Kötü niyetli miyim

Ben daha önce cinsel organa dokunmadım ama eminim sert birşeydi çünkü ve oylece sabit değildi dr sürekli daha bastırır gibiydi daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum gerçekten korktum
Kot pantolon varsa üzerinde pantolonun fermuar kısmıdır o.

Doktorun temas etmesi gerekiyor zaten, temas etmeden nasıl yapacak ki işini. Bir de ağız ortamı yani, alışmıştır ama yine de o an aklına o gelmez.

Bence biraz abartıyorsun ve adamında günahını alıyorsun.. Bir daha önünden dahi geçmem düşüncesi bana aşırı gereksiz bir düşünce gibi geldi. Hayır kötü niyetli değilsin sadece fazlasıyla abartıyorsun kanımca..

Doktor oturuyor dememiştim arkadaşlar yaşadığım birşeyi anlatırken niye farklı algılayıp yalancı çıkarma hevesi bu anlamadım? Fikir istedim sadece yardımcı olan arkadaşlarım çok teşekkür ederim.

Baska doktora git.
Suan cok sinirlendim cunku benimde basima gelmisti hatirlattin.. insan o an ne yapacagini sasiriyor..
dogrumu yanlismi algiladim diye düsünüyorsun ..
Ev doktorum kadin dir normalde ama bir haftaligina yoktu yerine bu alcak doktoru getirmislerdi..
Pislik bu erkeklerin hepsi ha doktor ha cöpcü ha baska birsey
yani doktor diye yapmaz sanmayin..

temas edecek kadar yaklasması dogru gelmeyebilir ama anlattıklarınızın aksine farkında mı degildi acaba?
bilincli yapmamıs gibime geliyor, yani oyle olsaydı hissederdiniz bence.

bence dikkat etmenizde fayda var. kendimden örnek vermek gerekirse, ben üniversitedeyim ve her sabah metrobüs otobüs kullanıyorum. ben otururken bazen ayaktaki adamlar koluma aynı şekilde degdiriyorlardi ve ben bir gariplik sezsem de herhalde yanlışlıkla diye düşünüyordum. yine bir gün aynı şekilde oldu ve kendimi geri ceksem de sanki daha çok yaklaştı. sıkışıklıktandir dedim geçtim. otobüsten inip metrobuse bindim ve ben farkında olmadan bu adam da peşimden gelmiş. ben orada ayakta kitap okurken birinin vajinami elledigini hissettim ve bir baktım o adam elini aramızdaki geniş boşluğa rağmen uzatmis. anında itip öldürücü bir bakış atmamla inmesi bir oldu. bence benim gibi başta tepki vermezseniz ilerleyebilir.

bilemedim olabilirde olmayabilirde gunahınıda alamamk lazım cunku disciler mecburen yaklasmak zorunda agzının ici sonucta adam dibine gircekki işini yapsın

elif 468, bilmiyorum bu cesareti gösterebilirmisin ama, aslinda o dishekimine telefon acip yaptiklarini dis tabibler odasina sikayet edecegini ve bu olaydan sonrada bir daha onun tarafindan tedavi olmak istemedigini diyebilirsen, inan kac kisiye faydan dokunacak. Cünkü korkacak ve belki (!) bir daha böyle tacizler olmayacak. Biz sustukca böyle sapiklar cogalir, aslinda cezasini cekmeli veya en azindan korkmali.

Bir dishekimi kattiyen bu tarz yakinlasmasina gerek yok, resmen sapiklik bu.

Ben daha önce cinsel organa dokunmadım ama eminim sert birşeydi çünkü ve oylece sabit değildi dr sürekli daha bastırır gibiydi daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum gerçekten korktum

Biz forumca daha önce çok cinsel organa dokunduk, topluca bevliyeciyiz zahir!

Sen yatıyorsun, adam oturuyor ne şekilde değebilir daha bunu çözemedim yalnız.Kendi koltuğunda oturmuyor muydu doktor? Senin kolun tam olarak nerede duruyordu?

Yani yanlış anlamış olabilirsin ama zaten tereddüt ediyorsan, kendini rahat hissetmeyeceksen gitme, ya da yanında annen, kardeşin, arkadaşın vs birini götür.

Niye yalancı çıkarmaya çalışalım. Bak bu kısmı senin yazından kopyaladım.
arada bir malzeme için kalktı

Kalktı deyince oturmuş olduğunu algıladım ben, ki diş hekimlerinin çoğu oturarak çalışır.
Yardımcı olanlara mı teşekkür yoksa destekleyenlere mi?

Ortada kanıtlanmış bir şey yokken, bu sadece histen ibaretken belki de hiç suçu olmayan bir adamı şikayet ederek zan altında bırakmak ne kadar doğru bir şey? Adamı her hastasını taciz eden sapık yaptık da ne kadar eminiz bundan? Gördük mü yaşadık mı?

Yani kendi bedeninde olan bir şeyin nereye deyip deymedigini anlamaz mi bu adamlar yahu bir kere benimde metrobuste basima geldide uyuz olmustum..neyse umarim bilmeyerektir cnm..yinede dikkatli olmalisin

Simdi ben kendim dishekimi olmasaydim belki anlayamazdim ama biliyorumki, hic bir hastaya bu kadar yanasilmaz. hic kimsede böyle seyleri rahatsiz olmaz ise buraya gelip yazmaz.

Erkek berberlerinde bile oluyormus bu degme olayi
Niyetleri ne acaba, yoksa dedigin gibi gercekten cok mu konsantre olmus, kendinden mi gecmis isini yaparken ben olsam dikkat ederim hastam rahatsiz olmasin diye.

bence size oyle gelmistir.
isine odaklanmadan dolayidir.

dişçi kıtlığı mı var git başkasına canım..belki farketmedi belki bilerek önlemini al sen..

Şüphen var sonuçta boşver gitme iyi dişçi mi yok? Birde alışınca insan bırakamıyor dişçisini. Bu şüpheyle zaten gitmek içine sinmez her defasında sorgularsın kendini. Bence gitme bir daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…