- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Aynen canım hepsine katılıyorum. Ben de keşke evlense de kurtulsam diye düşünüyordum sevgili yapmış biraz durulur diye düşünüyorum yoksa sürekli tehdit ediyordu beni sevgilin olduğunu ya da evleneceğini duyarsam bozarım o işi bozmamazsan da gebertirim seni diyordu.Ama işte biz onlar gibi karaktersiz olmadığımız için herkesle sevgili olamıyoruz seçiciyiz.
bence de mutlu olma vaktim :)
evet bu konuya odaklanmıştım zaten biraz daha araştıracağım kk da güzel topikleri var bikaç kitap da aldım bakıyorum arada. aslında kendi özümde depresif bi insan değilim ben ya. hani oradan depresyonda olmadığımı biliyorum. günlük saçmalıklar moralimi bozuyor sanırım o moral bozmasını engellemenin de bi çaresi yok yani ben duygusuz ruhsuz olamıyorum bi süre ama kendimi etkiletmeme moduna geçmeye çalışıyorum. bakalım çabalıcam.
iyi ki kk var. gerçekten bazı anlarda zaten kötü bir anımda bilhassa kötü şeyler yazanlardan dolayı fevri yazabiliyorum ama buradaki güzel insanlar bana çok yardım ettiniz bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum.
Evet canım hem de kaç kere bir daha şikayet edersem meslekten atılacak hatta. Ama o zaman daha fena uğraşır benimle hazır doğudayken rahat ediyorum şimdi yoksa nerede ben dışarı çıkıcam yeni insanlar tanıcam mümkün değil anında bulurdu gelir olay çıkartır rezil ederdi beniyuh ya sizinki baya tehlikeliymiş dikkat edin valla ben bile korktum sizin adınıza. gebertirim seni ne demek şikayet ettiniz mi
❤❤❤
O zaman bu haftasonunu olumlama ve pozitif düşünce gücüne ayır emin ol o sızlanan benmiydim diyeceksin ☺
Evet canım hem de kaç kere bir daha şikayet edersem meslekten atılacak hatta. Ama o zaman daha fena uğraşır benimle hazır doğudayken rahat ediyorum şimdi yoksa nerede ben dışarı çıkıcam yeni insanlar tanıcam mümkün değil anında bulurdu gelir olay çıkartır rezil ederdi beni
Evet haklısın inan çok dikkat ediyorum ailesi burada yaşıyor izine geldiğinde falan ortak arkadaşlar hemen haber veriyor geldi dikkat et diyeay dikkat edin valla. ruh hastası doldu ülke.
Bak ah aldığını düşünerek geçmişte tarama yapmışsın. Kötülük etmediğin halde böyle bişi yaşamışsın ah mı aldın, sınanıyor musun bilemem ama lütfen kendini toparla ve bekle, izleben de yüksekten düştüm. hem de baya bir düşme. herşey mükemmele yakınken mutluyken sevilen sayılan biriyken şu an gördüğünüz haldeyim. ben de acaba ah mı aldım diye düşünüyorum bazen. böyle manyaklıklar yapmadım tabi ama ne bileyim birini üzdüm mü acaba istemeden, mesela bi sevgilimle ayrıldıktan sonra 2-3 sene kendine gelememişti duymuştum sonrasında konuşmuştum ama vicdan yapıp aramızda negatiflik kalmamıştı. aklıma o geliyor acaba onu üzdüm diye mi oldu ama ben hani kötülük etmediydim sadece ayrıldık diye üzmüştüm.
Bak ah aldığını düşünerek geçmişte tarama yapmışsın. Kötülük etmediğin halde böyle bişi yaşamışsın ah mı aldın, sınanıyor musun bilemem ama lütfen kendini toparla ve bekle, izle
yaris diye kendini sartlandigin icin öyle hissediyorsun.biraz kendi içimde kabullendim mevzuyu ama yarışta kaybetmiş gibi hissetmekten kendimi alamıyorum halen.
