Kötü İmza

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.327
43.869
bu da dert mi demeyin lütfen benim için dert çnkü ve adminler lütfen taşımayın konuyu.

imzanın kişiliği yansıttığını söylerler ve benim imzam o kadar kötü ki. doğru düzgün imza ble atamıyorum hani bazılarının o kadar güzel imzaları oluyor ki. ismimde çok uzun değil sadece 4 harften oluşuyor. yakın zamanda bol bol imza atmam gerekecek ama milletin dalga geçmesinden çekiniyorum. patronum da imzan kötü değiştir okuyucuların saçma bulur dedi.

Yillardir bende bununla savaşıyorum canim yanliz değilsin ama şimdiki imzami begeniyorum.Sana tavsiyem imzasini begendigin birinden sana yardim etmesini iste.O biraz yazarsa senin kafandada bi şey oluşur.

Yillardir bende bununla savaşıyorum canim yanliz değilsin ama şimdiki imzami begeniyorum.Sana tavsiyem imzasini begendigin birinden sana yardim etmesini iste.O biraz yazarsa senin kafandada bi şey oluşur.

çevremde öyleleri de yok ki en iyisi derste imza sirküsünü inceleyeyim beğendiğime yapışır yardım isterim :))

Hele benimki dersin ilkokul çocuğu imzası. Evlenirken de attım valla yapacak bişey yok sanırım..

benmkide öyle :)) iğrenç br imza ama kitapları imzalarken kötü duracak işte

• Beğen
Reactions: ZOE
çevremde öyleleri de yok ki en iyisi derste imza sirküsünü inceleyeyim beğendiğime yapışır yardım isterim :))

benmkide öyle :)) iğrenç br imza ama kitapları imzalarken kötü duracak işte
Isminin baş harfini bira eğik gerisi cok küçük soyadininbas harfini buyuk gerisini küçük yap

''okuyucuların'' derken? mesleğiniz nedir? ben ismimi ve soy ismimi el yazımla yazıyorum imza olarak.

Hahaha imza atamamak benimde problemim :KK70:
Ünide derse gelmediğimiz zaman bizim yerimize kolay imza atılsın diye hepimiz ismimizi el yazısıyla yazıyorduk :KK53:
Hatta benim imzamı benden daha iyi atan arkadaşım bile vardı.:confused:
Evlendikten sonra değiştircem bende o zamana kadar çalışmalar yaparım

Beğendiğiniz imza şeklini kendi adınıza uyarlayın derim.:KK39:

bu yaşıma geldim benim de hala imzam yok
bi attığım diğerini tutmaz
okulda yerine imza attırma diyen hocam bile oldu halbuki hepsini ben karalıyorum :KK53:
geçende de bankadan para çekecektim kimliğim yoktu imza at diğerleriyle karşılaştırcaz dediler tabiki tutmadı imzam zor bela ikna edip çektim :KK53:

Ne yalan söyleyeyim imzamı beğenirim :) çevreden de güzel dediklerine göre gerçekten güzel galiba. Sadece ismimi kullanıyorum atarken. Konu sahibi sana özelden atayım belki fikir olur. :)

İmza kalemi satılır bi de. Daha kalın uçlu daha hoş yazar ya onunla atın ya da ince kesik uçlu kaligrafi kalemleriyle

Biri kötü imza mı dedi? :p Öğretmenliğe başlamadan önce çok hoş bir imzam vardı, şimdi sadece karalamaya dönüştü, istesem de eski imzamı atamıyorum artık :p 1 günde sadece sınıf defterini düşünürsek 14 kere imza atıyorum. Bunun dışında bir sürü evrak, nöbet defteri, yemek defteri, taşımalı defteri vs oluyor kimi günler.. Nasıl güzel imza atayım söyleyin hele bana..

Ne yalan söyleyeyim imzamı beğenirim :) çevreden de güzel dediklerine göre gerçekten güzel galiba. Sadece ismimi kullanıyorum atarken. Konu sahibi sana özelden atayım belki fikir olur. :)

Zaytinagaciii bence kendi ismini değilde başka bir isimle imza atıp direkt buraya foto yükle bizde örnek alalım :KK53:
Bu dertten muzdarip bayağı üye var malum
:oops:

Genelde yazarlar isimlerini kullanirlar imzalarinda. Kendi yazim stilinle el yazisiyla hos durabilir. Bir dene istersen. Ben karalamalari cok klasik buluyorum. Ismini guzel bir el yazisiyla imzaya cevirmek her zaman goze daha hos geliyor bence.

X