- 20 Mart 2023
- 14
- -3
- 1
- Konu Sahibi pejmurdekadin
-
Hiçbir şey anlayamadım özne yüklem belirtili nesne hepsi birbirine girmiş düzenler misinizMerhaba kızlar,
Bes üc bir arkadas grubumuz vardı.İs nedeniyle farklı bir şehre taşındım ve benim için yoğun geçen bir süreç oldu o ara bu arkadaş whatsapp grubunda çok aktif olamadık.Sevdigim bir arkadaşım gruptan bu yüzden çıktı ve bize alındığıni farketti neyse aradım ve yoğun olduğumu belirttim.Tatiller de falan grup olarak ara ara görüştüm. Eski ayrıldığım is yeriyle kötü bur şekilde ayrıldım dava açtım ve bu arkadaşımdan daha önce birkac belge almistim benim erisemedigim ve tabi ki onun ismi gozukecek sekilde değil. O eski iste devam ettigi icin basini asla belaya sokmadım.En son bir belge daha istedim ve is yerinde çalışmaya devam ettigi icin paylasmanin kotu ve yanlış olduğunu belirtti ve bu beni kırdı açıkçası. Çünkü birincisi adını asla bello etmezdim yani ondan geldiği belli olmazdı. İkincisi yeri geldiğinde kendisi isin arkasindan cok sövdü , yani iyi bir is yeri olduğunu dusunmuyordu.Ucuncusu daha once paylasmisti ve o zamandan bu zamana ne değişti. Işin ozu kimseye zorla bir sey yaptıramam ve saygi duyarım ancak ben olsam mutlaka paylasirdim ve yardim ederdim.Bu davranış her ne kadar çocuksu gelsede , iletişimimiz azaldığı için grubu terkeden arkadaşım a karşılık bu tavri icin bende grubu terkettim.Ucuncu grup arkadasimiz ise biraz sinsi ve sivri dilli bir arkadasim ondan ck etkilendigini düşünüyorum.
İstediğiniz şey ne kadar riskli farkında mısınız? Ceza davası bile açılabilir o kişiye? Kişisel verileri veriyor size. Şirket affeder mi sizce? Adamlar herkesin erişmesini istemediğine göre, servis edeni de haklı olarak yakarlar. Arkadaşınızı bilmem ama sizde aleni bir nankörlük var. Millet böyledir işte. İstediğini yaparsınız yaparsınız, bir kere yapmayınca sizden kötüsü olmaz. Daha önceden verdiklerini tek kalemde silmişsiniz. Birde saygı duyarım demişsiniz ama saygı duyduğunuz yok, hatta arkadaşınızı değil kendinizi düşündüğünüz için kızmışsınız.Merhaba kızlar,
Bes üc bir arkadas grubumuz vardı.İs nedeniyle farklı bir şehre taşındım ve benim için yoğun geçen bir süreç oldu o ara bu arkadaş whatsapp grubunda çok aktif olamadık.Sevdigim bir arkadaşım gruptan bu yüzden çıktı ve bize alındığıni farketti neyse aradım ve yoğun olduğumu belirttim.Tatiller de falan grup olarak ara ara görüştüm. Eski ayrıldığım is yeriyle kötü bur şekilde ayrıldım dava açtım ve bu arkadaşımdan daha önce birkac belge almistim benim erisemedigim ve tabi ki onun ismi gozukecek sekilde değil. O eski iste devam ettigi icin basini asla belaya sokmadım.En son bir belge daha istedim ve is yerinde çalışmaya devam ettigi icin paylasmanin kotu ve yanlış olduğunu belirtti ve bu beni kırdı açıkçası. Çünkü birincisi adını asla bello etmezdim yani ondan geldiği belli olmazdı. İkincisi yeri geldiğinde kendisi isin arkasindan cok sövdü , yani iyi bir is yeri olduğunu dusunmuyordu.Ucuncusu daha once paylasmisti ve o zamandan bu zamana ne değişti. Işin ozu kimseye zorla bir sey yaptıramam ve saygi duyarım ancak ben olsam mutlaka paylasirdim ve yardim ederdim.Bu davranış her ne kadar çocuksu gelsede , iletişimimiz azaldığı için grubu terkeden arkadaşım a karşılık bu tavri icin bende grubu terkettim.Ucuncu grup arkadasimiz ise biraz sinsi ve sivri dilli bir arkadasim ondan ck etkilendigini düşünüyorum.
