama esimden gelen artik barissan laflarinin da onunu kapatiyorum net bi sekilde.suan o kadar huzurluyum ki anlatamam

Sİze ne yaptılar daha önceden bilmiyorum ama belki yaşadıkları ve gördükleri kötü örnekler sizin kıymetinizi bilmelerine neden olmuştur. Bu kadar ön yargılı olmayın. Siz mesafenizi koruyun yine ama kendinizi kapatmayın çünkü biliyoruz ki aile bir bütündür.

Evet gercekten cok zor zamanlar yasadim..ilerde cocuk olursa mutlaka onun yarim yamalak buyumesini bende istemem..anca o zaman yumusarim..

Onun gibilere o anlattığınız gibi gelin müstehak da işte..
Etrafa laf vermemek kendi yaptıklarının üstünü örtmek için diyorlardır
Millet yaptıklarını duyarsa inanmasınlar diye söylüyorlardır...
İki yüzlü insan kadar sevmediğim insan yok

Iste bende ondan haz etmiyorum..allah buyuk diyorum..

Zaten iyi davranicak durum yok gorusmuyorum ama esimden gelen artik barissan laflarinin da onunu kapatiyorum net bi sekilde.suan o kadar huzurluyum ki anlatamam

eşinizi üzmemek adına en azından selamlaşıp hal hatır soracak duruma gelmenizi tavsiye ederim..

Aman takma benim kayınvalidem de bana farklı dışarıya farklı
Hamile olduğumu duyduğunda hiç sevinmedi bile
Ama dışarıya aman çok sevindim yok şöyle yok böyle biraz yapmacık geliyor
Geçen yaşıtı olan biri babaanne olarak sana da çok iş düşüyor dedi, hıı evet diyip geçiştirdi.

Belki akılları başlarına gelmiştir.. Ne gelinler var diye düşünüp sizin kıymetinizi anlamış olamazlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…