Kötü seyler hissediyorum

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Merhaba arkadaslar, burasi ne cok derdimi cekti dinledi benim :)
cok şükür o dertlerik çözüldü.
Cok şükür uzun süreli iliskimiz isteme ile taclandi, bir kac hafta icinde inşallah sözümüz olacak.
artik ailecek oturup kalkiyoruz. Cok farkli ama cok güzel bir duygu..
Allah daim huzur mutluluk versin.
Buraya verildigimde -degisik bir kelime bu da- yazacagim demistim :)
Siz de bana daha dur her sey yeni baslayacak demistiniz.
evet gercekten kk kadinlari yine hakli çıktı.
teyze kızı var. Bizim yasadigimiz sehirde üniversitede okuyor. Teyzesigilde cokca kaliyor.
Ancak bir değişik geliyor. Ben sevgilimin adini söylesem bile eli yüzü degisiyor. Inanilmaz bir sekilde bizim bakismalarimizi bile engelliyor. Gecen okulundan almis sevgilim, ben de tam o sırada dolmus bekliyordum. Yol üstü idi. Denk geldik beni de aldilar. Ancak özellikle ben varken ön koltuğa oturuyor. yas farkimiz da cok az. Bu sadece bir ornek..Rahatsiz kaliyorum tavirlarindan.. Sevgilimin kiz kardesi var. Abisine cok düşkün. Kiskandigini ama bunu bastirmaya çalıştığını söylemişti. Daha liseye gidiyor bunu söyleyen cocuk..
ama teyze kızından inanilmaz rahatsiz kaliyorum. Bunu nasil söylemem nasil belli etmem gerek bilmiyorum ama onun kardesi değil. Yaninda olabilir elbette bizim de muhabbetimiz olacak ama bazi tavirlar itiyor. Kadinlar hisseder mi hissederse ne kadar dogrudur bilemem ama iyi seyler hissetmiyorum.

Hisleriniz yanıltıyor olabilir bence ona güvenme
Ama teyze kızı sen varken ön koltukta neden oturmaya çalışır bilmiyorum o normal değil
Belki o da kıskanıyordur Zaman'la su yolunu bulur konuşup olayı bulandırmayın derim

Şuan bir şey söylemek ters tepki yapar. Adam seni istiyor sonuçta neticeye bak. Bence sende aksine mutlu davran sevgilinle bir aradayken,yani görünmeyen bir perde olsun oda hisseder emin ol.

Sevgilinin onun abisi olduğunu hissettir. Kız kardeşinden bir farkı olmamalı.
Korkacak bir şey yok bence. Aile içine yeni bir kız girdiği için yapıyordur sadece. Sevgiline karşı art niyetli bir şey olduğunu sanmıyorum.

Hislerine güven.. teyze kızının haddini bildir.. hemde açık açık yüzüne söyle.. daha sonra suskunluğun ona güç verip daha da ileri gidebilir.. akraba olması böyle bir ihtimalin olmayacağını desteklemez.. benim eşime de bir zamanlar teyze kızı hallenmis.. inanması zor ama imkansız değil.. Şimdiden sipitip at..

Takip et .. Sevgilinin davranislarinida gozlemle kiza karsi nasil ? Kuruntu yapma bunu kendine bu gunlerin tadini xikar..

Şu an hiç kimseye bir şey söyleme bence, sen kötü olursun. Annesinin gözünde. Biraz bekle bakalım gözlemle biraz. Onun inadına çok mutlu gözük, gözünün içine soka soka sevgini belli et. Bugünlerinin tadını böyle şeyler için bozma.

Takip et .. Sevgilinin davranislarinida gozlemle kiza karsi nasil ? Kuruntu yapma bunu kendine bu gunlerin tadini xikar..

Sevgilimin tavirlari ona karsi net. Dikkat ediyorum ozellikle..
kapidan gececek mesela daracik bir yer. Ben sevgilim isini halletsin gecsin diye elimde tabakla beklerken ki ben cok zayifim sevgilimin yanindan gecsem kapiya ikimizde sigariz. Ancak teyze kizi zorla sıkısip gececekti. Sevgilim kizdi bi dur diye. Yani öyle normalde tokalasma vs zaten olmaz aralarinda ama bböylegario ama ggöze batan küçük davranışlari var

amannn diyim dikkat et..4 senelik evliyim eşimin teyzesinin kızı her fırsatta sen olmayaydın biz abimle evlenecektik der.akraba evliliğinin yaygın olduğu bir aile.geçen bende bununla ilgili bir yazı yazmıştım..bizimki şaka yollu söylüyo söyleyeceğini, bişey desem fesat dicekler diye bişey demiyorum.ama artık susmiycam.sende susma..şimdiden söyle ki ilerde evlenirsen böyle konular bu davranışlar olmasın..çok can sıkıcı oluyor çünkü...

