- 30 Mayıs 2014
- 298
- 209
- 48
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
sanki ben kokladıkça kirleniyorum hissine kapılıyorum. sürekli evde de koklarım eşyaları, kıyafetleri, üzerimden çıkardığım bi kıyafeti pek giyemiyorum, içime sinmiyor, zaten o çamaşırlık hiç kalkmıyo ortadan.ben de acayip hassasımdır kokulara karşı..
ve aynen eskiden böyle değildim ama sanki çocuk doğurduktan sonra oldu gibi.
her yerdeki her türlü kokuyu alırım.
midem kalkar.. sokakta yürürken bile insanların yanından geçerken nefesimi tutmaya çalışırım eğer çok kalabalık değilse ortam...
çok zor ama yapacak da bişi yok maalesef..
insanlar, ortamlar kokuyor
otobüsler saatte bir olmasa yapardım bunu.... ama yapamadım.. ve gerçekten hayatım boyunca hiç duymadıgım ve kesinlikle hiç unutaöayacağım bir kokuydu...Böyle bir durumda ilk durakta inip ıslanmayı tercih ettiğim olmuştur.
canım ama bu değişik bi koku! inan böyle hacı misi gibi. ucuz diye mi bilmem. ben çam kokulu alıyorum mesel ayüzey temizleyiciyi. öyle bi kova suya şarşar dökmüyorum bir de bir kapak anca bi de az çamaşır suyu.takıntılısınız baya. temizlik yapılan sprey bile sizi iğrendiriyor ilginç evde temizlik malzemesi falan nasıl kullanıyorsunuz ?
sanki ben kokladıkça kirleniyorum hissine kapılıyorum. sürekli evde de koklarım eşyaları, kıyafetleri, üzerimden çıkardığım bi kıyafeti pek giyemiyorum, içime sinmiyor, zaten o çamaşırlık hiç kalkmıyo ortadan.
işte aynı ben! h.sonu yesinler ama. insan azıcık dikkat eder ya. yok ben bunların karılarına da şaşıyorum. kocası ne yiyor, ne giyiyor, el içine çıkacak demez mi insan?Bizim ofiste biri var erkek ve ayda 1-2 hafta sürekli kokuyor. Sanırım bir şey yiyor ve ondan oluyor koku. Soğan, lahmacun ve ter birleşimi. İnanılmaz kötü kokuyor. Fellik fellik kaçıyorum o günlerde
hep ben hep ben!bi de bazen hani bir yere gidersin yemek için oturursun..
garson gelir , bir bezle masayı siler..
o bezin kokusu beni benden alır
bir kere işyerinde öğle yemeğinden sonra şimdi isim vermiyim, tarihi bir muhallebiciye gittik..
garson bir bezle sildi masayı..
ben muhallebiyi ayakta elde yemek zorunda kaldım..
o derece...
Ben hamileyken böyleydim, siz üstelik hamilede değilsiniz..kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
mesela bazı evlerde tezgah - masa falan silinen bezler var ya, hadi lekeli olsun onu geçtim de, silince arkada bıraktığı o pis esans yok mu, valla kimin evi olursa olsun, ben de yemek yiceksem ve bu durumu,fark ediyorsam, hemen çamaşır suyu isteyip yıkıyorum, bezdir, bulaşıktır falan. o bezleri ıslak ve dürüm halinde bekletmemek lazım azizim. bakteriler ürüyo içinde pis pis, yıkayıp kurutmak lazım her yemek, bulaşık sonrası ya da işte yer silinin suyu hemen atmak, bezi yıkayıp asmak falan işte...
işte aynı ben! h.sonu yesinler ama. insan azıcık dikkat eder ya. yok ben bunların karılarına da şaşıyorum. kocası ne yiyor, ne giyiyor, el içine çıkacak demez mi insan?
ben kırk kere kontrol ediyorum eşimi. tabi tatlı dille ve ona pek de fark ettirmeden. çaktırmadan atıveriyorum kıyafetlerini makineye. bazen yarın da giyecektim niye yıkadın hemen diyo da. aaa tüh fark etmemişim diyorum.
canım ama bu değişik bi koku! inan böyle hacı misi gibi. ucuz diye mi bilmem. ben çam kokulu alıyorum mesel ayüzey temizleyiciyi. öyle bi kova suya şarşar dökmüyorum bir de bir kapak anca bi de az çamaşır suyu.
ne biliyim bilindik markalar işte. aslında en sevdiğim koku cif, omo, alo, ariel gibi çamaşır tozu kokuları (yani reklam vermek gibi olmasın da)
takıntı olmaya başladı zaten. onun da farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?