Defolsun gitsin işte boyle insanin karsisina Allahim kendi gibi birini cikarir elbet mazlumun ahi yerde kalmaz tek bunu bil Allaha havale et onun yaptiklari...Bunlarda seni dahada buyuttu oyle dusun daha da olgunlastin.Bi adim atarken iki degil uc kere dusunursun artik.Sen artik güclü bi kizsin seni kimse yikmasin ailenden baska hic bir seyr kimseye uzulmeinş. evet şükrediyorum zaten. şu anki halimden daha kötü biri varsa şu an onla nişanlı olan kız. her kimse o, acıdım bile kıza. kimbilir ne şekillerde sömürülecek de gözü açılıncaya dek ne kazıklar yiyecek.
ya işte ben kendimi bile isteye kullandırtmadım ki. bana çok saf hatta ezik gösterdi kendini ben ayakta uyumuşum bile isteye yapmışım herşeyi saf gibi iyi parmağında döndürmüş beni. hani zorla despotlukla yapsa bilirdim de böyle uyutanına denk gelmemiştim.
yaris diye kendini sartlandigin icin öyle hissediyorsun.
halbuki yaris diye birsey yok canim Herkesin ayri bir vakti zamani var birseyler icin.
uzun vadede mutlu olursun eger kendine göre iyi kararlar alirsan. güzel secimler yaparsan.
ama bundan sonra bekleme hayatini yasamak icin. baliklama atla is hayati olsun yeni tanismalar olsun. Biraz date yap yeni biriyle tanis görüs. part time bir is bul.
kendi hayatini sekillendirmek senin elinde.
ve kimse icin yapma bunlari.
yani egodan kaynaklanmasin. Disardan daha iyi görünmek baskasinin gözünde daha iyi pozisyonlarda olmak vsvs bunlari bosver.
inan bana kimse kimseyi dusunmuyor okadar.
kendini mutlu edecek seylere yönel. kalbindeki sicakligi hisset..yuregini pir pir eden seylere yönel. kendinin en iyi dostu ol ve hayatini güzellestir.
Defolsun gitsin işte boyle insanin karsisina Allahim kendi gibi birini cikarir elbet mazlumun ahi yerde kalmaz tek bunu bil Allaha havale et onun yaptiklari...Bunlarda seni dahada buyuttu oyle dusun daha da olgunlastin.Bi adim atarken iki degil uc kere dusunursun artik.Sen artik güclü bi kizsin seni kimse yikmasin ailenden baska hic bir seyr kimseye uzulme
Müzik listesine nişan ismi koyması da garip bence. Çevremde evlenen insan dolu biri bile gidip öyle müzik listesi yapmadı. Sanki göstermeye çalışıyor özellikle gibi.bu arada annem facebookuna bakmış adamın.
ben resim falan koydu sandım halbuki yazı paylaşmış nişanlandım diye. başka da bişey yok bi gariplik var o işte ablası bile beğenmemiş dedi. herkese açık paylaşması da komik geldi biraz. sosyal medyayı önemsemeyen bi tipti güya. kime kendini göstertmeye kanıtlamaya çalışıyorsa artık :)
eğer tahmin ettiğim gibiyse eş durumu yapabilmek için bi kızı kafaladı. mevzu budur yani yine birini sömürüyor.
her neyse burda yazılanlara hak verdim sonra nişanlı diye mutlu sanmıştım ama cidden mutsuz olduğu için denize düşen yılana sarılır da yapmış olabilir. bakalım görücez. bu arada ben dersime asılmaya devam ediyorum yalnız her okuduğum cümlede aklımda o var halbuki 2 sene oldu ayrılalı nerdeyse 1.5 senedir aklıma gelmiyordu artık. niye gene böyle tetiklendim anlamadım ama içimde sitem var. neyse elbet geçer o da. neleri atlatmadık ki...
Müzik listesine nişan ismi koyması da garip bence. Çevremde evlenen insan dolu biri bile gidip öyle müzik listesi yapmadı. Sanki göstermeye çalışıyor özellikle gibi.
Bir de şunu demek istiyorum ben aldatan insanın zaten kendi iç huzursuzluğundan dolayı aldattığını düşünüyorum. İçindeki boşluğu, kendini eksik hissetmesini böyle kapadığını düşünüyorum çünkü karakteri oturmuş ve kendine güvenen bir insan aldatacağına, ayrılma cesaretini gösterebilir.
Ve ne kadar sene de geçse sonuçta beraber yapmayı hayal ettiğiniz şeyleri başkasıyla yaptığını duyuyorsunuz etkilenmeniz çok normal bence ki 9 seneden bahsediyoruz.
