Kötü insanlarla nasıl baş ediyorsunuz

İş hayatı böyle
Zıttıma gitmeyenle iyiyimdir
Ama bu şekilde özellikle ima ile adamı salak yerine koyanı en ufak bir hatasında ağır ezerim, hiç acımam ha bu arada işime hakimimdir beni onunla kimsenin vurmasına izin vermem

Son düzenleme:
Çok doğru söylüyorsunuz kinle beslenen insanlar belli zaten

15 yıldır çalıştığım iş hayatımdan edindiğim tecrübe, işle ilgili herşey iş arkadaşları da dahil olmak üzere iş yerinde bırakmak. Yaşadığım süreç bana şunu öğretti. İş yerindeki herkesle çizilen mesafeyi aşmamak, ast, üst ya da eşitlerimizle de iş ritueli dışında herhangi bir paylaşımda bulunmamak en güzeli.

Tatlım ya sende kötü olacaksın. Yada yoktur ruhunda işine bakacaksın. İş hayatında sadece işine bakarsan eninde sonunda sen kazanacaksın

Çok doğru söylüyorsunuz

Zeki kadınları severim. benneyanginlargordum güzel hakkından gelmiş zekana sağlık
Benim hayatta kötü insanlarla baş etme yöntemim de bizzat böyle. Us ile uslanmayanı etmiyorum tekdir. Bu tarz yaklaşmak en güzeli. Tartışmasız, vukaatsız sorun halledilir. Tabi bu mecbur kaldığım çözüm bulmam gereken durumlarda böyle olur. Yoksa kötü insanları hayatımdan çıkarmakta da üstüme yoktur.

Seçtiğim 1-2 iyi insan dışında herkese mesafeli duruyorum. Ben beceremem öyle sevmediğim insanın yüzüne gülmeyi falan. Ama iş hayatında böyle şeylere profesyonellik denilip tabiri caizse fırıldak olmak takdir edilir.
Mesafeli olunca haddini de aşamıyor kimse.
Sizin anlattığınız durumda güya arkadaşınız geçinen kişiyi kenara çekip benim yanımda benim dedikodumu yapmak yeni moda mı diye sorabilirsiniz. Ya da daha yumuşak bir dil kullanırsınız seçim sizin. Ama size zarar vermeye çalışanlara dikenlerinizi göstermezseniz siz ezilirsiniz.

Duymamazliktan görmemezlikten gelin o hic yokmuş gibi umursamayinca daha çok deli oluyorlar. Birakin sivrisinek gibi vizildasinlar viiiizzzzz

Keşke o an bozsaydin arkadaşını. O isim vermediği kişi benim, olayın aslı da böyle böyle deseydin.. direk ayıbını yüzüne vur. Ne olacaksa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…