- Konu Sahibi queenlisamegan
Bu arada eğer sevdiğin anlaştığın seni anlayan biriyle evliysen evlilik kötü birşey değil. Hayat sadece gezip tozmaktan da ibaret değil. Onu esinle de yapabilirsin. Insan belli bir zamandan sonra bir nefes yoldasina ihtiyaç duyar. Ama dediğim gibi kafa yapısının uyması çok çok onemli
Bir hayatı sıfırdan birlikte kurmak kadar keyifli bir duygu yok evliliğin en güzel yanı bu
Yoldaşlık, her sorunda birbirine dayanmak, her üzüntüde sarılmak, her sevinçte elini tutmak
Bayram şimdi mesela, ilk gün sabah kalktık, ikimizinde kardeşleri kendi aleminde, ebeveynlerimiz zaten yok , bayramlarım çok zor geçer benim, eşimde onu bildiğinden sabah kalkmış beni kaldırdı namaza gideceğim sende sofrayı hazırla dedi, döndüğünde oturduk masaya o bana baktı ben ona, elini öptüm o da benim elimi öptü anne babalarımızı öper gibi... nereden bulduysa bez bir mendile sarılmış harçlık verdi bana, küçükken babam yapardı bayramlarda ,ben mutlu olayım diye , bayramlarda üzülüyorum diye her bayram gösterdiği o çaba bile ömrüme değer, evlilik duygularını besliyorsa çok güzel bir şey