kaynanayı hakklı çıkarmamak için şey etmiyom çaktırmayoksa benm oğluşum öyle bi kızla olsa napardım bilemiyorum
:geleceğin kötü kaynana adayı smileyi:
bende sütümü helal etmem
bizkiii kaynana semrayı model almış bir nesiliz
bugünde ekran ne kaaaaa boşşşş
biz ondan bir adım önde olcaz meldoşboynuz kulağı geçer hesabı
evet çok sıkıldımsezon açılmadan geçmez bu sıkıntı
Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları "Kötü Yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.
yeni sezon 6 eylul de yeni bolumu yayinlanacak
kanal dnin başrollerini; cansel elçin, şükran ovalı ve ilker aksumun paylaştıkları "kötü yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.
Yeni sezon 6 eylul de yeni bolumu yayinlanacak
olcaz tabiiii
yeni sezona baktım zeboş iyi çalışma az sayıdaKENAN imirzalıoğlu geliyor ama berguzar korelle
muhteşem yüzyıl başliiicansu dere pelin karahan ile:120::120:
son yaz balkanlar başlıyor ki bende heycan yapan projeo da hazal kaya tuğçe kazaz ile
dila hatun başlıor erkan petekkaya hatce şendil ile
kötü yoldaki kızı söylemiyorum bile
bayyan kıtlığı var allama
allahtan sinem kobal ,azra akın boşta
bergüzarı bitmeyen şarkı da izlemiştim, şimdi kenanla ha.. bence olmaz, izleyen kenan için izler yani ben izlemiycem
cansuya katlanırım da o peline nasıl dayancam... uyuzun teki, her şeyi ben bilirim havalarında, yeteneksiz bulduğumu da söyleyeyimyani reyize rakip geliyor illa çıldırtcaklar bizi reyiz onu ezer geçer de, tüm mesele katlanmakta
hazal kaya bence biraz ara versin, o soğuk nevale suratını görmekten bıktım. hemi de tuğçe kazazyapımcısı her kimse uğraşmasın tutmaz izlemem bunu da
dila hatun şu türkan sultanın filmi mi:44: hım belki izlerim
zatee nuranı hiç söylemesanki dünya güzeli
siinem koballa azra akında Türk halkına bi iyilik yapıp girmesnler
artık ekranda yetenek görmek istiyoruzgeri benm diziler belli: hürrem, behzat ç., kanıt. belki yeeni sezondan bi tane daha
bergüzarı bitmeyen şarkı da izlemiştim, şimdi kenanla ha.. bence olmaz, izleyen kenan için izler yani ben izlemiycem
cansuya katlanırım da o peline nasıl dayancam... uyuzun teki, her şeyi ben bilirim havalarında, yeteneksiz bulduğumu da söyleyeyimyani reyize rakip geliyor illa çıldırtcaklar bizi reyiz onu ezer geçer de, tüm mesele katlanmakta
hazal kaya bence biraz ara versin, o soğuk nevale suratını görmekten bıktım. hemi de tuğçe kazazyapımcısı her kimse uğraşmasın tutmaz izlemem bunu da
dila hatun şu türkan sultanın filmi mi:44: hım belki izlerim
zatee nuranı hiç söylemesanki dünya güzeli
siinem koballa azra akında Türk halkına bi iyilik yapıp girmesnler
artık ekranda yetenek görmek istiyoruzgeri benm diziler belli: hürrem, behzat ç., kanıt. belki yeeni sezondan bi tane daha
bu yazdıklarına eminim birçok kişi katılıyordursen ben gibi
bu kızlarda ne çekicilik var anlamıyorummyönetmenler ne buluyyorr :44:bizim görmediğimiz ne görüyorrrr
protesto etcem izlemicemmmama canımda sıkılıyorrr
bu arada kötü yol yada dila hanım dizisi bizim bahçeye seti kurmuşşşçekirdeğimi alıp gitcemmm:125::125::125::125::125::125:
nassssıl bütün hissiyatlarımı yazmışsın, anlatamam ,zebom..:13:
cansu, pelin, tuğçe, hazal ve azra için aynı şeyleri düşünüyorum, kalıbımı basarım,ne bunlar beeeeaaaa:84::88:
sevimsiz, soğuk ruhlu şeyler..evlat olsa sevilmezler
kız ben kanıtı hiç izlemem.. korkuyorum:18:, bi geriliyorumanlatamam. .
bi de o kazakistanlı kılıklı komiseri de hiç sevemedim
halkın sesi olmuşum desene heheytt:82:
hakkaten evirip çeviriyorum ne güzellik ne yetenek varayyy bi de sevimsizler aynı fikirdeyiz:13:
torpil işte anacım başka bi şey değilyoksa bi sürü genç yetenek var. nirde omnlar ha nerde gerçi bunlara torpil yapan neden yaptı anlamakta zorlanıyorum:44: yani neyse başka bi şey demiyorum anladınız
bende izlemiycem sinir sistemme yazıkbende sıkılııyormda kkya dalıyorum:126:
sete şöyle bi görünsene kızbelkim sendeki ışığı fark ederler bende mısır patlatıp geliyorıum size birlikte yeriz:125:
meldoşa dedim ya tatlı bacımhalkın sesiyim ben:82:
puhahaaaakoptum evlat olsa sevilmezler diyo haklısın lügatıma bu kelimeyi kattığın için sana müteşekkirim
niye kız izle kanıtı. her bi şeyi inceliyolar seviyorum benkomiserlerde hoş haaa
kazakistan kılıklı mıilk zamanlar bende sevmemiştim ama sonra sevdim
anladıkk
çekirdek patlamış mısırla keşfedilmeyi beklersem oturduğum yerde camış gibi olurummmm sadece
nurandaki şans bizde yokkk
esahhh mı diyonçok zekisin bebeğimsendeki ışığı burdan görebiliyorum
nuran gibi zopayla gidip dalcan setehe bi de recisörü tersleyip çemkirecen son olarakta şöyle savuracan saçlarını
hakkat nerde bizde o şans :2:bu yetenekle holıvıdda olurduk
esahhh mı diyon
zeboşşş holıvıdı geçtim bolıvıda da razıyımmm
essah yaaa
yeter ki ekran görsün bizi. yemmin ediyorum her dalda oscar alırızo kaaa iddialıyım yani:82:
ahhh nuran ahhh bize kötü örnek oldunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?