kötü hissediyorum :(

inci_tanesi

Allah'a emanetsin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
18.273
92
213
Kızlar merhaba
Ben özel bir kurumda ingilizce öğretmenliği yapıyorum
Haftada 2 gün dersim oluyor
ve bu 2 günün sonunda derse gelmeyenleri arayıp bilgi alıyoruz
Bugün de her hafta yaptığım gibi gelmeyenleri tek tek aradım
2 arkadaş var birlikte gidip geliyorlar
Birini aradım artık devam edemeyeceğini söyledi derse biz de kaydını iptal ettik
Diğerini aradım evinden eşi çıktı telefona
Ben x kurumdan arıyorum
Bugün gelmediği için aradım dedim
şu anda yok dedi evde derse gitti dedi
Ben de ne dersi dedim
Adam ingilizce dersi dedi
Hayır bugün yoktu derste dedim
Adam şok geçirdi telefonda dün geldi mi dedi
tabi ben kırdığım potun farkına geç vardım boşluğuma geldi bir an
Dünü hatırlamıyorum dedim dün de gelmemişti
Telefonu kapatınca çok kötü oldum
İdareci ile paylaştım
Kendimi suçladım sizin hiç bir suçunuz yok hocam siz görevinizi yaptınız dedi
Evet görevimi yaptım arayarak ama kıvıramadım adam derse gitti deyince basiretim bağlanmıştı sanki
Kafama taktım şimdi inşaallah evlerinde kötü bir şey olmaz
Offffffffff yaaa :sinifsinif:

ben ole bi durumda konuyu degistirip hemen arkadasimi arardim belki esine soyleyemedigi bir durum vardir
yada bi isi cikmistir illa evden o sekilde cikti diye esini aldaticak degil sonucta..kotu olmus kimbilir neler olmustur

canım aradığım kişi benim arkadaşım değil öğrencim
farkındayım zaten aldatıyor diye bir tabir kullanmadım
ne yaptıysa yaptı orası beni ilgilendirmez ancak eşine derse gidiyorum diyerek beni kullanmış oluyor

him :)))) bende 3 sene evvel ing ozel kuruma gittim ama bana bildirmislerdi gelmmessen aileni arariz die ve gitmedigimde araniyordu ev. yani bile bile ben sozlesmeyi imzaladim :)... sen dogru olani yaptin tamam haklisin aklin onda kaldi ama oda yarin sana evde hasta yatiodum hocam deseydi...... yaf herse bir yana insanin ici tuaf oluyor oyle yazdigima bakma ama is isten gecmis de bisi olcagini zannettmem sen dogru olani yaptin,

olsa da o onun sorunu

sen işini yapmışsın

onların evlerini idare edecek halin yok heralde

takma kafana, üzülmeye değmezkaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar ya
biz hiç öyle işte gelmezsen ararız evini falan demiyoruz çünkü öğrenciler yetişkin ve çoğu evli barklı insanlar ve biliyorlar ki gelmedikleri zaman sormak için arıyoruz bir şey mi oldu neden gelmediniz diye
bir yandan da kızdım sonuçta beni kullandı yalanında

haklisin sen kalkipta sana zaten bisi diyemezde.... yetiskin birde kocasinada haber vermemis gerci onlarin evindeki bizi irdelemezde sen gorevini yaptin icini rahat tut

kızma canım ya

belki bi aksilik çıkmıştır, eşine bile haber verememiştir.

insanlık hali:1hug:

canım belli ki çok ince düşünceli birisin ama kendini üzme boş yere...onlar için adam için böylesi hayırlısıdır belki..yada navb ın dediği gibi söyleyemedi belki başka durum var..sen işini yaptınnkaydirigubbakcemile5

evet söyleyemediği bir durum var canım belli
ama dün de aynı yalanı söylemiş
adam sordu ya dün geldi mi diye
Allahtan söylemedim gelmedi diye

nasil olsa adam ogrenir ne die gelmediginide ne bilim kocan senin o ne die yalan derler ki anlamam. simdi guven durumu oluscak birbirlerine karsi....ama sen gorevini yaptin sakin kendine pay cikarma. zaten sizin gitmeyince onlar evi aradiginizi bilmiyorlar mi eger ozel durumu olsaydi sanirim sizinle paylasir durumu izah eder aramamanizi rica ederdi oyle dusundum birden evli birininde ne gb ozel durumu olcaysa

iyi ki doğruyu söylemişsin. geldi diye kıvırsaydın da eşinin başına bişey gelseydi ya da başka bi yerden çıksaydı o da iyi olmazdı. inşallah kötü bişey olmamıştır diyelim. yapacak bişey yok...