Merhaba kızlar,
Sıkıntı bende demek ki ben olsan bu belgeleri o kişi ile paylaşırdim.Istedigim bir şeyi yapmadığı icin küsmedim.Sadece yazdığı yanıt ve mesajın ona ait olmadığını bilecek kadar iyi tanıyorum.İstediginiz şey yanliş bir şey, arkadasinizin yerinde olsam en başta sizi geri çevirir asla oyle bir şey yapmazdim. Kardeşim için bile yapmam, küsene de yol orda.
Ne garip beklentileriniz var ya
İstediginiz şey yanliş bir şey, arkadasinizin yerinde olsam en başta sizi geri çevirir asla oyle bir şey yapmazdim. Kardeşim için bile yapmam, küsene de yol orda.
Ne garip beklentileriniz var ya
Sıkıntı bende demek ki ben olsan bu belgeleri o kişi ile paylaşırdim.Istedigim bir şeyi yapmadığı icin küsmedim.Sadece yazdığı yanıt ve mesajın ona ait olmadığını bilecek kadar iyi tanıyorum.Daha önce başta reddetseydi saygi duyar asla kırgınlık etmezdim.Ancak sonra tavrı degisiyorsa etkilendiğini düşünürüm açıkçası.Sonuçta orası onun ekmek teknesi, neden size yardımcı olsun?
Siz yoğunuz fazla aktif olamadık 3. Kişi yüzünden oldu diyebiliyorsan o da yardımcı olamam diyebilir.
Arkadaşınızı bilemiyorum ama siz bir iyilik yapılmadı diye hemen silecek, köprüleri yıkacak kadar fevri ve düşüncesizce davranmışsınız.
Siz olsanız kendinizi işten kovdurma pahasına da olsa belgeleri başkasına verirdim diyorsunuz ama başkası yapmak zorunda değil. Siz herkesin sizin gibi davranmasını bekliyorsunuz kaldı ki bilgi belge dışarı sızdırmak suç!Sıkıntı bende demek ki ben olsan bu belgeleri o kişi ile paylaşırdim.Istedigim bir şeyi yapmadığı icin küsmedim.Sadece yazdığı yanıt ve mesajın ona ait olmadığını bilecek kadar iyi tanıyorum.
Sıkıntı bende demek ki ben olsan bu belgeleri o kişi ile paylaşırdim.Istedigim bir şeyi yapmadığı icin küsmedim.Sadece yazdığı yanıt ve mesajın ona ait olmadığını bilecek kadar iyi tanıyorum.Daha önce başta reddetseydi saygi duyar asla kırgınlık etmezdim.Ancak sonra tavrı degisiyorsa etkilendiğini düşünürüm açıkçası.
Sıkıntı bende demek ki ben olsan bu belgeleri o kişi ile paylaşırdim.Istedigim bir şeyi yapmadığı icin küsmedim.Sadece yazdığı yanıt ve mesajın ona ait olmadığını bilecek kadar iyi tanıyorum.
