Kötü insanlarla nasıl baş ediyorsunuz

Aynen öyle doğru söyledin ama bende gerçekten kimseyle ne kötü olmak istiyorum ne biri bana laf desin istiyorum en iyisi umursamamak sanırım o insanlar daha çok el üstünde tutuluyor iş yerinde
O hayatın gerçeği,değiştiremezsin maalesef.Departmanımda en az iş yapan kişi en fazla sevilen kişi,kıdemli olduğundan.Kıdem dediğim de çalıştığı yıl yaniii öyle bilgelik falan değil.
Herkesle iyi olamazsın.Denedim,olmuyor.Hatalarını gerizekalıya anlatır gibi tek tek anlattım, ama hatalı oldukları durumda bile kendilerini haklı bulmayı başardılar.Boşuna çabaladığımı anladım. Artık anlık kızıyorum, içimden ya sabır çekip 5 dk snra hiçbir şey olmamış gibi davranıp devam ediyorum.sürekli kızgın küs kalmayı da denedim ama o duygu beni yoruyor, en iyisi herkesle yüzeysel ama iyi olmak (iyiden kastım kavgasız,normal olmak.)

Benim de basıma gelmisti çalıştığım zaman, ben öyle insanlara ben küstah davranıyorum acıkcası asagılıyorum ne hakkında olduğunun önemi yok her sey hakkında olabilir onlara biraz üstten bak bakarken miden bulanıyormuş gibi bir yüz ifadesiyle bak bir de

Yani birinin beni gerçekten anlaması için aynı şeyi yaşayıp kendini benim yerime koyması gibi bisey mi biraz empati ile mi alakali

Öyle yaraniliyordur bence hep cazgır tipler seviliyo

Heh bende iste kötüde olmak istemiyorum çokta iyi olmakta istemiyorum çünkü kalbimi istesemde kötülüğe çalıştiramiyorum

Öyle yaraniliyordur bence hep cazgır tipler seviliyo
Yani ben söyle yapmıstım kızın saçları yağlıydı o konuda laf atmıstım. Kimse böyle bir şeyi acık acık söylemeyeceği icin morarmıştı. Bir daha da benimle uğraşmadı, salak salak komplo kurmaya çalışıyorlar akıllarınca ben de sacma bir sey söyluyorum herhalde beni.m icin deli bu uğraşmaya değmez diyorlardı

İnsanlıktan çok fazla beklentiniz olmasın. Neticede insan dediğiniz de bi çeşit primat işte, işyeri deseniz tabiri caizse hayvanat bahçesi gibi bi ortam. Belgesellerde mutlaka görmüşsünüzdür, hani böyle ağaçlarda kardes kardes sallanıp oynarlar, birbirlerinin yavrularına bakarlar, bi samimiyet bi samimiyet. Birileri sürüdeki güçlülere yaranmak için onların bitlerini temizler. Sonra bi avuç yiyecek için bi gürültü kopar paralarlar birbirlerini. Ama bi an sonra hicbi sey olmamıs gibi hayatlarına devam ederler. Hih işte, işyeri dediğiniz şey de bunun laciverti. Kimseyi muhatap almayayım, izole olayımla idare edilecek iş değil. Ortama uyum sağlayacaksınız, paylaşımlarınız anlık olacak, yeri geldiginde aynı dalda keyifle sallanıp yeri geldiğinde diş göstereceksiniz, fazla da ciddiye almayacaksanız. Böyle düşünün, maymunla maymun olun kafanız rahat etsin

Kimin ne dediği çokta önemli değil aslında

Ne güzel örnek verdiniz

Aynı ekibi toplayıp bu defa siz arkadaşınızın adını geçirmeden onu tarif edin; yanlış anlaşılma olduğu halde konuyu bi türlü kapatamadı olur olmadık yerlerde yeniden gündeme getiriyor halbuki ben haklıyım, bunu yapan da başkalarını eleştirip duran biri oysa aynaya baksa falan diye gayet tebessüm ederek tatlı tatlı konuşun.

Amann diyip geçeceksin. Yok sayacaksin. Tıpkı sana yaptığı gibi sen de onu yok sayacaksin

Umursama, görmezden gel, iş dışında muhatap olma. Zamanla insanlara nasıl davranman gerektiğini öğrenirsin sen de. Cevap verirsen moralin bozulur iş yerinde hiç uğraşma. Zamanla olur, sen de insanlara hak ettiği muameleyi yaparsın.

Emin olun bunu yaparsam iyice kinlesebilcek bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…