kötü kalpli kuzenim ve bebek yarışı

Size soyleyecegim tek sey. Hakkinizda ki dedikodulari size tasiyan insanlari hayatinizdan cikarin veya bu konuda bahsetmemelerini soyleyin.

Benimde daha yeni basimdan gecti bu tur birsey. Dedikoducu bir yakinim hakkimda dedikodu yapmaya baslamis ve bunlari bana tasiyip beni cildirtirtan birileri vardi. Sonuc olarak hepsinin agzina miktim ve onlarla iliskimi kestim.
Hakkimdaki soylenenleri kendilerine saklasinlar o bos can sikici hayatlarini baskalarinin dedikodusunu yapmakla devam etsinler kendi kendinlerine de benden uzak dursunlar zavalillar:KK70:

İnan bana hakkinda soylenenlere kulak asma hic izin bile verme laf tasiyanlara. Huzurun kacar onlarin seviyesine dusersin olan sana olur.

Son düzenleme:
eşimle biz tanıstıgımızda baska bir sevgılısı vardı... ciddilerdi askere gidip gelecekti sonra ayrılmıslar baskasıyla evlendi

Kimi insanlar böyle olabiliyor ya, hayatlarında her şeyin en iyisi onda olsun istiyor. "En iyi elbiseler benim olsun, en iyi iş benim olsun, en yakışıklı ve anlayışlı koca benim olsun, herkes beni kıskansın." gibi, aslında kendisi kıskançtır böyle düşünenlerin. Muhtemelen sizin eşinizle tanıştıktan sonra onu kendi sevgilisiyle kıyaslamış, sevgilisini daha kötü bulmuş ve ayrılmış. Kendisi sizden hep daha iyi durumda, daha iyi konumda olmak istiyor muhtemelen, bu kadar takip etmesi bu yüzden.

Çok rahatsız oluyorsanız facebook hesabını bulup oradan engelleyerek hesabınıza ulaşamamasını sağlayabilirsiniz. Ama bu kadar saplantılıysa farklı farklı yollardan da hayatınız hakkında bilgi alacaktır. Bu tarz saplantılı insanlar daha çok kendilerini yiyip bitiriyor, siz yine de hakkında kötü laflar etmeyin, kötü düşünmemeye çalışın, yokmuş gibi davranın. Zaten en büyük kötülüğü kendisine yapıyor o şu an. Akrabalarınızdan bilgi vermeye çalışanlar olursa da "Onun hakkında bir şey duymak istemiyorum, ona da beni anlatmayın lütfen" dersiniz.

İyi de ondan once nasil kardes gibiydiniz.Evlenceginizi duyunca mi ilk cildirdi bi cadiya dondu.Bence baska seyler vardir

Size soyleyecegim tek sey. Hakkinizda ki dedikodulari size tasiyan insanlari hayatinizdan cikarin veya bu konuda bahsetmemelerini soyleyin.

Benimde daha yeni basimdan gecti bu tur birsey. Dedikoducu bir yakinim hakkimda dedikodu yapmaya baslamis ve bunlari bana tasiyip beni cildirtirtan birileri vardi. Sonuc olarak hepsinin agzina miktim ve onlarla iliskimi kestim.
Hakkimdaki soylenenleri kendilerine saklasinlar o bos can sikici hayatlarini baskalarinin dedikodusunu yapmakla devam etsinler de benden uzak dursunlar zavalillar:KK70:

İnan bana hakkinda soylenenlere kulak asma hic izin bile verme laf tasiyanlara. Huzurun kacar onlarin seviyesine dusersin olan sana olur.
kafam rahattı son ıkı aydır gelmeye basladı dedıkodular kulagıma bi an dedim ben mi önce cocuk yapsam :) o derece hırsa gaza geldim sonra topladım kendimi cunku henuz hazır degılım.zamanı var inatla bebek mi yapılır diye kendime kızdım geçti şükür ama her gün degısık bir arkadasımdan gelince haberler ister istemez dagılıyorım bende bana laf getiren herkesin agzını kapamalıyım uzulmemek için cok tesekkurler ilgin ve guzel yorumun için❤️

