Kötü mü ama neden

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
kızlar ablam tutturmuşta evlilik sitesinden birini bulup evlenicem ya diyorum saçmalaama hiç öyle sitelerden doğru dürüst bi insan bulunur mu yok diyo, geceleri bakıyorum hep sitede mesajlaşıyo birilerini bulmaya çalışıyo bana diyoki hiç kötü örnek varmı ki nerden biliyosunki böyle diyosun gayet umutluyum ordan iyi briini bulucağıma o böyle diyince benimde diyecek bişeyiö olmuyor ama içimde kötü bir his oluyor evlilik sitesinde evlenilir mi genelde orda mesaj atanlar başkalarnıda mesaj atıyor diye duymuştum var mı duyduklarınız tecrübeleriniz iyi kötü paylaşırsanız sevinirim fikirleriniz çok önemli ablamla birlikte okuyacağım

Bu konu daha önceden açılmış mıydı?
İnternetten tanışıp evlenenlerin iyi olduğu kadar kötü örnekleri de dolu.
Bende erkek arkadaşımla internetten tanıştım.
Bana ters gelen şey internette de olsa gerçek hayatta da olsa “evlenmek” için insan aranması. Bana pek samimi gelmiyor açıkcası. Bana yazan başkasına da yazmıştır diye düşünmek yerine yerimde kim olsa bu adam evlenmeye odaklanmış diye düşünürdüm ve bir kıymeti olmazdı.
Yine de ablanızı yasaklayamazsınız. Ama evlenmek için de evlenmesi doğru değil, çok pişman olur ileride.

kızlar ablam tutturmuşta evlilik sitesinden birini bulup evlenicem ya diyorum saçmalaama hiç öyle sitelerden doğru dürüst bi insan bulunur mu yok diyo, geceleri bakıyorum hep sitede mesajlaşıyo birilerini bulmaya çalışıyo bana diyoki hiç kötü örnek varmı ki nerden biliyosunki böyle diyosun gayet umutluyum ordan iyi briini bulucağıma o böyle diyince benimde diyecek bişeyiö olmuyor ama içimde kötü bir his oluyor evlilik sitesinde evlenilir mi genelde orda mesaj atanlar başkalarnıda mesaj atıyor diye duymuştum var mı duyduklarınız tecrübeleriniz iyi kötü paylaşırsanız sevinirim fikirleriniz çok önemli ablamla birlikte okuyacağım
yüz de doksan beşi arıza yalancı dolandırıcı sapık tiplerdir onların.kalan yüz de beşi de ablanın vasıflarına yada adamın vasıflarına ablan uygun olacak meslek şehır uygunluğu aile uygunluğu vs.tutacak valla zor

yüz de doksan beşi arıza yalancı dolandırıcı sapık tiplerdir onların.kalan yüz de beşi de ablanın vasıflarına yada adamın vasıflarına ablan uygun olacak meslek şehır uygunluğu aile uygunluğu vs.tutacak valla zor
Böyle dediğimde nerden biliyorsun genelleme neden yapıyosun diyo

şahsen bu tarz sitelerde gündelik hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyen, karşısındakine kendini anlatabilecek kadar özgüvene sahip olmayan, klavye arkasına sığınan insanlar olduğunu düşünüyorum.
hele ki evlenmiş olmak için de buralara girmek cabası.

Bu konu daha önceden açılmış mıydı?
İnternetten tanışıp evlenenlerin iyi olduğu kadar kötü örnekleri de dolu.
Bende erkek arkadaşımla internetten tanıştım.
Bana ters gelen şey internette de olsa gerçek hayatta da olsa “evlenmek” için insan aranması. Bana pek samimi gelmiyor açıkcası. Bana yazan başkasına da yazmıştır diye düşünmek yerine yerimde kim olsa bu adam evlenmeye odaklanmış diye düşünürdüm ve bir kıymeti olmazdı.
Yine de ablanızı yasaklayamazsınız. Ama evlenmek için de evlenmesi doğru değil, çok pişman olur ileride.
ınternette biz sürü platform var tabiki tanışılabilir ama ablası evlılık sitesınde arıyormuş sadece orda yalan dolan sahtekar çoktur.mesleki platformlar daha aklıbasındakılerın bulunduğu forumlarda olabılır tabiki

ınternette biz sürü platform var tabiki tanışılabilir ama ablası evlılık sitesınde arıyormuş sadece orda yalan dolan sahtekar çoktur.mesleki platformlar daha aklıbasındakılerın bulunduğu forumlarda olabılır tabiki
Bende öyle diyince asıl o platformda olanlar sahtekardır diyo evlilik sitesinde olanların niyeti direk belliymiş evlilikmiş

Ben normal sosyal medya veya tinder minder sandım :D Öyle eski zamanlarda olan evlilik siteleri duruyor mu rumuzlu falan?

Görüşmeye yalnız gitmesin. Birisi onu uzaktan izlesin. Evlenmeye niyetlenirse de damadı araştırır sorarsınız. Sevişerek evlenenleri de görüyoruz. Dayak yiyeni, aldatılanı, kandırılanı, sapık çıkanı. Evlilik herhalukarda piyango. Ablaya iyi şanslar:KK48:

Evet çalışıyoe 27 bekar
Kınamak istemiyorum ama fazla saf galiba ve bu durum onu kötü etkileyebilir. Çalıştığı yerden erkeklerle tanışamıyor mu veya sizin çevrenizden falan?
Ben başta evlilik sitesi olarak okumadım hızlıca yorum yaptığımdan. O tarz sitelerden medet umuyorsa ya çok saf ya da çok umutsuz. Siz kardeşi olarak endişelenmekte haklısınız ama insan yapacağı yanlışlara da kendi karar vermeli.
İnternetten tanışma demişken de 5 senedir online oyun oynadığım Fransız arkadaşım bu haftasonu için Türkiyeye geldi ve görüşeceğiz. :) İnternetten her tanışma dolandırıcı, böbrek avcısı, sapık değil. Yeterki güzel analiz edelim.

Back
X