• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Kokan İş Arkadaşı

geçen gün markette kasada önümde 10/12 yaşlarında bir erkek çocuk vardı.O kadar kötü kokuyordu ki altını ıslatıyor sanıyorum.tırnaklarıda kirliydi.İçim acııdı.Eve gelince eşime bile anlattım nasıl bir annesi var ki bunu bu şekilde gezdiriyor yada yok mu :50:

Yani diyeceğim kimsenin ortamını bilemiyoruz hangi şartlarda yaşıyorlar.Lütfen kınamayalım.

Temizliğin doğusu-batısı olurmu hiç!!!!! Bu nasıl bir zihniyet ?

kalın puntolarla yazacağına konunun devamını okusaydın hanımefendi ..Kimse dogululara pis demedi nereden cıkardınız acıkalarmısınız ?

tamam arkadaşlar ya tartışmayalım lütfen...

ya her insan an gelir ter kokabilir. ne bileyim parfümünü unutmuşsundur, sıcakta tüm gün dışardasındır.. vs

ama bu olay öyle değil. valla ben hiç etrafımdaki insanlardan öyle bir koku almadım. eğer çevreni rahatsız edecek derecede kokuyorsan dikkat edeceksin yediğine. her akşam çemenli bişey yeme mesela ya da sarımsak vs...hadi sen farkedemedin koktuğunu, insanların senden kaçtığını, burun kıvırdığını, sana doğru deodorant sıktığını (!) görüp de hala koktuğunu farketmiyorsan bu senin umursamazlığın yani...

kalın puntolarla yazacağına konunun devamını okusaydın hanımefendi ..Kimse dogululara pis demedi nereden cıkardınız acıkalarmısınız ?
size bir abla tavsiyesi ( muhtemelen benden yaşça oldukça küçüksünüz hitabınızdan ve tepkinizden bu çok belli)
belliki bir sürçülisan ettiniz önceki mesajınızdada geri adım attınız.Bırakında bundan sonraki mesajlarınız karşı tarafı kışkırtıcı tartışmaya sürükleyici olmasın.İnan bana hayatta çok daha güzel şeyler konuşulabilir oruçlu oruçlu kalp kırmaya gerek yok.

Hay Allah yine kalın puntolarla yazdım umarım bunun için yine azar yemem:1:

geçen gün markette kasada önümde 10/12 yaşlarında bir erkek çocuk vardı.O kadar kötü kokuyordu ki altını ıslatıyor sanıyorum.tırnaklarıda kirliydi.İçim acııdı.Eve gelince eşime bile anlattım nasıl bir annesi var ki bunu bu şekilde gezdiriyor yada yok mu :50:

Yani diyeceğim kimsenin ortamını bilemiyoruz hangi şartlarda yaşıyorlar.Lütfen kınamayalım.

ben de ilk başta abisinde kalıyor, çekiniyordur, yengesi surat yapıyordur diye düşündüm ama işin aslı öyle değilmiş. keyfi olarak kalıyormuş orda işe yakın olsun diye. ayrıca burda çalışıyor sonuçta, işçi sıfatıyla da değil üstelik. geliri var. bu tamamen kişisel hijyenle alakalı aslında, parayla değil.

bi arkadaşım geldi aklıma,çok iyi,başarılı ve herkesin takdir ettiği bi çocuk.yalnız gelin görün ki,o saçları,uzun bi de.yağ içinde,kalıp kalıp.
gerçekten çok rahatsız edici.arkadaşlarla yüzüne söyleyemedik direk,utandık.ama herkes çok dalga geçiyo üzülüyoruz,bir yıl boyunca saç aynı durumda,zamanla kötüleşiyor ama hiç daha temiz,daha yağsız göründüğü yok.kokusu zaten çok kötü,tokalaşmak falan mide bulandırıcı,çoğu zaman enfsimi tutmuşluğum vardır. kendisi de farkındadır neden öyle olmak istesin ki diye düşündük.bi kaç araştırma yaptık,ne biliyim suya girmekten falan mı korkuyo,psikolojik bi rahatsızlık mı diye,ama yazın sürekli denizde.anlamadık gitti.bi gün öğrendik ki facebooktan bizim bölümden bi çocuk hakaret boyutunda aşşağılayan bi mesaj atmış fake bi hesaptan.hala aynı.değişen bi şey yok.

