kötü rüyalar

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
arkadaşlar,
son iki haftadır her gün kötü rüyalar hatta kabus denilecek kadar kötü şeyler görüyorum.
hem korkularım var hem de beklemediğim şeyleri orada yaşıyorum. ikinci bir alem gibi..
hayatımdaki insanlar oluyor sürekli...
sinirle uyanıyorum, korkuyorum, sonra bir ağlamak geliyor. üstüme üstüme geliyor her şey...

Bilinçaltı çok etkiliyor insanı. Gün içinde okuduğum haberler , izlediğim filmler hatta çizgifilm karakterlerini bile ultra saçma bir şekilde harmanlayıp rüyamda görmüşlüğüm var :) en son zıt görüşte olduğum bir partinin mitinginde polisten kaçıyordum :)

ya hem böyle şeyler oluyor hem de nişanlımla ilgili özellikle hep kötü şeyler görüyorum. sabah bir sinirle aradım çocuğu allahtan uyuyormuşta patlamadım. bekleyince sakinledim. sürekli iniş çıkış yaşıyorum içimde...:(

ya hem böyle şeyler oluyor hem de nişanlımla ilgili özellikle hep kötü şeyler görüyorum. sabah bir sinirle aradım çocuğu allahtan uyuyormuşta patlamadım. bekleyince sakinledim. sürekli iniş çıkış yaşıyorum içimde...:KK43:
bir dönem bende yaşadım ayni şeyleri.
hatta o kadar icsellestiriyordum ki rüyaları kafam karışıyordu.
normal hayata adapte olmakta zorluk çekiyordum.sürekli su konuşma ruyadami gerçekten o oldu diye sorguluyordum.
şimdi hatırlayınca nasıl anlatmıştım o dönemi diyorum kabus gibiydi hersey.
zor bir dönemden geçiyorsunuz anladığım kadarıyla farkinda olmadan depresyonda olabilirsiniz.şimdiki aklım olsa o dönem mutlaka yardım alırdım.2 ay kadar sürmüştü bende.
umarım en kisa sürede atlatirsiniz.en azindan sorunlarınızı anlatıp rahatlayabilmek için yardım alın.içimize attikca bir şekilde bize geri dönüyor.bu da çok yıpratıcı oluyor

ya hem böyle şeyler oluyor hem de nişanlımla ilgili özellikle hep kötü şeyler görüyorum. sabah bir sinirle aradım çocuğu allahtan uyuyormuşta patlamadım. bekleyince sakinledim. sürekli iniş çıkış yaşıyorum içimde...:KK43:
Rüyalara çok anlam yüklemeyin. Şahsen Beni hep yanıltıyor :)

bir dönem bende yaşadım ayni şeyleri.
hatta o kadar icsellestiriyordum ki rüyaları kafam karışıyordu.
normal hayata adapte olmakta zorluk çekiyordum.sürekli su konuşma ruyadami gerçekten o oldu diye sorguluyordum.
şimdi hatırlayınca nasıl anlatmıştım o dönemi diyorum kabus gibiydi hersey.
zor bir dönemden geçiyorsunuz anladığım kadarıyla farkinda olmadan depresyonda olabilirsiniz.şimdiki aklım olsa o dönem mutlaka yardım alırdım.2 ay kadar sürmüştü bende.
umarım en kisa sürede atlatirsiniz.en azindan sorunlarınızı anlatıp rahatlayabilmek için yardım alın.içimize attikca bir şekilde bize geri dönüyor.bu da çok yıpratıcı oluyor

teşekkür ederim. sıkıntılı süreçler geçiyor hayatımda belki kimsenin sıkıntı olarak görmediği...

arkadaşlar,
son iki haftadır her gün kötü rüyalar hatta kabus denilecek kadar kötü şeyler görüyorum.
hem korkularım var hem de beklemediğim şeyleri orada yaşıyorum. ikinci bir alem gibi..
hayatımdaki insanlar oluyor sürekli...
sinirle uyanıyorum, korkuyorum, sonra bir ağlamak geliyor. üstüme üstüme geliyor her şey...
bahar carpması - ve regl öncesi gerginlik. endişe etme. yatmadan önce ayran iç- yogurt ye.

Back
X