kötü kokan şu insanlar!

yasemininkizi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
574
514
158
kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum

çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)

hassasiyetin yüksek demekki
aslına bakarsan başta bendede vardı ama
bankacılğa başladığımdan beri yavaş yavaş azaldı çok şükür

malum hertürden insan var
meselea önümüz bayram
şimdi gündem hayvancı müşteriler

hayvan + tezek kokusu
var sen düşün halimizi

neyseki kolanyağ sağolsun

evet evet bilmem mi?
haftanın bir günü banyo yapan milletiz!
bir hafta boyunca aynı kıyafetleri giyen bir müdür var burda deliricem.
es kaza odaya girse ben hemen toz oluyorum.
bir de serviste bi adam var sabah sabah offf falan yapıyo nefesini vere vere
diş fırçalama da yok!
ne yapıcam bilemedim?

Allah kolaylık versin canım. benimki de geçsin lütfen. dayanamıyorum böyle. işçiler geliyo yanıma, artık ne sigarası içmişlerse, bildiğin leş!

Bu yaşa kadar temizlik öğrenememişlerse biz nasıl öğretelim ki... Tehcir tek çözüm.

Evet şaşırıyorum.. kadınlara özellikle saçlarını haftada bir yıkayanlar var.
hayret doğrusu ben olsam bitlenmiş hissederim kendimi

bazı insanlar kötü kokuyor gerçekten banyo yapmış olsa bile kötü bi hava bırakıyor içerde, camları açmak zorunda kalıyosun
zaten şu parfüm olayı hepten kalksa mı ne, güzel olcam diye boca ediyolarda güzel olmuyosun ki, güzel kokan parfüm çok az, onlar bile bi şekilde ya göz yakıyo ya burun kamaştırıyo, bende bi gariplik var heralde,

bi de banyo yapmayanlar onlar ayrı, eskiden bi komşum vardı bi yerde bi etkinlik vardı pazar günü, pazar olmaz banyo günümüz demişti, şok geçirmiştim

of ya şimdi de temizlik yapan kadın ofis camı siliyor, spreyin kokusu iğrenç, rutubet kokusu gibi.
ve kimse şikayetçi değil, bir ben yüzümü ekşittim. işte kendimden de kuşkulanıyorum böyle olunca.

ıykkkkkkkkkkkkkkkk
bir sabah otobüsle okula gidiyorum... (2 saat sürüyor)
deli gibi yağmur yağdığı için cam açamıyoruz,
otobüste bütün insanlar yapışık, güçbela oturdum..
çok dolu otobüs.. aman tanrım.. o nasıl bir koku...
ter, ağız kokusu...
bayılmak üzereydim...
cam da açamıyoruz, ıslancak ortalık diye..
hayatım boyunca asla unutamam o anı...

En gelişmiş duyum benim de koku alma duyumdur .Kendimi bazen Koku kitabındaki Joan Baptisee 'e çok benzetiyorum bu manada .

Of bizim eski mudurde acayip ter kokardi. Kokusu butun odayi kapliyordu, oyle ki kapiyi acar acmaz o koku tokat gibi carpiyordu insani. Bence deodorant gibisi tok. Agiz icin de gargara. Oh mis!

Ben birgun otobuste kusacagim bu gdisle ama ne zmn ... arabamda yok ... insanlar yikanmadan nasil duruyolar oyle pis pis ya

ben de acayip hassasımdır kokulara karşı..
ve aynen eskiden böyle değildim ama sanki çocuk doğurduktan sonra oldu gibi.
her yerdeki her türlü kokuyu alırım.
midem kalkar.. sokakta yürürken bile insanların yanından geçerken nefesimi tutmaya çalışırım eğer çok kalabalık değilse ortam...
çok zor ama yapacak da bişi yok maalesef..
insanlar, ortamlar kokuyor

Bnm eski calistgim yerde bir adam vardi 50 yaslarinda filan haftada bir elbise degistirirdi saci basi yag kaplardi artik pislikten birde odanin icine kokusu yayilirdi dedginiz gbi aklima geldi simdi pislik cokda hakkimi yedi beter olsun kimse calismiyor smdi yaninda

Böyle bir durumda ilk durakta inip ıslanmayı tercih ettiğim olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…