İyi de ondan once nasil kardes gibiydiniz.Evlenceginizi duyunca mi ilk cildirdi bi cadiya dondu.Bence baska seyler vardir
olsa söylerdim cunku objektif anlatmalıyım ki sizde anlayıp daha iyi yol gösterin diye benlik bir durum olmadı benden cıkan bir sorun olmadı ben dugun tarihi alacagız deyince daha çok erkenmiş o olsa beklermiş falan filan bir sürü saçma sey sanırım evliliğe gidecegımızı sanmıyordu

Kimi insanlar böyle olabiliyor ya, hayatlarında her şeyin en iyisi onda olsun istiyor. "En iyi elbiseler benim olsun, en iyi iş benim olsun, en yakışıklı ve anlayışlı koca benim olsun, herkes beni kıskansın." gibi, aslında kendisi kıskançtır böyle düşünenlerin. Muhtemelen sizin eşinizle tanıştıktan sonra onu kendi sevgilisiyle kıyaslamış, sevgilisini daha kötü bulmuş ve ayrılmış. Kendisi sizden hep daha iyi durumda, daha iyi konumda olmak istiyor muhtemelen, bu kadar takip etmesi bu yüzden.

Çok rahatsız oluyorsanız facebook hesabını bulup oradan engelleyerek hesabınıza ulaşamamasını sağlayabilirsiniz. Ama bu kadar saplantılıysa farklı farklı yollardan da hayatınız hakkında bilgi alacaktır. Bu tarz saplantılı insanlar daha çok kendilerini yiyip bitiriyor, siz yine de hakkında kötü laflar etmeyin, kötü düşünmemeye çalışın, yokmuş gibi davranın. Zaten en büyük kötülüğü kendisine yapıyor o şu an. Akrabalarınızdan bilgi vermeye çalışanlar olursa da "Onun hakkında bir şey duymak istemiyorum, ona da beni anlatmayın lütfen" dersiniz.
zaten facebook paylasımlarım sadece arkadaslarıma ve onu 3 yıl önce engelledim halamlardan amcamlardan girip bakıyormus herkesin elinden telefonu alıp bakıyormus asırı saplantılı... bende laf tasıyanlara artık soylememeleri gerektiğinden bahsedicem sanırım daha iyi gelecek cok tesekkurler ❤️

Siz daha once bu saplantili hallerini bilmiyormuydunuz hersey bir anda sizin evlenmeye karar vermenizle mi olustu.

evet bende kendime kızdım o şekilde dua ettiğim için... allah kalbimi biliyor cok canımı yaktı hırsla soyledim işte.... ben baska sehirdeyim aile büyükleriyle aram iyi ama ben idareci oldugum için herkes aman sus olay cıkmasın diye benden beklıyor
Susmakta bi yere kadar sustukça tepene biniyor kız

Burası BDV ve konu sahibinin dalga geçilmesini istediğini zannetmiyorum, sizlere içini dökmüş, şen kahkahalık bir konu değil değil mi?

Burası BDV ve konu sahibinin dalga geçilmesini istediğini zannetmiyorum, sizlere içini dökmüş, şen kahkahalık bir konu değil değil mi?
Mune kim kibledi geldin iki gulduk konu sahibide sorun yok dedi zaten.Kuzeni tam dalga gecmelik :olamaz:

Yerinizde olsam "allahım ona bir an önce ikişer üçer çocuk nasip et de benle uğraşmayı kessin" diye dua ederdim.
Ona üstün olduğunu hissettirin, mağdur edebiyatı yapın, eşinizle aranız limoni deyin, bebek düşünmüyorum deyin, borcumuz maddi sıkıntımız var deyin. Kötü enerjisini fesatlığını çeksin sizin üzerinizden.

Back
X