kötü kokan şu insanlar!

takıntılısınız baya. temizlik yapılan sprey bile sizi iğrendiriyor ilginç evde temizlik malzemesi falan nasıl kullanıyorsunuz ?

sanki ben kokladıkça kirleniyorum hissine kapılıyorum. sürekli evde de koklarım eşyaları, kıyafetleri, üzerimden çıkardığım bi kıyafeti pek giyemiyorum, içime sinmiyor, zaten o çamaşırlık hiç kalkmıyo ortadan.

Bizim ofiste biri var erkek ve ayda 1-2 hafta sürekli kokuyor. Sanırım bir şey yiyor ve ondan oluyor koku. Soğan, lahmacun ve ter birleşimi. İnanılmaz kötü kokuyor. Fellik fellik kaçıyorum o günlerde

takıntılısınız baya. temizlik yapılan sprey bile sizi iğrendiriyor ilginç evde temizlik malzemesi falan nasıl kullanıyorsunuz ?
canım ama bu değişik bi koku! inan böyle hacı misi gibi. ucuz diye mi bilmem. ben çam kokulu alıyorum mesel ayüzey temizleyiciyi. öyle bi kova suya şarşar dökmüyorum bir de bir kapak anca bi de az çamaşır suyu.
ne biliyim bilindik markalar işte. aslında en sevdiğim koku cif, omo, alo, ariel gibi çamaşır tozu kokuları (yani reklam vermek gibi olmasın da)
takıntı olmaya başladı zaten. onun da farkındayım

bende de bitmez çamaşır hiç.
annem kızıyor "bi kere çıkarıp atıyosunuz kirliye , hiç çamaşırın , ütün bitmiyor senin" diye ama..
elimde değil.. zaten dolaba asamam bir daha..
toplu taşımada eğer gideceğim yol çok uzak değilse oturmamayı tercih ederim. koltukları pis geliyor..
amann bir sürü takıntı işte

bi de bazen hani bir yere gidersin yemek için oturursun..
garson gelir , bir bezle masayı siler..
o bezin kokusu beni benden alır
bir kere işyerinde öğle yemeğinden sonra şimdi isim vermiyim, tarihi bir muhallebiciye gittik..
garson bir bezle sildi masayı..
ben muhallebiyi ayakta elde yemek zorunda kaldım..
o derece...

Bizim ofiste biri var erkek ve ayda 1-2 hafta sürekli kokuyor. Sanırım bir şey yiyor ve ondan oluyor koku. Soğan, lahmacun ve ter birleşimi. İnanılmaz kötü kokuyor. Fellik fellik kaçıyorum o günlerde
işte aynı ben! h.sonu yesinler ama. insan azıcık dikkat eder ya. yok ben bunların karılarına da şaşıyorum. kocası ne yiyor, ne giyiyor, el içine çıkacak demez mi insan?
ben kırk kere kontrol ediyorum eşimi. tabi tatlı dille ve ona pek de fark ettirmeden. çaktırmadan atıveriyorum kıyafetlerini makineye. bazen yarın da giyecektim niye yıkadın hemen diyo da. aaa tüh fark etmemişim diyorum.

hep ben hep ben!

mesela bazı evlerde tezgah - masa falan silinen bezler var ya, hadi lekeli olsun onu geçtim de, silince arkada bıraktığı o pis esans yok mu, valla kimin evi olursa olsun, ben de yemek yiceksem ve bu durumu,fark ediyorsam, hemen çamaşır suyu isteyip yıkıyorum, bezdir, bulaşıktır falan. o bezleri ıslak ve dürüm halinde bekletmemek lazım azizim. bakteriler ürüyo içinde pis pis, yıkayıp kurutmak lazım her yemek, bulaşık sonrası ya da işte yer silinin suyu hemen atmak, bezi yıkayıp asmak falan işte...

Ben hamileyken böyleydim, siz üstelik hamilede değilsiniz..
Şimdi böyleyseniz ozaman düşünemiyorum sizi

ben alerjik astım olduğu için özellikle parfüm kokusundan hasta oluyorum. diğer kokulardan da midem bulanıyor.

bi tiptirik oda arkadaşım var öğle yemeğinde sucuklu tost yemiş oda sucuk kokuyor. içim dışıma çıktı...

yıkanmayıp iğrenç kokanları anlamıyorum zaten. gir bi yıkan. ayda bir de değil bazısı yılda bir yıkanıyor sanırım...

o bezler yok mu o bezler. evde ben öle sarı bez (genelde sarı olur ya) kullanmıyorum.

ıslak havlu, peçede, tezgah havlum var o. bu üçlüyü kullanırım. havlum sürekli asılıdır, kurur...

ama ıslak ıslak bir şey bırakılır mı, yıkasan da çıkmaz onun kokusu... sulu süpürgelerde içinde su kalırsa çok pis kokuyor. ilk aldığımda suyu atmamışım(tecrübesizlik). bayılıyordum o kokudan... artık onu da kurutuyorum.

Ayy aynen :) eşim kokmaz ama insanlık halidir bu bir de erkekler daha fazla teeliyor vücut salgıları fazla olabiliyor insanlık halidir olur yani :)

Aha kanayan yarama tuz basıldı. O hassasiyet bende de var ne yazıkki... Hele ki yazın o toplu taşıma araçları... Rabbimmm ölüyorum!
Kışın da montunu çıkarmaya yeltenen insanların, kalkan kollarının altından dışarı sızan o ağır koku... Montların nem kokusu falan... Oooofff Rolon diyorum, rolon rolon... Düzenli duştan sonra ihtiyaç duyulan tek şey buyken neden çevreye bu eziyet???

o kokularda bana alerji yapıyor. temizlik malzeme kokularına bile dayanamıyorum.

ama oda parfümü olayı bana saçma geliyor... evi havalandırmak yerine sıkıyorsun kimyasalı. temizle evi, sonra havandır işte... mis gibi... o parfümler tozlara yapışıp sağlıklı insanı da hasta yapıyormuş...

nasıl burnun var diye millet tepki gösterdikçe bende hasta olduğumu düşünmeye başlamıştım bir ara ama kötü kokuları almak çok büyük işkence oluyor bazen temizlik kokusu takıntım var benimde çamaşır suyu cif kokusuna bayılırım ama maalesef kullanırken kendimden geçiyorum resmen fazla kullanıyorum sonra her temizlik sonrası bir zehirlenme atlatıyorum.ter kokusu bir başka zaten ya Allah suyu yaratmış bu nimetten niye yararlanmıyorsun

ya ben ne yapayım köy gibi yerde çalışıyorum kadınlar da erkeklerde aylık banyo yapıyo sanırım. çocuklar desen aynı dert. adam ahırdan çıkıp okula gelir. o gidince 1 gün boyunca sınıfı havalandırırım gene o koku gitmez. inanmıyorum nasıl milletiz kokarca gibi yaşarız sonra yabancı ülkedeki insanları beğenmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…