kötü kokan şu insanlar!

İşyerimin bulunduğu istikamete tek hat var ve her sabah işe yarım saat erken gelmek zorunda kalıyorum. 1. ye binemezsem 2. ye 2. ye binemezsem 3. ye bineyim diye. Tabii tıklım tıklım ful oluyor bir de hepsi erkek. Sabah koku sorunum yok ta akşam felaket kokular oluyor.

Utanmasam burnuma mandal takacağım, o derece..

Allah' tan kış geldi..

ahahaha o bende de var ıslanmış bez kokusu .Bi çay bahçesi vardı gittiğimiz ,garson gelir masayı o bezlerde silerdi bende arkasından bir top kağıt paceteyle..Bir gün gene geldi o bezle silmeeeeeeeeeeeee diye bir bağırmışım arkadaşım ve etraftakiler korktu

Sabahları ölecek gibi oluyorum
Rüzgar esse pencere açılmıyor, hasta olcaaazzz kapatın diyenlerden ikrah geldi
Kimse diş fırçalamıyor, başımı ne tarafa çevirsem iğrenç ağız kokuları
Dayanılır gibi değil....

Cunku bizde dus alma aliskanligi yok.her gu dus alan vucud losyonu deo roll on kullanan bir insanin kokmasi mumkun degil.dislerini fircalarsa düzenli buda mümkün degil yani.

aynı senin gibiyim bende ..
temizlik takıntım artıyor böyleleriini gördükçe ..
duş almayıp,diş fırçalamayan adam ne diye yaşarki anlamam ..

Cnm
Cnm ucuz parfümlerin içinde alerjenik maddeler var , bazılarına dokunuyor ben dayanamıyorum başımı ağrıtıyor. İyi parfüm almaya gücüm yetmediği zmn stıck kullanıyorum . O doldurmalardan ne zevk alıyorsa , gerçekten kötü . Yaz kış günlük duşumu alırım, sabah duşumu alır dişlerimi fırçalar öyle çıkarım .temiz giysi giymeye imtana ederim . İnsanlar pis insanlara laf etmiyorlar suçlamazlar ama temiz insanlara yükleniyorlar ay pinpiriklisin , cinssin ne var bunda , abartıyorsun ! Kokana laf yok ama o normal . Su ve hijyen düşmanıyız biraz .

Yeni bi işe girmiştim kış ama hergün duşumu alıp öyle giderim işe , kadın cmrtsi banyo günü dedi , bende 7 de kalktım duşumu aldım dedim , cevap bile vermedi o derece acayip bişi yapmışım gibi karşıladı

İki küçük bebek. İkisi de emiyor. 3 gündür yıkanmıyorun. Ter ve kusmuk koklamak isteyen varsa acele etsin nihayet birazdan giricem banyoya. Tabi mememdeki uyursa
o başka yaaa. sen anne kokarsın. bakalım bizim başımıza neler gelecek. hem sen evdesin, bizim derdimiz sokakta fellik fellik gezip el içine çıkarken kendine çeki düzen bakmayanlar.

Evet şaşırıyorum.. kadınlara özellikle saçlarını haftada bir yıkayanlar var.
hayret doğrusu ben olsam bitlenmiş hissederim kendimi
bizim bi eleman vardı yıkanmazmış dökülürmüş . Sonra hemen yağlanır yıkanmak istermiş .sende ekşi maya gibi kokuyon onu napcaz denmiyo işte . Günlük duş alıp temiz giysi giyip terlediği zmn rahatsız etmiyor ama duş almayan azıcık terlese iğrenç oluyor .

bir de evini yalayıp yutup pırıl pırıl yapıp ben titizim diyip gezenler var
ama o kadar temizliğin ardından bir banyo yapmaya üşenen o temizlik yaptığı teriyle kokusuyla gezenler var
ben böyle birini tanıyorum da , bir de bana laf eder , evin dağınık diye , ben en azından her sabah duşa giriyorum ter kokmuyorum !!
bence önce beden temizliği bedeni temiz tutan zaten temizdir , beden temiz olmayınca evi altın gibi parlasın isterse benim için ne temizdir ne de titiz

