Kötü günün geçince yaz diyen insan?

Ben hemşireyim malesef ki temaslı sayılmıyorum
Anneninizin test sonucu çıkmadan keşke işe gitmeseydiniz. Eğer pozitifse sizin de taşıyıcı olma ihtimaliniz yüksek, hem de evde kalıp dinlenmiş olurdunuz.

Ya sevgilime zaten yazıyodum sohbet ediyoduk sabahtan beri
Ama o an sadece ne için wpa girdin konusuna telefonda konuştugum şeyi wpda konuşmuşum gibi söyledim okadaR

Sabahtan beri sohbet ederken "gece de uyuyamadim iyi hissetmiyorum" demez mi bir insan? Bana hiçbisey anlatmayip iki sorgulayinca "kafam dolu" muhabbeti yapilirsa net tepkim boyle olurdu benim de. Herkesin aksine ben boyle dusunuyorum.

6 yillik evliyim eşimle gun icinde en fazla 2-3 kere kısa konusuruz, whatsApp son gorulmem kapali dolayisiyla eşimin de ne zaman aktif oldugunu gormuyorum, takip etmiyorum. Ancak sevgiliyken boyle şeylere dikkat ederdim ben.

Hayat size bir sınav sunmuş ama çocuk bu sınavdaki tavrını göstererek 0 almış.
Gözünüzü açın, bazı şryler çok net şuan.

Sevgilimin beni sevdiğinden eminim
Hayır sevmiyor. Birbirini seven çiftler iyi günde de kötü günde de birbirlerine hep destek olur. Sevgiliniz sizi gerçekten seviyor olsaydı yanınızda olurdu. Ayrıca size güvenmeyip ekran görüntüsü istemesi de çok gurur kırıcı bir davranış. Kendinize azıcık saygınız varsa ayrılın

Böyle birini siz sevmeyin zaten , anneniz için de çok geçmiş olsun. Umarım birşeyi yoktur

Eeee harikasın bayıldım sana.... Aynı ben.... Açıklsmışsın... Bide derdin var biriciğin anne.. Geçmiş olsun ona... Öncelik o.... Sen gene bak onun düşüncesizliğine ne hanım tepki vermişim... Dayanamayıp kapatmışsın.... Sonsuz kere haklısın.... Sonsuzluk ötesi olsa onuda yazardım..... Yalnız konuştuğun kişi seni seviyor bana güven satır aralarını ben iyi okurum arayacak ve özür dileyecek sadece bekle sevgiler... Bunuda ilk kez yazdım.

Boyle bı seyı arkadaş arkadaşa yapmaz.sewgılım dediginiz müsveddeye yol verın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…