- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi sheker_qirl
-
Burada bazı üyeler yazdıklarımıza yorum yapmak yerine eleştiriliyor...her konu sonunda tartışmayla bitiyor o yuZden lütfen hoşunuza gıtmıyorsa konu ya da yazanın cahil kultursuz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın kavgaya ne kadar meraklisiniz yahu!!!!
aynen katılıyorum bazıları herseyı ıyı bıldgını sanıyor ama kımse hıcbırsey ıcın buyuk konusmamalı çünkü ınsanın buyuk konustugu basına gelmedn ölmuyor..yapıcı elestırı yapalım[/QUOT
ben burda çok güzel dostluklar oluyor, herkes birbirine yardımcı oluyor sanarak üye oldum ,tabi olanları tenziye ediyorum ama ilk konumda topa tutuluncaa falladım
Peki siz insanları yargılama hakkını nereden buldunuz? Ne kadar meraklısınız birilerini eleştirmeye. Madem hoşunuza gitmeyen yorumlar var görmezden gelin yahu!!!!
ama eğer olumsuz düşünüyorsan cevap yazmamalı bence kişi
geçende benimde yazıma taktılar yok yanlış yazıyosun yazarım yazmam kardeşim sana ne ?? size demiyorum tabikide
maalesef çok sayıda kompleksli üye var. olumsuz eleştiri yada fikir beyan etmeninde bir adabı vardır. öyle insanlar var ki burda mubarek yazdığın şeyi senden daha iyi biliyormuşcasına yorumluyorlar hem de kötü bir dille. dışardaki fesatlıklarını burayada yansıtıyorlar.
Burada bazı üyeler yazdıklarımıza yorum yapmak yerine eleştiriliyor...her konu sonunda tartışmayla bitiyor o yuZden lütfen hoşunuza gıtmıyorsa konu ya da yazanın cahil kultursuz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın kavgaya ne kadar meraklisiniz yahu!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?