- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kot pantolon varsa üzerinde pantolonun fermuar kısmıdır o.Ben daha önce cinsel organa dokunmadım ama eminim sert birşeydi çünkü ve oylece sabit değildi dr sürekli daha bastırır gibiydi daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum gerçekten korktum
Doktorun temas etmesi gerekiyor zaten, temas etmeden nasıl yapacak ki işini. Bir de ağız ortamı yani, alışmıştır ama yine de o an aklına o gelmez.Dişim dehşet ağrıyor, tamda dişçiye gitme muhabbeti yapıyorduk. Ben sanmıyorum organı olduğunu bacağı bile olsa, konu sahibine öyle gelmiş olabilir, birinin ağzının içine bakarken tahrik olur mu insan, kan vs mide bulandırıcı
Ben daha önce cinsel organa dokunmadım ama eminim sert birşeydi çünkü ve oylece sabit değildi dr sürekli daha bastırır gibiydi daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum gerçekten korktum
Doktor oturuyor dememiştim arkadaşlar yaşadığım birşeyi anlatırken niye farklı algılayıp yalancı çıkarma hevesi bu anlamadım? Fikir istedim sadece yardımcı olan arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
elif 468, bilmiyorum bu cesareti gösterebilirmisin ama, aslinda o dishekimine telefon acip yaptiklarini dis tabibler odasina sikayet edecegini ve bu olaydan sonrada bir daha onun tarafindan tedavi olmak istemedigini diyebilirsen, inan kac kisiye faydan dokunacak. Cünkü korkacak ve belki (!) bir daha böyle tacizler olmayacak. Biz sustukca böyle sapiklar cogalir, aslinda cezasini cekmeli veya en azindan korkmali.
Allahim ya yemin ederim oldum gulmekten.esim uyandi.beni guldurfun Allahta seni guldursun.Şimdi açık açık yazacağım.
Koluna değdiği sırada eğer yılan hala uyuyorsa sorun yok, yok hayır yılan uyanmış haldeyse o halde bir daha gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?