- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
bi de bazen hani bir yere gidersin yemek için oturursun..
garson gelir , bir bezle masayı siler..
o bezin kokusu beni benden alır
bir kere işyerinde öğle yemeğinden sonra şimdi isim vermiyim, tarihi bir muhallebiciye gittik..
garson bir bezle sildi masayı..
ben muhallebiyi ayakta elde yemek zorunda kaldım..
o derece...
Cnm ucuz parfümlerin içinde alerjenik maddeler var , bazılarına dokunuyor ben dayanamıyorum başımı ağrıtıyor. İyi parfüm almaya gücüm yetmediği zmn stıck kullanıyorum . O doldurmalardan ne zevk alıyorsa , gerçekten kötü . Yaz kış günlük duşumu alırım, sabah duşumu alır dişlerimi fırçalar öyle çıkarım .temiz giysi giymeye imtana ederim . İnsanlar pis insanlara laf etmiyorlar suçlamazlar ama temiz insanlara yükleniyorlar ay pinpiriklisin , cinssin ne var bunda , abartıyorsun ! Kokana laf yok ama o normal . Su ve hijyen düşmanıyız biraz .kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
Yeni bi işe girmiştim kış ama hergün duşumu alıp öyle giderim işe , kadın cmrtsi banyo günü dedi , bende 7 de kalktım duşumu aldım dedim , cevap bile vermedi o derece acayip bişi yapmışım gibi karşıladıbazı insanlar kötü kokuyor gerçekten banyo yapmış olsa bile kötü bi hava bırakıyor içerde, camları açmak zorunda kalıyosun
zaten şu parfüm olayı hepten kalksa mı ne, güzel olcam diye boca ediyolarda güzel olmuyosun ki, güzel kokan parfüm çok az, onlar bile bi şekilde ya göz yakıyo ya burun kamaştırıyo, bende bi gariplik var heralde,
bi de banyo yapmayanlar onlar ayrı, eskiden bi komşum vardı bi yerde bi etkinlik vardı pazar günü, pazar olmaz banyo günümüz demişti, şok geçirmiştim
o başka yaaa. sen anne kokarsın. bakalım bizim başımıza neler gelecek. hem sen evdesin, bizim derdimiz sokakta fellik fellik gezip el içine çıkarken kendine çeki düzen bakmayanlar.İki küçük bebek. İkisi de emiyor. 3 gündür yıkanmıyorun. Ter ve kusmuk koklamak isteyen varsa acele etsin nihayet birazdan giricem banyoya. Tabi mememdeki uyursa
o başka yaaa. sen anne kokarsın. bakalım bizim başımıza neler gelecek. hem sen evdesin, bizim derdimiz sokakta fellik fellik gezip el içine çıkarken kendine çeki düzen bakmayanlar.
bizim bi eleman vardı yıkanmazmış dökülürmüş . Sonra hemen yağlanır yıkanmak istermiş .sende ekşi maya gibi kokuyon onu napcaz denmiyo işte . Günlük duş alıp temiz giysi giyip terlediği zmn rahatsız etmiyor ama duş almayan azıcık terlese iğrenç oluyor .Evet şaşırıyorum.. kadınlara özellikle saçlarını haftada bir yıkayanlar var.
hayret doğrusu ben olsam bitlenmiş hissederim kendimi
Bizim ofiste biri var erkek ve ayda 1-2 hafta sürekli kokuyor. Sanırım bir şey yiyor ve ondan oluyor koku. Soğan, lahmacun ve ter birleşimi. İnanılmaz kötü kokuyor. Fellik fellik kaçıyorum o günlerde
kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
tamam hadi öpüşelim.muckxxxxBu mesajı hem beğenir hem de seni mucx öperim. Kendimi iyi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?