Kötü kokuyormuşum..

Givenchy Absolutely Irresistible kullaniyorum. Marka soran cok oluyor.
Ama bence sizin ihtiyaciniz olan parfum tavsiyesi degil. O arkadaslariniza mesafe koymaniz gerekiyor.

bence bu arkadaşlarla bir daha buluşaya gittiğinde hiç parfüm sıkma, hatta yumuşatıcı kullanmadan yeni yıkanmış çamaşırlar giy, hiç koku olmasın yani bakalım ne diyecekler

Lacoste Classic denedinmi. Fresh bir koku temizlik kokusu gibi.

çok fazla sıkıyorsan rahatsız oluyorlardır

benim migrenim var koku bile etkiliyor

1 2 fıstan bir şey olmuyor tabi koku çok keskin değilse ama bazıları da çok abartıyor

parfum sıkma duşunu al deoderantını sür nıveanın fısfıs deoderantları var temiz kokulu onlardan sık tamamen risksiz tertemiz kokular. eğer yine bişey derseler sorunonlarda. yada açık açık sor benmi kokuyorum parfümüm kötümü dye arkadşsınız sonuçta.

Geçen bi kız gördüm, temiz bakımlı çiçek gibi. Yere bişey düşürdüm almak için eğildim eğilmez olaydım. Ayakkabısını hiçi mi değişmemiş, çorabını ıslak bırakıp mı giymiş nedir öyle koku olamaz. Midem inanılmaz kötü oldu o kokudan. Ayakkabılar sık giyildiğinde, çamaşır değiştirilmediğinde pis koku oluşabiliyor.-konudan bağımsız olarak aklıma geldi-

Farkli parfumlere de dediklerine gore sorun parfum degil gliba.
Sigara iciyor musunuz? Kilolu musunuz? Kiyafetleriniz nemli kaliyor olabilir mi?

Canım.benim parfüm değişeceğine arkadaşlarını değiştir bana öyle deseler senin popon kokuyor derim hicte utanmam

Yıllardır yazın tommy girl cologne, kışın da issey miyake kullanırım. Bazen doldurma parfümünü de aldığım olur, orjinalinden cok farklı degil kalıcılığı da iyi. Şekerli bahararlı kokudan cok temiz temiz, sabunumsu bir koku var özellikle issey miyakede. Aşırı severim. Bir dönem chloe de kullandım, bu kokuya alternatif olabilir.
Annem de miniso dan lightsome almış bana. Kutusu aşırı gğzel ama koku çok anneanne kokusu ve hiç kalıcı degil. Ama tabi koku olayı tamamen kişisel zevke hitap ediyor. Sizin gidip üzerinizde denemeniz gerekir.
Ama yakın çevrenizden kimse koktugunuza dair bile demiyor ve arkadaslarınız diyorsa asıl sorhn bence onlarda. Kızlar kıskanır :)

Bende parfüm nadiren kullanırım.. :) çamaşırları hep yumuşatıcı ile yikarim yani önce yıkama durulama suyuna yumuşatıcı makina ayarlıyor sağolsun benim ablalarımda yanyana geldiğimizde gülerek zehir gibi yunusatici kokuyosun yine der gülerler oğlumun da aynı onun bebek yumuşatıcısı var ona da annen seni yine çamaşır suyu ile yıkamış diyoarlar ama bana koku gelmiyo

Siz hangi parfümleri sıkıyorsunuz da böyle diyorlar?ona göre yorum yapalım

Evinde rutubet varsa ya da eşyaların uzun zaman dolapta kalıyorsa o da sası bi koku yapar lavanta kesesi filan koy bence giysi dolaplarına çekmecelere. Her gün duş alıyorsan arkadaşların dediği gibi doldurma parfüm olabilir kötü kokunun sebebi. Hem parana geç cildine yazık. Dove Nivea gibi sabunumsu temiz parfümler kullanabilirsin. Bütçe ayırabilirsen ben cloe nin le ve roses parfümlerini kullanıyorum. Sofistike seksi kokular değil temiz çiçek kokusu

Koku bence çok önemli bir konu.En azından benim için öyle.İkili ilişkilerde en önem verdiğim durum hatta.Parfüm kullanmayı çoğu insan malesef bilmiyor.Birincisi parfüm temiz tene sıkılır,ter kokan ve ter kokusunu bastırmak için sıkanlar varya işte en beteri onlar boca ediyorlar bide.Parfüm sadece belli noktalara sıkılır boyun dirseğin ön kısmı,diz kapağının olduğu eklem yeri gibi,ve sadece 1veya en fazla 2 fıs her noktaya daha fazlası malesef fazla kullanım oluyor.Kişi kendisi kokuyu alamasada dışardan çok alınıyor.Bence kullanılan koku yanınızda oturma mesafesine yaklaşılana kadar algılanmamalı.İmza koku diye boca edilip dolaşılınca malesef aynı ortamda oturdukça o koku eziyete dönüyor.Birde şu unutulmamalıki artık kullandığımız her ürünün,çamaşır deterjanı,kremler,şampuanlar hepsinin kendine ait parfüm içerikleri var.Her birinin kokusu artı parfüm kokusu karışınca ortaya çok kötü durumlar çıkabiliyor.Kişinin beslenme alışkanlıkları,spor yapıp yapmadığı,sigara kullanımı bunlarda etken olunca kokuda en iyi parfümü aldım sıktım deyince güzel olmuyor. koku alma duyum çok gelişmiş olduğundan parfümlerin tün alt notalarını algılayabiliyorum ve çok sıkmışsa yanımdaki kişi bu beni çok rahatsız edebiliyor.Yada parfüm içerisindeki sadece 1 koku bileşenine karşı tiksinecek derecede hassasiyetim olabiliyor.Çok meşhur ve ekstra pahalı 2 erkek parfümünden tiksiniyorum mesela.Yani koku mevzusu kişisel bir mevzuda oluyor bir yerde.Parfüm kokmak illa güzel değildir bazen kokusuz olmak parfüm kokmaktan daha iyi olabilir.

Parfümden çok “Bu hangi parfüm iğrenç kokuyor” diyen arkadaşı düşünün bence. Her şeyin bir söylenme şekli var insan arkadaşına bu şekilde yaklaşmaz, yaklaşmamalı.

Parfüm bahane bence kıskanıyorlar

Calvin Klein-Beauty yıllardır kullanırım bıkmadım bıkamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…