Merhaba kızlar,
Üç kişilik bir arkadas grubum var.İş nedeniyle farklı bir şehre taşındım ve benim için yoğun geçen bir süreç oldu.Bu süreçte bu arkadaş whatsapp grubunda çok aktif olamadık.Bu üç kişilik arkadaştan biri sevdiğim ve deger verdiğim diğeri ise kötü özelliklerini bilmeme rağmen mecburiyetten iletişimde kaldığım biri.Bus süreçte değer veren arkadaşım iletişim sorunu yaşadığımız icin ortak gruptan çıktı ve bize alındığını ifade etti.Olay sonrası aradım ve yoğun olduğumu belirterek süreci anlattik be sorunu bir şekilde çözdük. Tatiller de grup olarak ara ara görüştük.Eski ayrıldığım is yeriyle kötü bur şekilde ayrıldım ve bu nedenle dava açtım ve bu arkadaşımdan daha önce birkac belge almistim kanit olarak.Tabi ki onun ondan aldığıma dair bir bulgu olmayacagini belirttim alırken. Arkadaşım, eski iş yerimde devam ettigi icin basini asla belaya sokmak istemedim. Bir iki hafta önce gerekli olan son bir belge daha istedim ve bana yanit olarak su ifadeleri kullandi. 'Aynı is yerinde çalışmaya devam ettigi icin paylasmanin kotu ve yanlış olduğunu ve yardım edemeyecegini' soyledi ve bu durum açıkçası beni kırdı. . Çünkü birincisi adını asla belli etmezdim yani ondan geldiği belli olmazdı ve iş ile başı belaya girmezdi. İkincisi yeri geldiğinde kendisi isin arkasindan cok sövdü , yani iyi bir is yeri olduğunu dusunmuyordu.Ucuncusu daha once paylasmisti ve o zamandan bu zamana ne değişti. Işin ozu kimseye zorla bir sey yaptıramam ve saygi duyarım ancak ben olsam mutlaka paylasirdim ve yardim ederdim.Bu davranış her ne kadar çocuksu gelsede , iletişimimiz azaldığı için grubu terkeden arkadaşım a karşılık bu tavri icin bende grubu terkettim.Ucuncu grup arkadasimiz ise biraz sinsi ve sivri dilli bir arkadasim ondan ck etkilendigini düşünüyorum.