kötüler neden hep mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yuh ya sizinki baya tehlikeliymiş dikkat edin valla ben bile korktum sizin adınıza. gebertirim seni ne demek şikayet ettiniz mi

O zaman bu haftasonunu olumlama ve pozitif düşünce gücüne ayır emin ol o sızlanan benmiydim diyeceksin

yuh ya sizinki baya tehlikeliymiş dikkat edin valla ben bile korktum sizin adınıza. gebertirim seni ne demek şikayet ettiniz mi
Evet canım hem de kaç kere bir daha şikayet edersem meslekten atılacak hatta. Ama o zaman daha fena uğraşır benimle hazır doğudayken rahat ediyorum şimdi yoksa nerede ben dışarı çıkıcam yeni insanlar tanıcam mümkün değil anında bulurdu gelir olay çıkartır rezil ederdi beni

ay dikkat edin valla. ruh hastası doldu ülke.

Bak ah aldığını düşünerek geçmişte tarama yapmışsın. Kötülük etmediğin halde böyle bişi yaşamışsın ah mı aldın, sınanıyor musun bilemem ama lütfen kendini toparla ve bekle, izle

valla o dediğim eski sevgilimle aramız kötü değildi hatta ben ayrılınca iletişim kurmaya çalıştı o da boşanmış ama sanırım arkadaştan fazlası amaçlı iletişim kurmaya çalıştı ben de muhabbeti kestim açıkçası. ah almayayım derken de yüz vermek istemiyorum zaten dediğim gibi bi kötülük yapmadım ben normal bi şekilde ayrılmıştım niye bu kadar bağlanıp üzüldüğünü anlamadım açıkçası bana. ama insanlara falan hep beni anlatmış. mesela bir erkek arkadaşım var çıktığı kızla arkadaşmış bu eski sevgilim. benim adımı duyunca kız beni merak etmiş tanışmak istemiş ben 2 sene onu dinledim arkadaşımdan demiş. böyle bikaç olay daha oldu.

ama dediğim gibi bu durum benlik değildi. 19 yaşımdaydım o zaman bi sözüm yoktu ciddi değildik ayrılmak da suç olmamalı bence.

biraz kendi içimde kabullendim mevzuyu ama yarışta kaybetmiş gibi hissetmekten kendimi alamıyorum halen.

biraz kendi içimde kabullendim mevzuyu ama yarışta kaybetmiş gibi hissetmekten kendimi alamıyorum halen.
yaris diye kendini sartlandigin icin öyle hissediyorsun.
halbuki yaris diye birsey yok canim Herkesin ayri bir vakti zamani var birseyler icin.
uzun vadede mutlu olursun eger kendine göre iyi kararlar alirsan. güzel secimler yaparsan.

ama bundan sonra bekleme hayatini yasamak icin. baliklama atla is hayati olsun yeni tanismalar olsun. Biraz date yap yeni biriyle tanis görüs. part time bir is bul.
kendi hayatini sekillendirmek senin elinde.
ve kimse icin yapma bunlari.
yani egodan kaynaklanmasin. Disardan daha iyi görünmek baskasinin gözünde daha iyi pozisyonlarda olmak vsvs bunlari bosver.
inan bana kimse kimseyi dusunmuyor okadar.
kendini mutlu edecek seylere yönel. kalbindeki sicakligi hisset..yuregini pir pir eden seylere yönel. kendinin en iyi dostu ol ve hayatini güzellestir.

Defolsun gitsin işte boyle insanin karsisina Allahim kendi gibi birini cikarir elbet mazlumun ahi yerde kalmaz tek bunu bil Allaha havale et onun yaptiklari...Bunlarda seni dahada buyuttu oyle dusun daha da olgunlastin.Bi adim atarken iki degil uc kere dusunursun artik.Sen artik güclü bi kizsin seni kimse yikmasin ailenden baska hic bir seyr kimseye uzulme

teşekkür ederim. düşünmediklerini biliyorum ama bu ilişki benim tüm saygınlığımı yok etti. bunu kendi gözlerimle görüyorum ayrılmadan önceki sosyal konumumla sonraki arasında dağlar kadar fark var. hani bizim toplumda zayıf olan sevilmez ya şimdi ben zayıf görülüyorum ve bu benim sosyal ilişkilerimi de etkiliyor. yani biliyorum ki şu an ne yaptığıma göre tavır değiştirecek pisliklerden oluşuyor çevrem ve ben bunu değiştiremiyorum da. her neyse sonuç olarak yani benim akıllı adımlar attığımı görürse insanlar da ben de biraz rahat ederim diye düşündüm çünkü denizden çıkmış balık gibi oldum bir süredir hiçbir topluluğa uyum sağlayamıyorum sosyal olarak.

tabi ki artık daha güçlüyüm ve yıkılmam daha zor o konuda bi şüphe yok hatta öncesinde bu ilişki bana çok zarar vermiş onları geri döndürmem gerekiyormuş. ailemle aram çok iyi değil onlar da sorunlular ama el oğlundan iyidirler yine de. valla zamanında çok ah ettim. artık enerjimi kendime kullanıyorum ona odaklanıcağıma kendime odaklanıp pozitife çevireyim kafasındayım :)

bu arada annem facebookuna bakmış adamın.

ben resim falan koydu sandım halbuki yazı paylaşmış nişanlandım diye. başka da bişey yok bi gariplik var o işte ablası bile beğenmemiş dedi. herkese açık paylaşması da komik geldi biraz. sosyal medyayı önemsemeyen bi tipti güya. kime kendini göstertmeye kanıtlamaya çalışıyorsa artık :)

eğer tahmin ettiğim gibiyse eş durumu yapabilmek için bi kızı kafaladı. mevzu budur yani yine birini sömürüyor.

her neyse burda yazılanlara hak verdim sonra nişanlı diye mutlu sanmıştım ama cidden mutsuz olduğu için denize düşen yılana sarılır da yapmış olabilir. bakalım görücez. bu arada ben dersime asılmaya devam ediyorum yalnız her okuduğum cümlede aklımda o var halbuki 2 sene oldu ayrılalı nerdeyse 1.5 senedir aklıma gelmiyordu artık. niye gene böyle tetiklendim anlamadım ama içimde sitem var. neyse elbet geçer o da. neleri atlatmadık ki...