ya koca koca insanların evinin aranması bana saçma geldi...

ben lisedeyken bile evimi arattırmazdım olay çıkarırdım yinede arattırmazdım sonuçta benim kişilik haklarım var atıyorum sevgilim kaza geçirdi derse girmedim ailemi aradılar,nasıl doğrusunu söyliyimki olayın,

dersi asan biri falanda değilim zaten ne sebeple olursa olsun annemden izin alır öyle gitmezdim okula dershaneye.

senin suçun değil canım sen görevini yaptın ama sisteminizi yanlış buluyorum keşke cep numarasından otomatik mesaj yollasaydınız,bizi arayıp durumunuzu yarına kadar bildirin yoksa aileniz aranır gibi,böylece iki tarafta zor durumda kalmazdı.

canım biz öğrencileri arayınca inan çok hoşlarına gidiyor
önemsendiklerini görüyorlar ve derse daha sıkı sarılıyorlar
sonuçta bunlar koca insanlar ki gelmedikleri zaman aradığımızı biliyorlar
biz kontrol amaçlı değil merak ettiğimiz ve derse devam edip etmeyeceklerini öğrenmek için arıyoruz

anladım canım sana lafım yok muhakkakki zorluk yaratmak için aramıyorsunuzdur,ama ben iki gün üst üste gelinmediğinde kişiye özel telefona mesaj çekilmesi taraftarıyım,ev son çare aranmalı diye düşünüyorum.

burda senin bir suçun yok,eşini bilgilendirmediği için sorumluluk öğrencinizin zaten,aranacağını biliyorsa bir kılıf uydurması gerekirdi -eğer gelmemesini önceden planlamış ve eşine yalan söylemişse.

benim eski dersanem sizin sisteminizi uyguluyordu ve bu yüzden çok olay çıktı,arkadaşım dersteyken öğretmen hatasından dolayı yok yazılmıştı ve ailesi aranmıştı,üstüne başka öğretmende bugün dershanede görmedim diyince kızın nasıl zor duruma düştüğünü tahmin edersiniz kanıtlayana kadar canı çıktı.

öğretmene kızamazsın insanlık hali kimse mükemmel değildir hem her ders yaptığı şeyde hata yapması kadar normal birşey yok,e kızında suçu yok aileninde,demekki bu sistem yanlış ve değiştirmeleri gerekir bence

canım bence ,merak etme senin yapabileceğin birşey yok bende özel bir kurumda çalışıyorum ilk önceleri gelmeyenleri zör arıyordum ama şimdi hiç çekinmeden arıyorum takma kafana bence

Lise yıllarım aklıma geldi...
Son sınıfda... Son 2 derse girmek istemedik kacamak yaptık işte boshayallersmile
Bende abdal gibi kitabımın birini sırmaın altında unutmuşum alsanaalsanasmile
Annemede söylemiştim...
Okula gittim. Ders ortasında çağrıldım gittim müdür yardımcısının odasına
kitabımı gösterdiler evet dün burda unutmuşum dedim. Ama erken cıkmışın derse girmemişsin dedi. Evet dedim. Girmek istemedim ve aileminde haberi var dedim.
Tuttular sanki inanmamış gibi evi aradılar :mymeka:
Annemle konuştular hocanın yüz şekli cok harikaydı -tatlicadiarzu-
Noldi rengin soldi dedim içimden sempatiksalakcinni

Bence kendinizi kötü hissettiricek bi durum göremiyorum ben.
siz görevinizi yapmışınız... sıkmayın canınızı derim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…