- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
Lacoste Classic denedinmi. Fresh bir koku temizlik kokusu gibi.6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Bırınde duyunca yanında durmaya dayanamadıgım parfumbu kadad mı agır olur
6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
her evinde bi kokusu var. o evin icinde yasadigin icin o kokuyu alamazsin. misal benim köpegim bana göre hic kokmaz xD (abartiyorum) (evimi bu yüzden her gün silerim) ama köpegim anneme yaklastigi an annem kiyameti koparir bu köpek cok kokuyo diye. yada esyalarim cok deterjan kokarmis ben kokluyorum kokluyorum bisi anlamiyorum. belki o yüzden yakinlariniz pek fark etmiyodur? ama nasil arkadas onlar ya cözemedim. benim arkadasimin ayagi yüzünden yazin burnumun diregi kirildi agzimi acamazdim kirilir diye korktugukdan.
Siz hangi parfümleri sıkıyorsunuz da böyle diyorlar?ona göre yorum yapalım6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Calvin Klein-Beauty yıllardır kullanırım bıkmadım bıkamadım :)6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?