Yanlış bir şey olduğunun farkına varmıştır, kırılmanız tuhaf olmuş. Yakın arkadaşım diye her şeyi göze alamazdım, ne alaka.Merhaba kızlar,
Üç kişilik bir arkadas grubum var.İş nedeniyle farklı bir şehre taşındım ve benim için yoğun geçen bir süreç oldu.Bu süreçte bu arkadaş whatsapp grubunda çok aktif olamadık.Bu üç kişilik arkadaştan biri sevdiğim ve deger verdiğim diğeri ise kötü özelliklerini bilmeme rağmen mecburiyetten iletişimde kaldığım biri.Bus süreçte değer veren arkadaşım iletişim sorunu yaşadığımız icin ortak gruptan çıktı ve bize alındığını ifade etti.Olay sonrası aradım ve yoğun olduğumu belirterek süreci anlattik be sorunu bir şekilde çözdük. Tatiller de grup olarak ara ara görüştük.Eski ayrıldığım is yeriyle kötü bur şekilde ayrıldım ve bu nedenle dava açtım ve bu arkadaşımdan daha önce birkac belge almistim kanit olarak.Tabi ki onun ondan aldığıma dair bir bulgu olmayacagini belirttim alırken. Arkadaşım, eski iş yerimde devam ettigi icin basini asla belaya sokmak istemedim. Bir iki hafta önce gerekli olan son bir belge daha istedim ve bana yanit olarak su ifadeleri kullandi. 'Aynı is yerinde çalışmaya devam ettigi icin paylasmanin kotu ve yanlış olduğunu ve yardım edemeyecegini' soyledi ve bu durum açıkçası beni kırdı. . Çünkü birincisi adını asla belli etmezdim yani ondan geldiği belli olmazdı ve iş ile başı belaya girmezdi. İkincisi yeri geldiğinde kendisi isin arkasindan cok sövdü , yani iyi bir is yeri olduğunu dusunmuyordu.Ucuncusu daha once paylasmisti ve o zamandan bu zamana ne değişti. Işin ozu kimseye zorla bir sey yaptıramam ve saygi duyarım ancak ben olsam mutlaka paylasirdim ve yardim ederdim.Bu davranış her ne kadar çocuksu gelsede , iletişimimiz azaldığı için grubu terkeden arkadaşım a karşılık bu tavri icin bende grubu terkettim.Ucuncu grup arkadasimiz ise biraz sinsi ve sivri dilli bir arkadasim ondan ck etkilendigini düşünüyorum.
Arkadaşınız haklı sonuçta çıkarınız için kızı kullanmışsınız.demek ki o da bu durumu fark etti ortada arkadaşlık falan yok ayrıca.Merhaba kızlar,
Üç kişilik bir arkadas grubum var.İş nedeniyle farklı bir şehre taşındım ve benim için yoğun geçen bir süreç oldu.Bu süreçte bu arkadaş whatsapp grubunda çok aktif olamadık.Bu üç kişilik arkadaştan biri sevdiğim ve deger verdiğim diğeri ise kötü özelliklerini bilmeme rağmen mecburiyetten iletişimde kaldığım biri.Bus süreçte değer veren arkadaşım iletişim sorunu yaşadığımız icin ortak gruptan çıktı ve bize alındığını ifade etti.Olay sonrası aradım ve yoğun olduğumu belirterek süreci anlattik be sorunu bir şekilde çözdük. Tatiller de grup olarak ara ara görüştük.Eski ayrıldığım is yeriyle kötü bur şekilde ayrıldım ve bu nedenle dava açtım ve bu arkadaşımdan daha önce birkac belge almistim kanit olarak.Tabi ki onun ondan aldığıma dair bir bulgu olmayacagini belirttim alırken. Arkadaşım, eski iş yerimde devam ettigi icin basini asla belaya sokmak istemedim. Bir iki hafta önce gerekli olan son bir belge daha istedim ve bana yanit olarak su ifadeleri kullandi. 'Aynı is yerinde çalışmaya devam ettigi icin paylasmanin kotu ve yanlış olduğunu ve yardım edemeyecegini' soyledi ve bu durum açıkçası beni kırdı. . Çünkü birincisi adını asla belli etmezdim yani ondan geldiği belli olmazdı ve iş ile başı belaya girmezdi. İkincisi yeri geldiğinde kendisi isin arkasindan cok sövdü , yani iyi bir is yeri olduğunu dusunmuyordu.Ucuncusu daha once paylasmisti ve o zamandan bu zamana ne değişti. Işin ozu kimseye zorla bir sey yaptıramam ve saygi duyarım ancak ben olsam mutlaka paylasirdim ve yardim ederdim.Bu davranış her ne kadar çocuksu gelsede , iletişimimiz azaldığı için grubu terkeden arkadaşım a karşılık bu tavri icin bende grubu terkettim.Ucuncu grup arkadasimiz ise biraz sinsi ve sivri dilli bir arkadasim ondan ck etkilendigini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?