Kötü niyetli üyeler!!!

Peki siz insanları yargılama hakkını nereden buldunuz? Ne kadar meraklısınız birilerini eleştirmeye. Madem hoşunuza gitmeyen yorumlar var görmezden gelin yahu!!!!

aynen katılıyorum bazıları herseyı ıyı bıldgını sanıyor ama kımse hıcbırsey ıcın buyuk konusmamalı çünkü ınsanın buyuk konustugu basına gelmedn ölmuyor..yapıcı elestırı yapalım

ya bide bi konuma kötü şey yazmışlardı onda haklılardı şimdi ben saf olarak yazmışımki amerikalı sevigilim var kimlerin öyle yazmışım ayy yeminle bende olsam bende kötü yazardım şimdi
not= eşim amerikalı değil sadece orada bi kaç aylığına kalmıştı ben saf olarak yanlış bi uslüpla dile getirdim bunun için tüm forumdan özür diliyorum

aşırı tepki vermedikten sonra sorun yok bence. ben arkadaşımla ilgili bir konu açmıştım. bi üye bana sen arkadaşını kıskanıyorsun ondan böle falan die yazmıştı. istesem bende ters tepkiyle yazabilirdim ama yazmadım. kıskanmış olsam bile diyip düzgünce şeyler yazdım. sonuçta farklı bakış açılarını da görmek lazım. yzdıklarına sinir oldum ama ters bişi de yazmadım. herkes ölçüsünü bilse sorun olmaz bence

Kusura bakmayın da burada her üyenin gönlünü hoşnut etmeye çalışırsak, doğruyu değil eğriyi gösteririz.. Hatalı olduğunuz yerde elbette hatalısınız diyeceğiz.. Bunun üzerine konu sahibeleri de "benim hatam yok, siz kendinize bakın, siz kime diyorsunuz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz" gibi şeyler söyleyince ipler geriliyor. Ben müneccim miyim nereden bileyim ne yaşadığını. Bir konu açılıyorsa gelecek her türlü yoruma hazırlıklı olunmalı.. Çoğu üye istiyor ki, pohpohlansın, hep o haklı gibi gösterilsin falan.. Kusura bakmayın burada kimse öyle davranmaz, öyle davranılsın isteniyorsa başka foruma gitsin..

Bu sitede kimsenin kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum değişik yorumlar gelecektir elbette

Birazda farklı fikirler olsun demi,ama saygıyı da elden bırakmadan tabi ....

tabiki de fikirlerini söylemekte herkes özgür ama kırıcı olmamak şartıyla.. sayfaların çoğunda mutlaka 'lütfen bu konuda da polemik yaratmayın' uyarısını görüyorum

niye kötü niyetli üyeler olmasın ki? buraya sadece iyi niyetli insanlar girebilir diye kural mı var? hayatta nasıl kötü niyetli insanlar varsa burada da olabilir pekala.

ama eğer olumsuz düşünüyorsan cevap yazmamalı bence kişi
geçende benimde yazıma taktılar yok yanlış yazıyosun yazarım yazmam kardeşim sana ne ?? size demiyorum tabikide

Olumsuz düşünüyorsa da yazmalı bence, hep olumlu yorumlar mı olacak? Usturupluca yapılmış, tartışma çıkarma amacı gütmeyen olumsuz yorumların gerekli olduğunu düşünüyorum aksi takdirde herkes konu sahibinin haklı olduğunu söyleyecekse akıl danışmanın ne anlamı var ki?

Ama konunun fake olduğunu ya da zaman kaybı olduğunu düşünenlerin ben de yazmaması gerektiğini düşünüyorum. Konunun dışında apayrı bir tartışma çıkıveriyor.

maalesef çok sayıda kompleksli üye var. olumsuz eleştiri yada fikir beyan etmeninde bir adabı vardır. öyle insanlar var ki burda mubarek yazdığın şeyi senden daha iyi biliyormuşcasına yorumluyorlar hem de kötü bir dille. dışardaki fesatlıklarını burayada yansıtıyorlar.

bazı yorumları okuyunca butun sinir stresi burda atmaya calıstıklarını dusunuyorum eleştiri olabilir tamam kimse birsey demiyor buna hep aynı laf elestiriye acık degilsen konu acma yahu eleştiri yap hakaret boyutuna gelmesin hala anlamıyor bazıları

Bazen ben yazdığım yorumların cok sert olduğunu düşünüp üzülüyorum. Sonucta yazı dili. "canım hayatım" falan yazılmayınca sert görünebiliyor. Acaba dışardan bilmişlik gibi mi görünüyor merak ettim şimdi?

eee yani şimdi tartışmalardan rahatsız olup neden tartışma yaratacak konu açıyorsunuz ki? KK hatunları evet haklısın özür dileriz derle diye mi düşünüyorsunuz. Ayrıca olumsuz, karşıt görüşlere de her zaman forumumuzda yer var. Tabii üslubunca dile getirildiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…