kötü kalpli kuzenim ve bebek yarışı

Hasip ile Nasip olayina donmussunuz
Ikinizi de pek normal gormedim ben

Hey Allahim ya evlenip koca koca kadinlar olmussunuz hala cocuk gibi kıskançlık yapiyorsunuz :D hayır yani evcilik falan oynamiyorsunuz farkindasiniz değil mi?

Beddua önce gelir sahibini bulur derler. Siz ağzınızdan çıkana dikkat edin derim. Bir de evlat sahibi olmak gibi kutsal ve zor bir şeyi birine inat diye yapmaya çalışmayın lütfen. Kendinizi hazır hissettiğinizde ancak alabilirsiniz böyle büyük bir sorumluluğu. Cahille cahil olunmaz!

kızlar kardeşten öte kuzenim vardı ama 3 yıldır görüşmüyoruz cünkü canımı cok yaktı düğünümü sevincimi herseyimi burnumdan getirdi sebebi kıskançlık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ailenin en sevilen iki torunuyduk herkes kardes olsanız bu kadar sevmezsiniz birbrinizi derdi ondan önce evlenmemi kabullenemedi eşimi sevmedi onunda ilişkisi vardı halbuki oda evlenecekti ama cocugun askere gidip gelmesini bekleyeceklerdi. benim nasibimmiş ben önce evlendim ne olaylar cıkardı ne dedikodular eşime sahte kız adreslerinden yazmalar iftiralar her türlü çirkinliği yaptı anlatsam sayfalar yetmez durumu bilin diye özetliyorum. düğünümden önce olaylara artık dayanamadım ve onla ilşkiyi kestim ailede herkes ona yüklendi tabi haklıydım hiç suçum yoktu neyse sonra sevgilisinden ayrılmış duydugum kadarıyla baskasıyla evlendi gecen sene allah mesut etsin konum su sürekli beni facemden takip ediyormus akraba adreslerinden herkese soruyormus rosalina hamilemi bebek dusunuyormu diye herkesin agzını arıyormus tüm arkadaslarıma soruyormus hatta birine de demiş benden önce cocugu olursa vay haline demiş korktum acıkcası nedemek se?simdide benden önce bebek yapmaya takmıs ya anlamıyorum ki yapsın allah kime verirse onun olur dedikodumu cıkarmıs olmuyormus bebeğim sorun varmıs daha neler neler... bende duydum ki evlendiği ilk günden beri cocuk istiyormus 1 senedirde olmayınca dr dr geziyorlarmıs ondan önce cocugum olacak diye ödü kopuyormus size sorarım bu nasıl insan? gorusmuyoruz ama hala canımı yakıyor bende birden kendimi allahım ne. olur ona benden önce bebek nasip etme diye dua ederken buldum kendıme kızdım onca seyi unutmaya calıstım ama son duyduklarım beni iyice hırslandırdı... kin ve nefret doldum allahım sen büyüksün bana yardım et sürekli dilimde allahım benden önce nasip etme ona diye çok kötü biri oldum ben eşimle bu konuları konusamıyorum cunku onu özel meselemle mesgul etmek istemedim. kadınsal olaylar bunlar eşim içinde olsun istemedim.sizinle paylaşmak içimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkürler
oyle bile olsa cocuk olayini bu ise karistirmak sizin de ondan oek bir farkiniz olmadiginizi gosteriyor bu kadar gaza gelmek normal degil kendinizi normal goruyorsaniz eger

"Benden önce hamile kalırsa vay haline" mi?? Ayol bu kim ki kendini ne zannediyor ezik.Senin yerinde olsam deli deyip geçerdim.

Kıskanç insanlar sürekli yarış halindeler çok garip bence siz onu Allaha havale edin çünkü belliki çok kıskanç biri cekemiyor siziede ömür boyu rekabet halinde olacak sizinle en iyisi tamamen onu hayatınızdan çıkarmak size haber getirenleri de mümkünse laf taşıyan insanlar en büyük kötülüğü yapanlar değil mi zaten

Back
X