Özel birey ebeveynleri tabiki daha hassas oluyorlar, çocuğun durumunu bilmeden sormanıza birsey diyemem fakat sonra söyledikleriniz hoş değil.tavrınız da sağlıklı değil tamam özel birey olabilir ama ona bu kadar anlayış, toplumda ilerde ona gösterilmeyecek kırmadan doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi de lazım
Bir buçuk aydır düzenli olarak gittiğim bi park var ne zaman oraya gitsem orada bi on beş yaşında kız çocuk gözünü dikip gidene kadar beni takip ediyor istisnasız şu içerken otururken asla gözünü benden bir saniye olsun ayırmıyor. Neyse bir ay somunda rahatsız oldum artı bişey mi oldu canım diye sordum sanırım hafif düzeyde zihinsel sıkıntısı var . Sormam ile ağlayarak yırtınması bşr oldu. Herkes başımıza toplandı ay kim ne dedi bu çocuğa işte, senin çocuğun da böyle olabilirdi bilmem ne . Bakın dedim, hakaret etmedim üzecek bişey söylemedim sadece bişey mi oldu canım diye sordum dedim zaten hazırlar beni kötü kalpli zalim kadın ilan etmeye.. kız da ağladıkça yırtındı parmağıyla göstererek bu beni üzdü diye. Yani dedim bu tavrınız da sağlıklı değil tamam özel birey olabilir ama ona bu kadar anlayış, toplumda ilerde ona gösterilmeyecek kırmadan doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi de lazım ki ben kötü bişey demedim .
Neyse hala ağlıyor kadınlar onu teselli ediyor ağzımı açıp tek kelime etmemem gerekirmiş. Bende vicdansız kötü kalpli insan oldum
Açıkçası ben sadece ne oldu canım dediğinize inanmadım ya da deme tarzınızda bir sorun olmalıBir buçuk aydır düzenli olarak gittiğim bi park var ne zaman oraya gitsem orada bi on beş yaşında kız çocuk gözünü dikip gidene kadar beni takip ediyor istisnasız şu içerken otururken asla gözünü benden bir saniye olsun ayırmıyor. Neyse bir ay somunda rahatsız oldum artı bişey mi oldu canım diye sordum sanırım hafif düzeyde zihinsel sıkıntısı var . Sormam ile ağlayarak yırtınması bşr oldu. Herkes başımıza toplandı ay kim ne dedi bu çocuğa işte, senin çocuğun da böyle olabilirdi bilmem ne . Bakın dedim, hakaret etmedim üzecek bişey söylemedim sadece bişey mi oldu canım diye sordum dedim zaten hazırlar beni kötü kalpli zalim kadın ilan etmeye.. kız da ağladıkça yırtındı parmağıyla göstererek bu beni üzdü diye. Yani dedim bu tavrınız da sağlıklı değil tamam özel birey olabilir ama ona bu kadar anlayış, toplumda ilerde ona gösterilmeyecek kırmadan doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi de lazım ki ben kötü bişey demedim .
Neyse hala ağlıyor kadınlar onu teselli ediyor ağzımı açıp tek kelime etmemem gerekirmiş. Bende vicdansız kötü kalpli insan oldum
Sonrasında bi şey dememiş kiÖzel birey ebeveynleri tabiki daha hassas oluyorlar, çocuğun durumunu bilmeden sormanıza birsey diyemem fakat sonra söyledikleriniz hoş değil.
Sonrasında bi şey dememiş ki
Bence özel bir bireyin annesine söylenecek sözler olmamalı bunlar.Yani dedim bu tavrınız da sağlıklı değil tamam özel birey olabilir ama ona bu kadar anlayış, toplumda ilerde ona gösterilmeyecek kırmadan doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi de lazım
Niye kötü kalpli olasınız kizin durumunu bilmiyormuşsunuz ki. Her zihinsel problemi olan çocuk bunu dışardan sadece bir bakma ile belli etmiyor. Hareketlerinden konuşmalarından anlayabiliyorsunuz. Benim üst komşunun kızı da bu şekilde 15-16 yaşlarında. Parkta oturup bana baksa hic anlamam engeli olduğunu. Engelli çocuk annelerinin isi gerçekten çok zor hassas olmaları da gayet normal aslında. Çünkü kadın banyo yaptırıyor kızı çığlık çığlığa bağırıyor. Sesi geliyor bize yürümesi falan da çok gürültülü genç kizin hemen üstünuzde koştuğunu düşünün mesela. Yanlış anlaşılmasın yıllar önce durumunu anlayınca o gürültülerden çok annesine üzüluyorsunuz zaten. Rabbim mükafatıni fazla fazla versin inşallah...Bir buçuk aydır düzenli olarak gittiğim bi park var ne zaman oraya gitsem orada bi on beş yaşında kız çocuk gözünü dikip gidene kadar beni takip ediyor istisnasız şu içerken otururken asla gözünü benden bir saniye olsun ayırmıyor. Neyse bir ay somunda rahatsız oldum artı bişey mi oldu canım diye sordum sanırım hafif düzeyde zihinsel sıkıntısı var . Sormam ile ağlayarak yırtınması bşr oldu. Herkes başımıza toplandı ay kim ne dedi bu çocuğa işte, senin çocuğun da böyle olabilirdi bilmem ne . Bakın dedim, hakaret etmedim üzecek bişey söylemedim sadece bişey mi oldu canım diye sordum dedim zaten hazırlar beni kötü kalpli zalim kadın ilan etmeye.. kız da ağladıkça yırtındı parmağıyla göstererek bu beni üzdü diye. Yani dedim bu tavrınız da sağlıklı değil tamam özel birey olabilir ama ona bu kadar anlayış, toplumda ilerde ona gösterilmeyecek kırmadan doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi de lazım ki ben kötü bişey demedim .
BoşverinBir buçuk aydır düzenli olarak gittiğim bi park var ne zaman oraya gitsem orada bi on beş yaşında kız çocuk gözünü dikip gidene kadar beni takip ediyor istisnasız şu içerken otururken asla gözünü benden bir saniye olsun ayırmıyor. Neyse bir ay somunda rahatsız oldum artı bişey mi oldu canım diye sordum sanırım hafif düzeyde zihinsel sıkıntısı var . Sormam ile ağlayarak yırtınması bşr oldu. Herkes başımıza toplandı ay kim ne dedi bu çocuğa işte, senin çocuğun da böyle olabilirdi bilmem ne . Bakın dedim, hakaret etmedim üzecek bişey söylemedim sadece bişey mi oldu canım diye sordum dedim zaten hazırlar beni kötü kalpli zalim kadın ilan etmeye.. kız da ağladıkça yırtındı parmağıyla göstererek bu beni üzdü diye. Yani dedim bu tavrınız da sağlıklı değil tamam özel birey olabilir ama ona bu kadar anlayış, toplumda ilerde ona gösterilmeyecek kırmadan doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi de lazım ki ben kötü bişey demedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?