Kötü kalpli olan ben miyim

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
iyi geceler hanimlar. Buraya daha önce burnumun dibine gelen eski sevgili diye konu acmis bayagi da taslanmistim. Yine ayni konuyu yazicam cünkü daraldim sadece rahatlamak istiyorum. Konu 10 sene önce beni aldattigi icin ayrildigim herifin bana en yakin hastanede calismaya baslamasiydi.
10 sene önce öyle kötü seyler yasadim öyle kötü aylar gecirdim ki Allahim ne bu dünyada ne öbür dünyada karsima cikarma diye dua etmistim ve yaklasik bir aya kadar falan da hic karsilasmamistim zaten. Simdi ise sürekli görüyorum!!! Bir keresinde cok cok kötü bir sebepten hastanede yattigimda aglamaktan gözlerim sis ve perisan bir haldeyken cikti karsima. Sanki kötü olan bendim de o halimi görsün ettigimi buldugumu düsünsün diye miydi bu karsilasma?? Sizin hic hayatinizda muayeneye gittiginiz dr ile kontrole gittiginiz dr farkli oldu mu? Benim 33 yillik hayatimda ilk kez bugun oldu. Yine doganin bir oyunu ile muayene eden dr yerine 2 kat yukarida bu herifin odasinin yanindaki drde kontrol kaydi actilar ve yine o meymenetsiz suratini ustelik de uzunca bir sure gormek zorunda kaldim. Neden ama neden?? Ben Allahin sevdigi kulu oldugumu dusunurken neden oluyor butun bunlar??

Sizin bağlantılarda sıkıntı var,ne alaka diyesim geldi,on yıl ya bildiğiniz on yıl,ben on yılda şehir değiştirdim üç kez istifa ettim bi kez evlendim bla bla.. bence eski sevgili orda değildir siz de ordan uzaklaşın hayat akıyor,siz niye duruyorsunuz?

Harbiden ha 10 senede bir ömür bence

Ee ama kötü düşünürseniz kötü olur. Çağırıyorsunuz kötüyü. Bide hepsini geçtim 10 sene dünya kadar uzun zaman. Artık bu kin nefret her ne hissediyosanız bırakmanız lazım

Bir insan kafanızda bittiyse hiç bir şey hissetmezsiniz. Hâlâ kin ve öfke duyuyorsanız hala duygunuz var demektir. Önceki konunuzu bilmiyorum ama umarım evli değilsinizdir. Çok rahatsız oluyorsanız başka hastaneye gidin.

10 sene onceki bir adamla karsilasmak sizi bu denli etkilediyse ya kininiz var ya baska duygunuz .Degilse adami gorunce siradan birini görmüş gibi başını cevirir kendi önüne bakarsin .Takmazsin hic bir şekilde

10 yıl geçmiş hey gidi... Adam sizi görünce tanır mı ki acaba. Çok fazla takiyorsunuz. Olabilir acı çekmişsinizdir. Ama unutup önünüze bakmanın zamanı geçmiş. Kin en çok onu tutan kişiye zarar veriyor. Başkasına bir şey olmuyor. Ne olsa rahatlayacaksiniz? Onu cayır cayır yanarken görüp bir bardak su vermeyerek mi mesela? Ya da çöle düşüp sürüm sürüm surundugunu görmek mi? Belki de dönüp dolaşıp bir sürü kadın gördüm perişan oldum hataliydim senin gibisini bulamadım mi demesini bekliyorsunuz?
Bunların hiçbiri sizin işinize yaramaz. Sevgiliniz de var diye biliyorum. Onunla ilgilenin hayatı yaşayın eski sevgilinin de köküne kibrit suyu.

Unutamadigim hala bir seyler hissettigim benzeri yorumlar icin söylüyorum kesinlikle dogru degil. Ama evet nefretim devam ediyor. Hayatimda -en azindan bilerek- tek aldatilisim. Umarim sondur. Aldatilmis olanlar beni daha iyi anlar. Cok uzun zaman gecti ve evet nefretimin de artik gecmesi gerekiyor ama sanirim o travmayi atlatamadim hala. Aldatilmak fobi oldu bende.

Alttan alttan "kaderin cilvesi" gibi düşünüp , bizden de onay bekliyorsunuz gibi hissettim.
10 sene yahu.
Bence adamın umrunda değil, sorsan hatırlamaz bile belki.
Siz niye bu kadar takılı kaldınız?

Alttan alttan "kaderin cilvesi" gibi düşünüp , bizden de onay bekliyorsunuz gibi hissettim.
10 sene yahu.
Bence adamın umrunda değil, sorsan hatırlamaz bile belki.
Siz niye bu kadar takılı kaldınız?
Ya ben o herifi o zaman afffetmedim, aradan yillar gectikten sonra is yerimden aradi asagilayip kapattim. Simdi napiyim onu da neyin onayini bekliyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…