Tam olarak size neden kızgın? Bu kini ilk ayrıldığınızda da var mıydı yoksa aldattığını etrafa söyleyip onun yaptığını etrafa gösterdiğiniz için mi kinli?bana da garip gelmişti. ve benim ona dinletip öğrettiğim bir şarkıyı da eklemiş ki o da garip geldi yani beni bu kadar unuttuysa o şarkıyı eklememesi bile lazım. hatta birlikte ortak kullanırken spotify ı o şarkıyı silmiştim onun listesinden yine sinir olup.
tüm sosyal medya hesaplarım kapalı. belki de göreceğim tek mecra olduğunu bildiği için böyle bişey yaptı.
zaten bana kini bitmedi. yaptığı onca şeye rağmen (aldatma terketme düşmanlarımla kanka olma vs) hala öfkeli olduğunu hissediyorum bana ben ona ne yaptıysam? istediğini yaptıramadı beni sömürmeye devam edemedi ben peşinde yalvarıp ağlayıp sızlamadım diye sanırım.
etkilenmem doğal diyorum ben de robot değilim sonuçta. ama evet performansım düştü buna da kızıyorum ben sanki hayatımdan çaldığı yetmemiş gibi bugünümden de çalmasına izin vermemek istiyorum. onun negatif enerjisi benim hayatımdaki güzellikleri bloklamasın artık hayalimdeki işe kavuşayım gerisi çözülecek zaten. sonra o beni takipleyip kurcalayıp kudursun isterse.
en çok ablasına şaşırdım ama. demek benden sonra bozuşmuşlar zaten ben arayıp konuştuğumda da kardeşine saydırmaya başladı aldattığını öğrenince. kendisinin de benzer bi hikayesi var belki ne yaşadığımı biliyordur ondandır ne bileyim.
Tam olarak size neden kızgın? Bu kini ilk ayrıldığınızda da var mıydı yoksa aldattığını etrafa söyleyip onun yaptığını etrafa gösterdiğiniz için mi kinli?
Ablası tavır almış olabilir tabi. Siz şahit oluyor musunuz bilmiyorum ama aldatan kişiye toplum genellikle tepki veriyor en azından benim çevremde genelde o tarz kişiler dışlanıyor illa ki. Tabi ki tamamen izole olamaz arkadaş edinir ama ben siz görmeseniz de onun da zorluklar yaşadığını düşünüyorum. Her ne kadar çıkarcı bir insan da olsa, o da insan. illa ki etkilenmiştir az çok.
Hayat devam etmek zorunda , hayat beklemez.Senin hayata uyum sağlaman lazım.Bi' silkelenip kendine gelsen keşke.Açtığın konulardan senin için üzülüyorum.Sen bir değersin , kazanması da okuması da çok zor olan bir bölümü bitirmişsin.Dünyadaki birçok insandan şanslısın aslında.Yani bunları görmen lazım.Bu herif seni aldatmış tamam mahvolsun defolsun ama arkada bırak artık.Gitsin kimle nişanlanıyor mu evleniyor mu 3 çocuk mu yapıyor boşver.Kin de gütme , hatırlama bile yani.Sen kendini düşün sadece.Hayatın her anının tadını çıkar.Gençlik ele geçmez bir daha.Hayatının en güzel dönemlerindesin.Sınavı kazanıp çalışmaya başlasan üzerinden ölü toprağı da atılırdı aslında.ya benim yaşım 30 artık böyle şeyler etkimiyor bana alışveriş falan ne bileyim halime şükür yine ama bunlar basit geliyor bana anlatabiliyor muyum. arkadaşlarla çık otur falan ee? sonra nolcak. işte işimle ilgili sınavıma hazırlanıyorum ona yüklendim iyi çalışıyordum aslında bu aralar.
bu haberi görmeseydim iyidi.
aşırı duygusalım galiba ben. nasıl oluyor da kötü haberleri alıp devam ediyorsunuz hayata kk hatunları? benim heralde biraz sıkıntım var bu konuda.
Hayat devam etmek zorunda , hayat beklemez.Senin hayata uyum sağlaman lazım.Bi' silkelenip kendine gelsen keşke.Açtığın konulardan senin için üzülüyorum.Sen bir değersin , kazanması da okuması da çok zor olan bir bölümü bitirmişsin.Dünyadaki birçok insandan şanslısın aslında.Yani bunları görmen lazım.Bu herif seni aldatmış tamam mahvolsun defolsun ama arkada bırak artık.Gitsin kimle nişanlanıyor mu evleniyor mu 3 çocuk mu yapıyor boşver.Kin de gütme , hatırlama bile yani.Sen kendini düşün sadece.Hayatın her anının tadını çıkar.Gençlik ele geçmez bir daha.Hayatının en güzel dönemlerindesin.Sınavı kazanıp çalışmaya başlasan üzerinden ölü toprağı da atılırdı aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?