Şu an hiç kimseye bir şey söyleme bence, sen kötü olursun. Annesinin gözünde. Biraz bekle bakalım gözlemle biraz. Onun inadına çok mutlu gözük, gözünün içine soka soka sevgini belli et. Bugünlerinin tadını böyle şeyler için bozma.

Ayy bende öyle yapiyorum :)
Milletin gözüne sokmayi sevmem ama bugün yaptım :)
Salondan sofrayi toparliyorduk sevgilim erkekler ben hanimlar tarafindakileri topluyorduk. Hic konusmadik ama bir an bakisip kalmisiz farketmeden.. cidden çok güzel bir andi. hemen girdi aramiza oo falan diye :p

Arabaya sonradan binmissin.. ee teyze kizi yerinden kalkarak sen öne gec deseydi sacma olmazmiydi..
Bence sevgiline güveniyorsan gerisi bos. Bana cok gereksiz geliyor böyle planlar kurmak sevdigimi ekstra bir kadindan uzak tutmak cesitli rollere bürünmek :KK70:.. karsindaki adama bakacaksin.. adam gibi adamsa zaten böyle seylerle ugrastirmaz seni kafanda rahat olur otomatik olarak.

Salondan sofrayi toparliyorduk sevgilim erkekler ben hanimlar tarafindakileri topluyorduk. Hic konusmadik ama bir an bakisip kalmisiz farketmeden.. cidden çok güzel bir andi. hemen girdi aramiza oo falan diye :p

:) Hah işte böyle devam edin. Aman bol bol dua et. Mutluluğun daim olsun inşallah. Siz çok uzun süredir birlikteydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Gözü olanın gözü çıksın.derler bizde :KK53::nazar:

Ailelerinde akraba evliliği normalse dikkatli ol derim sen yinede gözlemle ama sakın atağa geçme suçlu sen olursun

Iki ayrı cinsin aynı ortamda bile yemek yiyemediği bi ailede, erkek kuzenin kız kuzeni okuldan alması da değişik olmuş..

Iki ayrı cinsin aynı ortamda bile yemek yiyemediği bi ailede, erkek kuzenin kız kuzeni okuldan alması da değişik olmuş..

Kalabalik zamanlarda tek bir oda yeterli gelmiyorsa nasil yemek yenir sizin oralarda bilemem ama. Izim buralarda böyle uygun oluyor.

Arabaya sonradan binmissin.. ee çıkarsın zi yerinden kalkarak sen öne gec deseydi sacma olmazmiydi..
Bence sevgiline güveniyorsan gerisi bos. Bana cok gereksiz geliyor böyle planlar kurmak sevdigimi ekstra bir kadindan uzak tutmak cesitli rollere bürünmek :KK70:.. karsindaki adama bakacaksin.. adam gibi adamsa zaten böyle seylerle ugrastirmaz seni kafanda rahat olur otomatik olarak.

Yok o sonradan bindigimde bir yerde buluştuk yani teklif dahi etmeden cuk diye ön tarafa atladi. Yasi yerinde küçük olsa daha anlayisla karsilarim da..
tabi dediginiz gibi karsimdaki insana cok güveniyorum allah bosa cikarmasin guvenimizi birbirimize karsi..
yine de kadinlar bazi kadinlardan kötü enerji alip rahatsiz kalabiliyor.

Yok o sonradan bindigimde bir yerde buluştuk yani teklif dahi etmeden cuk diye ön tarafa atladi. Yasi yerinde küçük olsa daha anlayisla karsilarim da..
tabi dediginiz gibi karsimdaki insana cok güveniyorum allah bosa cikarmasin guvenimizi birbirimize karsi..
yine de kadinlar bazi kadinlardan kötü enerji alip rahatsiz kalabiliyor.

Kayınvalidelere, kayınpederlere, büyük görümcelere filan mecbur yer veriyor pek çok kadın ama yaşı bize yakın teyze kızının öne oturmasına göz yumma bence. Sembolik ama önemli bu. Senden önce davrandıysa da aç kapıyı "canım sen arkada daha rahat edersin, müsaade edersen ben sözlümün/nişanlımın yanına oturayım" de.

Teyze kizi ile iliskisi olanini da biliriz.
O yuzden hislerini takip edin, yol yakindayken donun.
Cok var boyleleri.
Ileride varsa kizkardesinize hallenir boyleleri.

Back
X