- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
Allah kolaylık versin canım. benimki de geçsin lütfen. dayanamıyorum böyle. işçiler geliyo yanıma, artık ne sigarası içmişlerse, bildiğin leş!hassasiyetin yüksek demekki
aslına bakarsan başta bendede vardı ama
bankacılğa başladığımdan beri yavaş yavaş azaldı çok şükür
malum hertürden insan var
meselea önümüz bayram
şimdi gündem hayvancı müşteriler
hayvan + tezek kokusu
var sen düşün halimizi
neyseki kolanyağ sağolsun
evet evet bilmem mi?
haftanın bir günü banyo yapan milletiz!
bir hafta boyunca aynı kıyafetleri giyen bir müdür var burda deliricem.
es kaza odaya girse ben hemen toz oluyorum.
bir de serviste bi adam var sabah sabah offf falan yapıyo nefesini vere vere
diş fırçalama da yok!
ne yapıcam bilemedim?
kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
onu yapmaya da ben utanıyorum. sürekli yer değiştiriyorum ben de. tuhaf insan gibi görülüyorum dışarıdan. diyemiyorum ki senin kokundan kaçıyorum!Bu yaşa kadar temizlik öğrenememişlerse biz nasıl öğretelim ki... Tehcir tek çözüm.
onu yapmaya da ben utanıyorum. sürekli yer değiştiriyorum ben de. tuhaf insan gibi görülüyorum dışarıdan. diyemiyorum ki senin kokundan kaçıyorum!
Böyle bir durumda ilk durakta inip ıslanmayı tercih ettiğim olmuştur.ıykkkkkkkkkkkkkkkk
bir sabah otobüsle okula gidiyorum... (2 saat sürüyor)
deli gibi yağmur yağdığı için cam açamıyoruz,
otobüste bütün insanlar yapışık, güçbela oturdum..
çok dolu otobüs.. aman tanrım.. o nasıl bir koku...
ter, ağız kokusu...
bayılmak üzereydim...
cam da açamıyoruz, ıslancak ortalık diye..
hayatım boyunca asla unutamam o anı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?