Kötü Yol Kanal D

kaynanayı hakklı çıkarmamak için şey etmiyom çaktırma yoksa benm oğluşum öyle bi kızla olsa napardım bilemiyorum

:geleceğin kötü kaynana adayı smileyi:

bende sütümü helal etmem
bizkiii kaynana semrayı model almış bir nesiliz
bugünde ekran ne kaaaaa boşşşş

bende sütümü helal etmem
bizkiii kaynana semrayı model almış bir nesiliz
bugünde ekran ne kaaaaa boşşşş

biz ondan bir adım önde olcaz meldoş boynuz kulağı geçer hesabı

evet çok sıkıldım sezon açılmadan geçmez bu sıkıntı

Son düzenleme:

biz ondan bir adım önde olcaz meldoş boynuz kulağı geçer hesabı

evet çok sıkıldım sezon açılmadan geçmez bu sıkıntı

olcaz tabiiii
yeni sezona baktım zeboş iyi çalışma az sayıda KENAN imirzalıoğlu geliyor ama berguzar korelle
muhteşem yüzyıl başliii cansu dere pelin karahan ile:120::120:
son yaz balkanlar başlıyor ki bende heycan yapan projeo da hazal kaya tuğçe kazaz ile
dila hatun başlıor erkan petekkaya hatce şendil ile
kötü yoldaki kızı söylemiyorum bile
bayyan kıtlığı var allama
allahtan sinem kobal ,azra akın boşta

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları "Kötü Yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.

yeni sezon 6 eylul de yeni bolumu yayinlanacak

saçmalamışlarr vallaaaaaaa

Zaten önemli gün ve haftalar, tv lerin işine geliyor..

diziye madem ara verecekler koklatır gibi ne önümüze çıkartıyorlar ki
yeni yayın dönemini beklesinler paşalar gibi gelsinler

bergüzarı bitmeyen şarkı da izlemiştim, şimdi kenanla ha.. bence olmaz, izleyen kenan için izler yani ben izlemiycem

cansuya katlanırım da o peline nasıl dayancam... uyuzun teki, her şeyi ben bilirim havalarında, yeteneksiz bulduğumu da söyleyeyim yani reyize rakip geliyor illa çıldırtcaklar bizi reyiz onu ezer geçer de, tüm mesele katlanmakta

hazal kaya bence biraz ara versin, o soğuk nevale suratını görmekten bıktım. hemi de tuğçe kazaz yapımcısı her kimse uğraşmasın tutmaz izlemem bunu da

dila hatun şu türkan sultanın filmi mi:44: hım belki izlerim

zatee nuranı hiç söyleme sanki dünya güzeli

siinem koballa azra akında Türk halkına bi iyilik yapıp girmesnler

artık ekranda yetenek görmek istiyoruz geri benm diziler belli: hürrem, behzat ç., kanıt. belki yeeni sezondan bi tane daha

bu yazdıklarına eminim birçok kişi katılıyordur sen ben gibi
bu kızlarda ne çekicilik var anlamıyorumm yönetmenler ne buluyyorr :44:bizim görmediğimiz ne görüyorrrr
protesto etcem izlemicemmm ama canımda sıkılıyorrr
bu arada kötü yol yada dila hanım dizisi bizim bahçeye seti kurmuşşş çekirdeğimi alıp gitcemmm:125::125::125::125::125::125:

nassssıl bütün hissiyatlarımı yazmışsın, anlatamam ,zebom..:13:
cansu, pelin, tuğçe, hazal ve azra için aynı şeyleri düşünüyorum, kalıbımı basarım, ne bunlar beeeeaaaa:84::88:
sevimsiz, soğuk ruhlu şeyler..evlat olsa sevilmezler

kız ben kanıtı hiç izlemem.. korkuyorum:18:, bi geriliyorum anlatamam..
bi de o kazakistanlı kılıklı komiseri de hiç sevemedim

Kötü Yol dizisi eylüle kadar ekranlarda yeni bölümü çıkmayacakmış eylül de kaldığı yerden yeni bölümleri ile ekrana gelecekmiş.
böyle bir söylenti var doğruluğu nedir bilemiyorum paylaşayım dedim slzlerle de

halkın sesi olmuşum desene heheytt:82:

hakkaten evirip çeviriyorum ne güzellik ne yetenek var ayyy bi de sevimsizler aynı fikirdeyiz:13:

torpil işte anacım başka bi şey değilyoksa bi sürü genç yetenek var. nirde omnlar ha nerde gerçi bunlara torpil yapan neden yaptı anlamakta zorlanıyorum:44: yani neyse başka bi şey demiyorum anladınız

bende izlemiycem sinir sistemme yazık bende sıkılııyormda kkya dalıyorum:126:

sete şöyle bi görünsene kız belkim sendeki ışığı fark ederler bende mısır patlatıp geliyorıum size birlikte yeriz:125:

meldoşa dedim ya tatlı bacımhalkın sesiyim ben:82:

puhahaaaa koptum evlat olsa sevilmezler diyo haklısın lügatıma bu kelimeyi kattığın için sana müteşekkirim

niye kız izle kanıtı. her bi şeyi inceliyolar seviyorum ben komiserlerde hoş haaa

kazakistan kılıklı mı ilk zamanlar bende sevmemiştim ama sonra sevdim

Son düzenleme:

anladıkk
çekirdek patlamış mısırla keşfedilmeyi beklersem oturduğum yerde camış gibi olurummmm sadece
nurandaki şans bizde yokkk

anladıkk
çekirdek patlamış mısırla keşfedilmeyi beklersem oturduğum yerde camış gibi olurummmm sadece
nurandaki şans bizde yokkk

çok zekisin bebeğim sendeki ışığı burdan görebiliyorum

nuran gibi zopayla gidip dalcan sete he bi de recisörü tersleyip çemkirecen son olarakta şöyle savuracan saçlarını

hakkat nerde bizde o şans :2:bu yetenekle holıvıdda olurduk

esahhh mı diyon
zeboşşş holıvıdı geçtim bolıvıda da razıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…