Merhaba Kızlar
Hepimizin hayatında yüzümüze gülen Mutluluğumuzu istiyormuş gibi gözüken ama aslında iç dünyasında bizimle asla Galip gelemicek bi savaşta bulunan kötülükle beslenen insanlar vardır .
Herzaman az ve öz insandan yanayımdır ama buna ragmen çevremde çekemeyen yüzüme gülüp aslında mutluluğumdan mutsuz olan insanlar olmuştur.Hepimizin hayatında mevcuttur bu Karaböcükler
Size en son yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorumm
1.5 yıldır ciddiyet yolunda ilerleyen bi ilişkim var Evlilik için okulda son senemiz okulu ve askerliği bekliyoruz önümüzde 1.5 2 yıl var.Erkek Arkadaşım Antalyada Yaşıyor Ben Alanyada aramızdaki Mesafe 1.5 saat araba ile.Benim erkek arkadaşım sayesinde tanıştıgım iki insan var (sevgili)erkek arkadaşımın çok eski arkadaşları ben kızı sevdim hergün konşurduk dertleşirdik
Her ilişkideki gibi biizmde sorunlarımız oluyor tabiki ama bunlar genelde 5 dk sürüyor ve kapanıyor Düne kadar Severdim o kızı ama Herzaman da içinde bi sinsilik oldugunu düşünmüştüm ve herzamanki gibi yanılmadım Bana hergn sorardı naptınız erkek arkadşınla aranız nasıl vs. vs.
Dün bana birden güvenme dedi ne oldu dedim ya güvenme dedi Bende Bildiğin bişey olmasa böyle konuşmazsın Ne biliyorsan söyle dedim ilk başta sölemem flan daha sonra sökülmeye başladı
Neymiş erkek arkadaşım beni aldatıyo olabilirmiş dedim bu kanıya nerden vardın ee dedi senden önce yatıp kalktıgı insanlar olmuştur dedi bende olmamasımı lazımdı dedim o zaman yapan şimdide yapar dedi Beni haketmiyormuş Bana ondan ayrıl dedi
İnsan sevdiği bi arkadaşına bunları diyebilirmi hiç ki 6 aydır benim erkek arkadaşımla görüşmeyen insan bana onun beni aldatabilceğini söylüyor bunları ona söyleyende kendi erkek arkadaşıymış erkek arkadaşımın kaç yıllık arkadaşı aralarında bizim muhabbetimiz nasıl açıldı onuda anlamak güç.
Bir araya gelip bizim dedikodumuzu yapıyorlarmış sanırım .Benden çekinmiyosnuz o çocuk siizn kaç yıllık arkadaşınız ondanda mı utanmıyorsunuz kesinlilikle söylememem için uyardı beni bide bana ondan ayrıl sen daha iyisini bulursun gibi cümlelerle saçmaladı bide .Bende asla 3.şahışların dedikodularıyla ilişkimi bitirmiceğimi geçmişinin beni ilgilendirmediğini ona sonuna kadar güvendiğimi ve kimse için ilişkimi bitimiceğimi söyledim.
Sustu...
Bu sayede dostumuzu
Ki bi not düşmek istiyorum kendilerinin çok olaylı bi ilişkileri vardır birbirlerine neler yaptılar neler dediler ana avrat küfür ettiler akşama gidip barıştılar şiddet terbiyesizlik ki ben onun erkek arkadaşı hakkında neler biliyorum bi gün olsun gidipde demedim o sana yakışmaz ondan ayrıl Seviyorsan çabala dedimhep düşmanımızı gördük olduk bana bunları diyen insanlar erkek arkadaşımın haberi yok sanıp hala onun yüzüne gülmeye çok yakışıyorsunuz demeye devam ediyorlar .
İkimizde muhabbeti kestik Allah hepimizi uzak tutsun böyle karafatmalardan