Kötü kokuyormuşum..

Arkadaşlarınız anlaşıp size kötü bi şaka yapıyorlardır bence

Ben karakterli parfüm seviyorum böyle imza gibi olanı.
Kış kokusu olarak bvlgari jasmin noir tavsiye edebilirim .
Ilk başta ağır ama sonrasında harika bir yumuşamayla uzuuun bi süre tende kalıyor .
Çiçekli,kadınsı,baharatlı

Çok çok teşekkür ederim..lolita lempicka parfümü mutlaka deneyeceğim :) Çiçeksi bir koku mu?
Bu ara avon dress Blac kullanıyorum.kalıcı değil fakat çiçeksi güzel bi kokusu var.aynısının pink i var bide o biraz daha şekerli hediye geldi ama pek kullanmadım.

Seni yargılamıyorum sadece bir tecrübem var, paylaşmak istedim.
Her gün duş alan, evi bal dök yala bir tanıdığımızın çok kötü koktuğunu ve evdekilerin de aynı kokuya alışık olduğu için bunu almadığını biliyorum. Ama dayanılmaz kokardı. Parfümle bastırır, daha da ağır kokardı. Bir başkasının evindeki nem ve rutubet kokusunun tüm giysilerine, saçına sindiğini, tertemiz olsa da kötü koktuğunu hatırlıyorum. Gibi...
Ablan, annen, ailen ten kokuna alışık olabilir şayet varsa?
Sevgilin söyleyemiyor olabilir ya da alışmış olabilir şayet varsa?
Tatilden 1 hafta sonra falan eve döndüğünde aldığın o koku senin ev kokun, üstüne siner.
Giysilerindeki koku senin ten kokun.
Eğer bunlarda bir sorun yoksa iki ihtimal var; ya arkadaşların fesat ya da sen çok yoğun sıkıyorsun parfümü ve sürekli değiştirdiğin her seferinde farklı sıktığın için karmakarışık kokuyor.
Her durumda da kişisel temizliğin tamamsa, gerisini takma.
Kokuya ben de takıntılıyımdır.

her parfum her tene gitmez
bende guzel kokan baskasinda kotu kokar , baskasinda guzel olan bende kotu kokar
20 senedir chanel chance kullanirim ve asla baska parfum surmem , o benim kokum
siz de kendinize uyani secip hic degistirmeyin

Çok fazla sıkıyor olabilir misin?
Orjinal parfüm sana kokmaz ama başkasına kokar.
Sen parfüm kokmuyorum koku almıyorum diye fazla sıkıyor olabilirsin.

hırka, kazak, ceket gibi kıyafetleri tekrar tekrar giyiyorsanız, bunlarda parfümle karışık koku oluşuyor ve rahatsız edici oluyor.
bazen roll onla parfüm kokusu karışıyor o da rahatsız edici oluyor.
sigara kullanıyorsanız zaten ne kadar duş alırsanız alın... hangi kokuyu kullanırsanız kullanın fark etmiyor.

ben parfümlerden genel anlamda rahatsız oluyorum.
bazen öksürtüp gıcık yaptığı bile oluyor.
belki o iki arkadaşınız da öyledir.
yani benimki hastalık boyutunda bile olabilir. aşırı koku hassasiyeti :)

şekerli kokular bayıyor. hele baharatlı kokulardan bildiğiniz tiksiniyorum.
yoğun parfüm kokan birinin yanında yemek yiyemiyorum o derece.
mesela elimi ıslak mendille silsem ardından çay içemem.
elimden bardağa çaya siniyor sanki o tadı içiyor gibi oluyorum.
ama benimki de çok normal değil dediğim gibi, kabul ediyorum.

victoria's secret bombshell nights.

benim için yaratılmış bir koku,yani parfüm olsam heralde bu olurdum diyorum kokusu,şişesi her şeyi ben.

bende böyle ama sizde öyle durur mu mesela bilemiyorum. denemeden olacak iş değil bence.

ha bir de ben bebek kolonyası da kullanıyorum bazen parfüm sıkmayıp. johnson's baby pembe kapaklı çiçekli olanından. yazın daha çok bunu kullanırım çünkü parfüm çok boğucu geliyor.

Lolita lempicka hala var mi benimde eski efsane kokumdur. Acik parfunlerde var mi hala
Acik olarak bilmiyorum, ama orjinal siseleri hala mevcut. Gecen gratis indiriminde 99 tl'ye almistim.
Ama acik olarak ararsaniz Bargello ve ya d&p gibi doldurma magazalara bakabilirsiniz :)
Gercekten efsane...

Agir kokuyor dediklerine gore belki parfumunuz baharatli kokulardan olabilir. Onlar bana da agir geliyor. Sekerli kokulari sevmiyorum demissiniz, parfumeriye gidip cicekli kokulardan deneyebilirsiniz. Gul kokusu gibi bir koku haric tabi o da agir olabilir.

Bunu kullan arkadaşların parfümün adını sorarlarsa söyleme inanılmaz güzel kokuyor
yani en azından ben çok beğeniyorum ama pahalı bir parfüm

Eklentiler

• perfume.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 721
Arkadaşınızla direk konuşsanız sürekli bu şekilde konuşuyorsun parfümümü sevmiyorsun yoksa söylemek istediğin başka bişey mi var deseniz

dknyPURE bu ara favorim.. Bence sizden bahsetmiyorlardır bu kadar kendinizden eminseniz.. Temizliğime dikkat ediyorum diyosunuz herkesin sevdiği bilinen parfümleri kullanıyosunuz ve her seferinde farklı.. Bilemedim sizden bahsediyo olma ihtimalleri bu durumda yok gibi..

belkide parfum kokusunu sevmiyorlar cok yogun geliyor

Bence açık ve ucuz parfümler birde şu zara nın parfümler çok iğrenç kokuyor boğuyor insanı o tarz birşeyde kullanıyorsan rahatsız edebilir. Yada arkadaşların dediği gibi fazla ca sıkıyorsan oda rahatsız eder. Günlüğe hafif kokular özel geceler ve günlerde daha ağır kokular kullanmak gerekir. Benim günlük en çok beğendiğim parfüm Gucci Guilty Black hem hafif hem edt olmasına rağmen kalıcı çok kişide sormuştur adını

Bazı deterjanlardan parfüm yapılmalı bence hepsini alırdım sanırım :) ayrıca nasıl arkadaş onlar ? Parfümüne yorumları böyle ise hem sizi hem parfümnz kıskanylrdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…