size bir abla tavsiyesi ( muhtemelen benden yaşça oldukça küçüksünüz hitabınızdan ve tepkinizden bu çok belli)
belliki bir sürçülisan ettiniz önceki mesajınızdada geri adım attınız.Bırakında bundan sonraki mesajlarınız karşı tarafı kışkırtıcı tartışmaya sürükleyici olmasın.İnan bana hayatta çok daha güzel şeyler konuşulabilir oruçlu oruçlu kalp kırmaya gerek yok.

Hay Allah yine kalın puntolarla yazdım umarım bunun için yine azar yemem:1:

iyi tamam güzel utandırdınız beni ama ben pis veya pisler anlamında söylememiştim onu..
geri adım atma konumuda söylemiştim.. ama asla pis demedim rica ederim..

Benim amcam da çok pistir ama öyle böyle değil. Karısı ayağından çorabını alamıyor tek parmağı dışarıda geziyor :62:
Babam dedi ki siz onu daha gençken görecektiniz, onların zamanında enseleri uzatma modası varmış artık saçları kalıp halinde olurmuş :60:

Ter kokusu başka birşey, ten kokusu başka birşey, elbise pisliği kokusu bambaşka birşeydir. Ten kokusu içerden gelir ne yaparsan yap kokar tıbben çözümleri var doktora başvurmak gerekir. Ter kokusu burada arkadaşların söyledikleri gibi deodorant,krem yani temizlikle alakalıdır. Bazende bunları yaparsın bi pastırma yersin (hele ki şu sıcak yaz günlerinde) terlersin buram buram pastırma kokarsın dikkat etmek lazım. Elbise pisliğide eğer aynı kıyafeti 1 hafta giyersen sen kendine ne yaparsan yap her gün yıkan deo kullan bir faydası olmaz kokarsın arkadaş :27: Bunların tek çözümü; şu sıcak günlerde yediklerimize dikkat etmek, temizliğimize dikkat etmektir.

Bu konuda dertli olan arkadaşları anlıyorum lise yıllarımda bir hocamız vardı aman yarabbim ya koridorda yanından geçemezdik ki dersi olduğu zamanlarda kesinlikle tahtaya fln kalkmazdık o zorla kaldırırdı :27: resmin burnumu tıkayıp öyle konuştuğumu bilirim hocayla :25:

kızlar kimin evinin ne şekilde olduğunu bilmiyoruz...
Yani çamaşır makinası yoktur olabilir...
Ayrıca başkasının yanında kalıyormuş...
Bir de benim bir tanıdığım vardır. Hastaydı garibim. çok kötü kokardı. Deriyle ve ter bezleriyle alakalı...
Hergün duş alırdı ama napsın deva bulamaştı bir türlü...

Peki üzerinde ki kıyafetlerine hiç dikkat ettiniz mi sürekli aynı mı?

Son düzenleme:
adama uzuldum baskasinin evinde yasiyormus ne olursa olsun kendi evi gibi olmaz...:26:ne durumda yasadiginida bilmiyoruz...:44:belki ayaklari kokuoda olabilir...benimde calistigim yerde bi cocuk vardi cocuktan koku geliodu ama ayak kokusuydu yani oda surekli spor ayakkabi giydiigi icin galiba bilemiyorum...:44::44:her konudada amma meraklisiniz dogu bati ayrimi yapmaya...:20:temiz insan her yerde temizdiir ki bu adamin ne sartlarda yasadigini bilmiyoruz...yazik belki oda mahcup oluodur ama ne sartlarda yasiyor kim bilir...:59:

ben de ilk başta abisinde kalıyor, çekiniyordur, yengesi surat yapıyordur diye düşündüm ama işin aslı öyle değilmiş. keyfi olarak kalıyormuş orda işe yakın olsun diye. ayrıca burda çalışıyor sonuçta, işçi sıfatıyla da değil üstelik. geliri var. bu tamamen kişisel hijyenle alakalı aslında, parayla değil.

