Kötü mü ama neden

Şöyle düşünün gerçekten evlenilecek tipler olsaydı zaten çoktan evlenmiş olurlardı ve bu siteye kayıt olupta evlenmek için birini aramazlardı.Yani iş gibi siteye kayıt olup talip aramak çok saçma tamam sosyal medyadan tanışırsın anlarım ama evlenme sitesi çok saçma geliyor bana bunlar kader kısmet işi.Ben olsam elimden birşey gelmiyorsa anneme ya da babama söylerdim onun iyiliği için.

kızlar ablam tutturmuşta evlilik sitesinden birini bulup evlenicem ya diyorum saçmalaama hiç öyle sitelerden doğru dürüst bi insan bulunur mu yok diyo, geceleri bakıyorum hep sitede mesajlaşıyo birilerini bulmaya çalışıyo bana diyoki hiç kötü örnek varmı ki nerden biliyosunki böyle diyosun gayet umutluyum ordan iyi briini bulucağıma o böyle diyince benimde diyecek bişeyiö olmuyor ama içimde kötü bir his oluyor evlilik sitesinde evlenilir mi genelde orda mesaj atanlar başkalarnıda mesaj atıyor diye duymuştum var mı duyduklarınız tecrübeleriniz iyi kötü paylaşırsanız sevinirim fikirleriniz çok önemli ablamla birlikte okuyacağım
Ablaniz gözünü karartmis

Şöyle düşünün gerçekten evlenilecek tipler olsaydı zaten çoktan evlenmiş olurlardı ve bu siteye kayıt olupta evlenmek için birini aramazlardı.Yani iş gibi siteye kayıt olup talip aramak çok saçma tamam sosyal medyadan tanışırsın anlarım ama evlenme sitesi çok saçma geliyor bana bunlar kader kısmet işi.Ben olsam elimden birşey gelmiyorsa anneme ya da babama söylerdim onun iyiliği için.
Cevabınızı çok beğendim teşekkür ederim

Back
X