Bizim ofiste biri var erkek ve ayda 1-2 hafta sürekli kokuyor. Sanırım bir şey yiyor ve ondan oluyor koku. Soğan, lahmacun ve ter birleşimi. İnanılmaz kötü kokuyor. Fellik fellik kaçıyorum o günlerde

bir tür baharattan oluyor o koku snm. mesela çemen. eşim yer bazen bende yerim . resmen koku terinden çıkıyor insanın

Ben de ayni durumdayim. Pis kokan insanlarla ayni ortamlarda olmamaya özen gosteriyorum. Ayakkabilari her zaman karbonatla temizliyorum, eve gelince duş aliyorum ve esim de almK zorunda. Pis kokuya gelemiyorum. Bi de pis kokularini bazilari parfumlerle falan kapatinc iyyh daha da kötü kokuyorlar. Bana gore insan temiz kokmali ya. Temizlik kokmali..
Yani ayni dertten muzdaribim anlayacagin..
Tuvaletten cikinca elini yikamayan insanlar varken etrafta, bu kokulari duymamak imkansiz.
Hadi diyelim tuvalette sen taharet almiyorsun, e taharet alan o kapiya dokunmuyor mu?
Aslında cogu insanin taharetten de haberi yok. Uff neyse ben de cok doluyum bu konuda..

en kötüsüde gece boyu yolculuk yapılan şehirler arası otobüslerde sabah olduğu zaman kahvaltı etmeden içilen sigara kokusu , dışarda içilip içeri girildiğinde öyle berbat kokuyor ki midem ağzıma geliyor

Bu sabah markete girdim girmez olaydım müşteri kadın uzaktan güzel giyinmiş hoş duruyor ay yanından bir geçtim keşke gecmeseydim anlatamam size o nasıl bir kokudur Allahım affet ya hala midem bulanıyor

İnsanlarin kokmasının bence 3 nedeni var; 1. Banyo yapmıyorlar.
2. Banyo yapsalar da sadece duş alıyorlar sabun lif yok dolayısıyla banyo işe yaramıyor. Sadece su ile koku gitmiyor.
3. Sabunla lifle banyo yapsalar da banyodan sonra giyilmiş kıyafet kullanıyorlar.
Her gün temiz kıyafet giymeliyiz. Giyilmiş kıyafet tipten temiz görünebilir, sahibine kokmayabilir ama bana çürümüş et gibi kokuyor.
Hatta bazı insanların üstleri başları patates kızartması sucuk pastırma soğan kokuyor. Çünkü üstlerine aldıkları hırka pardesu gibi şeyler fortmantota asılı ve bu yemekleri yaparken mutfaktaki koku bu giysilere siniyor.
Bazı tesettürlü hanımlar yıkaması ütülemesi zor olduğundan sanırım pardesulerini pek yıkamıyorlar... Özellikle yazlari cok kötü kokuyorlar. Kışında aynı şey kabanlar icin geçerli.
Bir de ucuz parfümlerden uzak duralım çok itici...
Cok uzattım çünkü ben de koku yönünden cok ızdırap çekiyorum... kokan insanlarla arama mesafe koyuyorum.

herkesin midesin bulandığı şu örnekleri cümleten toptan "beğen"iyorum. valla her birine ait bir dolu anım var, hepsi film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden.

ayyy patates kızartması kokusu benim aşırı derecede midemi bulandırıyor. .
çokta severim ama sonrasnda heryeri temizler üstümü değiştirirm. .
malesef bende çok koku alıyorum. . hele otobüstekiler. . .
yağmurda başladı millet donuyor sanki kimse camı bile aralamıyor
her seferinde şoföre seslenirim havalandırma klima diye

En kötü koku Islak kaban kokusudur.İstanbul da yaşarken az otobüsten inip yürümedim.Şİmdi de küçük bir şehirdeyiz hastaneye ahır kokusu işlemiş şekilde çünkü hastalar ahırdan çıkıp geliyor ofofoffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…