Mail adresini biliyorsanız şunu bir deneyin Ter Kokuyorsun

insanın içinde olacak temizlik
bi koltuk altı rolonu kaç para 3 liradan başlıyor çalışan insan alamaz mı
bi parfüm sürmek falan zor değil
pişkinlik yapıyor bence tabi ki çekmek zorunda değilsiniz

Son düzenleme:
çok enteresan bazı dogu yorelerının aılelerınınde evlerı kokar mesela o tarz kısısel bı koku o lmasın ter konusu degılse

bazı insanlar doğunca tuzlanmıyorlarmış.tuzlanma gerçekten çok etkili.terlesem bile öyle bir koku oluşmaz.yine de özen gösteririz tabi.
üniversiteyi şehir dışında okumuştum.aman allahım o şehrin bütün kadınları mı ımsık ımsık kokar.otobüse bindiklerinde ödüm kopardı.bir de koloni halinde olurlardı. öğüre öğüre giderdim.o koku bugün gibi aklımda.hep aynı koku ama.evleri de aynı kokudan.eşyaları giysileri.sinmiş artık. bu arada bu şehir doğuda değildi.yanlış anlaşılmasın.iç egede bir ilimiz...
aynı şekilde kardeşimin ev arkadaşı da kokuyordu. tuzlanmamış.duştan çıkınca bile kokuyormuş.kimi insanların tenleri ağır kokuyor galiba...

ne dini ne de mezhebi beni ilgilendirmez. bu tarz yorumlar ortamı geriyor lütfen yanlış anlaşılmaya müsait şeyler yazmayalım.

ama dediğim gibi rahatsızlıksa doktora gitsin, değilse de kendine dikkat etsin. burnuma tıkaç alacağım yakında...

kıyafetleri gayet normal pespaye giyinmiyor. sadece bu sıcakta üst üste 2 gün aynı şeyleri giydiği oluyor.

daha önce de dediğim gibi abisinin yanında kalması keyfi bir durummuş. kendi evi varmış. iş yerine uzak oluyor diye orada kalıyormuş. gitsin evine 3-5 km fazla gelsin ama yıkansın madem adam gibi, kimseyi de rahatsız etmesin...

bu arada tuzlanmak diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. ne beni tuzlamışlar ne de çevremdekileri. ama hiç kimse böyle kokmuyor. tuzla alakalı bir durum değil bence..

Son düzenleme:
Yorumları okuyunca aklıma geldi
Kimse ter kokmuyor herkez çok temiz ama dolmuşa binince çıkan o ağır koku nerden geliyor anlamadım ..

Birde yanlış olan bısey var : kadın erkek ozellıkle genc bayan ve genc erkekler ; şekilli şekilli giyinip saçlarını yapmayı , öje surmeyı makyaj yapmayı BAKIM zannedıyorlar ..

Bakıyorum erkeklere parfum kokuyor ama tırkankalar pis .. saç sakal pis ..
Kadınlar şık gıyınmış ama yanına biraz yaklaş parfumle karışmış kotu koku .. yarım yamalak alınmış alınmamış kaşlar,bıyıklar falan...

Herkez temızse bunlar kım yahu :))

Arkadaşlar konuyu toplumlara,mezheplere veya aşağılayıcı boyutlara getirmeden yorumlarımızı yapalım lütfen.
Ter kokusu sağlık problemlerinden dolayıda olabiliyor bunu unutmayın.

Back
X