Kötü kokuyormuşum..

Arkadaşların baya baya fesat...
Önerilerim: Boss orange, l'eau dissey, burberry weekend (yaşın genc galiba)

Benim olmazsa olmazlarim: coco mademoiselle, alien, lacoste classic

Parfüm zevklerimiz ayniymis. Benim de iki vazgecilmezim coco chanel mademoiselle ve thierry mugler alien

Ben parfüm sevmiyorum ve kullanmıyorum direkt bas agrısı yapıyor.otobüste,sınıfta bilimum kalabalık ortamlarda bütün kokular birbirine karısıyor ve iğrenc bi koku ortaya cıkıyor.
Arkadaslarının parfüm hassasiyeti olabilir mi acaba?kendileri kullanıyor mu

belki ten kokun o parfümleri kaldırmıyordur kötü bir birleşim oluyordur. ama sevgliin ve ailen rahatsız olmuyorsa öyle bişey yoktu bence arkadaşların sıkıntılı olmasın? ailene ciddi ciddi sor tenim kokuyor mıu diye.

candy diye bir açık parfüm varmış sanırım aman Allahhhhh ımmmmmm !
beni parfüm çarpıyor zaten kullanamıyorum ama bu dediğim parfümü toplu taşıma araçlarında gözünüzü seveyim sıkmayın.
içim bayılıyor yahu.

Doldurma parfüm kullanmıyorsanız ve bu "iğrenç" diyenler hep aynı 2 kişiyse, orada bir sıkıntı var. Arkadaşlarında var ama.

O iki arkadaşın hadsiz ve fesat, net!
Farklı parfümleri de kullanıp her seferinde "Çok kötü kokuyor" diyorlarsa fesatlıktan başka bir şey değil bu. Evet, koku alerjisi olabilir, astımı migreni olabilir, her koku herkese hitap etmeyebilir ama yanında, burnunun dibinde sıkmıyorsan senin üzerindeki parfüm kokusuna karışmaya, laf söylemeye hiçbir hakkı yok! Ne münasebet ya başkasının tercih ettiği kokuya " iğrenç, İyy öğkk" triplerine girmek de ne oluyor, ne kadar ayıp ya!

Son düzenleme:
Zara oriantel galiba benim kullandigim cok gizil hemde uygun fiyatlari zara oldugundan eminim ama hangisiydi bu ara kullandigim cikaramadim.

Yıllardır kullandığım tek parfüm 212 Sexy.
Bi de annemin Calvin Klein Euphoria onu da çok beğeniyorum.
Ama 212 yi kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Ben doldurma kullanıyorum D&P den alıyorum diğer doldurma firmalarını beğenmiyorum önce B9 kullandım D&P den şimdide yeni çıkarttığı C7 kokusu çok güzel kampanyası varmış 30cc hediye veriyor küçük boy alıp deneyim dedim çok sevdim

Deotak kullanin. Parfumu sonra surun. Kol alti kokusuyla ucuz pahali parfum kokulari karisinca ciddi rahatsizlik veriyor.

Bence arkadaşlarinız özellikle yapiyor sizin kisisel bakim konusundaki ozeninizin farkindalar ve burdan vuruyorlar gibi geldi bana.Bende tom ford black orchidi cok begeniyorum öneririm.

Koku konusu bazıları için çok önemli benim için de öyle.Makinada kalıp geç asılmış ıslak çamaşır kokusunu, yemek kokusunu, ter kokusunu,parfüm ve yumuşatıcıların marklarını söyleyecek kadar algılıyorum ve bazen de bundan çok rahatsız oluyorum..Arkadaşlarına kötü gelen koku muhtemelen parfümün kokusudur..Rutubet,ev kokusu ,ten kokusu falan öyle kaçacak kadar yoğun olmaz ,baya yakından almak gerek öyle sinmiş kokuları..

Calvin klein- beauty senelerdir kullandığım hafif bir koku. Tavsiye edebilirim.

İkincisi teniniz parfüm kaldırmıyor olabilir. Yani parfümler de tenden tene gerçekten farklılık gösteriyor. Vücudun ph sına göre yaydığı koku değişiyor.

Bence bir süre hiç parfüm kullanmayın ve kendinizi bir de bu şekilde kontrol edin.

Lisede sevdiğim bir arkadaşım çok kötü kokardı yeni banyo yaptım derdi ama buna rağmen kokardı.

Bazen tedavi edilmesi gereken birşey de olabilir.

Ama bence siz bir süre parfüm kullanmayın.

Ek olarak, arkadaşlarınız bunu kasıtlı yapıyor olabilir.

Chanel mademoiselle kokusu nasıl? Ağır bir koku mu? Aklım bunda kaldı da. :)

Bence agir bir koku degil. Ama eger sekerimsi asiri cicekli kokulari sevmiyorsan, mademoiselle kesinlikle begenirsin. Kendi zevkine bagli. Nasil desem farkli ve kadinsi bi kokusu var. Ben uzerime sikmadigim gunlerde disardayken o koku burnuma gelince bile mest oluyorum :) :) Ve kolay kolay parfum begenemem bunu da eklemeden edemicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…