- Konu Sahibi sheker_qirl
-
Burada bazı üyeler yazdıklarımıza yorum yapmak yerine eleştiriliyor...her konu sonunda tartışmayla bitiyor o yuZden lütfen hoşunuza gıtmıyorsa konu ya da yazanın cahil kultursuz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın kavgaya ne kadar meraklisiniz yahu!!!!
Burada bazı üyeler yazdıklarımıza yorum yapmak yerine eleştiriliyor...her konu sonunda tartışmayla bitiyor o yuZden lütfen hoşunuza gıtmıyorsa konu ya da yazanın cahil kultursuz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın kavgaya ne kadar meraklisiniz yahu!!!!
katılıyorum..benide meydana cıkarıp asacaklardı..............
tamam siz oyle diyorsaniz yapmayiz:) Burada acilan her konuya olumlu olumsuz yorum yapma hakkimiz vardir.
Boyle dusunuyorum ben...
Fikirler tartisilir burda,milyonlarca uye var herkesin yorumunun ayni yonde olmasi imkansiz gibi birsey.
Herkez dusundugunu yazar,cekilir.
aynen katılıyorum bi konu açtım hikayemi anlattım ne fakeliğim kaldı ne şizofrenliğim , birine bişey söylemeye korkar hale geldim dışlanıcam diye
ahah bende kafamı duavara vuruyorum dedim sinirden bana diyorki deli tımarhanelikçıldırdım kafamı duvara vurmaktan değil ama o laftan delirdim valla[/Q
yemin ederim öyle böyle değildi yaaaen son konu kapatıldı, bana diyolar niye resim koydun kendini niye ifşa ediyon niye anlatıyon abooooo neler neler
ahah bende kafamı duavara vuruyorum dedim sinirden bana diyorki deli tımarhanelikçıldırdım kafamı duvara vurmaktan değil ama o laftan delirdim valla[/Q
yemin ederim öyle böyle değildi yaaaen son konu kapatıldı, bana diyolar niye resim koydun kendini niye ifşa ediyon niye anlatıyon abooooo neler neler
sonra ağzından kötü bi laf çıkcak daha beterleribiliyorum aynıları bendede var adamı seçiyolarmı artık artı resmi koyar koymaz sanane senin resmin onun resmimide karışıon yani yanımda olsalar hepsinin saçını başını yolar veririm ellerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?