Müzik listesine nişan ismi koyması da garip bence. Çevremde evlenen insan dolu biri bile gidip öyle müzik listesi yapmadı. Sanki göstermeye çalışıyor özellikle gibi.
Bir de şunu demek istiyorum ben aldatan insanın zaten kendi iç huzursuzluğundan dolayı aldattığını düşünüyorum. İçindeki boşluğu, kendini eksik hissetmesini böyle kapadığını düşünüyorum çünkü karakteri oturmuş ve kendine güvenen bir insan aldatacağına, ayrılma cesaretini gösterebilir.
Ve ne kadar sene de geçse sonuçta beraber yapmayı hayal ettiğiniz şeyleri başkasıyla yaptığını duyuyorsunuz etkilenmeniz çok normal bence ki 9 seneden bahsediyoruz.

bana da garip gelmişti. ve benim ona dinletip öğrettiğim bir şarkıyı da eklemiş ki o da garip geldi yani beni bu kadar unuttuysa o şarkıyı eklememesi bile lazım. hatta birlikte ortak kullanırken spotify ı o şarkıyı silmiştim onun listesinden yine sinir olup.

tüm sosyal medya hesaplarım kapalı. belki de göreceğim tek mecra olduğunu bildiği için böyle bişey yaptı.

zaten bana kini bitmedi. yaptığı onca şeye rağmen (aldatma terketme düşmanlarımla kanka olma vs) hala öfkeli olduğunu hissediyorum bana ben ona ne yaptıysam? istediğini yaptıramadı beni sömürmeye devam edemedi ben peşinde yalvarıp ağlayıp sızlamadım diye sanırım.

etkilenmem doğal diyorum ben de robot değilim sonuçta. ama evet performansım düştü buna da kızıyorum ben sanki hayatımdan çaldığı yetmemiş gibi bugünümden de çalmasına izin vermemek istiyorum. onun negatif enerjisi benim hayatımdaki güzellikleri bloklamasın artık hayalimdeki işe kavuşayım gerisi çözülecek zaten. sonra o beni takipleyip kurcalayıp kudursun isterse.

en çok ablasına şaşırdım ama. demek benden sonra bozuşmuşlar zaten ben arayıp konuştuğumda da kardeşine saydırmaya başladı aldattığını öğrenince. kendisinin de benzer bi hikayesi var belki ne yaşadığımı biliyordur ondandır ne bileyim.

Tam olarak size neden kızgın? Bu kini ilk ayrıldığınızda da var mıydı yoksa aldattığını etrafa söyleyip onun yaptığını etrafa gösterdiğiniz için mi kinli?
Ablası tavır almış olabilir tabi. Siz şahit oluyor musunuz bilmiyorum ama aldatan kişiye toplum genellikle tepki veriyor en azından benim çevremde genelde o tarz kişiler dışlanıyor illa ki. Tabi ki tamamen izole olamaz arkadaş edinir ama ben siz görmeseniz de onun da zorluklar yaşadığını düşünüyorum. Her ne kadar çıkarcı bir insan da olsa, o da insan. illa ki etkilenmiştir az çok.

bilmiyorum aslında tam.

ilk tahminim dediğim sebep: düşük puanlı bi yeri yazıp onu doğu hizmetinden kurtarıp eş durumu yapmadım diye. baya ücra bir yere gitti (kendi tercih etti ilk sırada) orda zorluk yaşadıkça bana kinlendiğini düşünüyorum.

ikinci tahminim beni aşırı kıskanan eski bir kankam vardı aynı yere atandı. arkadaşlardan öğrendim arkadaş olmuşlar ki ben çıkarken bile muhabbetleri çok değildi. belki o benim hakkımda yalan söylemiş olabilir seni aldattı falan gibisinden yapar çünkü. çünkü daha önce bi konuda benle ilgili yalan söylediğini ortak arkadaşlarımdan öğrenmiştim. zaten ona güvenip arkadaş olmasına da inanamadım eski sevgili bile olsan bir sınırın olur eminim paso benim dedikodumu yapmışlardır. neyse.

3. tahminim dediğiniz sebep söyledim diye kızmış olabilir. ama bu da benim suçum değil. annesi ayrıldıktan sonra beni aradı. onlara beni suçlayacak şekilde konuşmuş kadın resmen telefonda ağzıma etti. niye kazanmıyomuşum da oğluşunu kurtarmıyormuşum falan şok oldum. ben de bunun üzerine aldatılmayı duyunca aradım geri açmadı. ben de ablasını aradım anlattım. sonra ablası annesini aramış sanırım annesi geri aradı ona da anlattım. beni suçlarken iyiydi oğlunun gerçek yüzünü görsün dedim.

haa bi de ailesiyle arası çok kötüydü. benim zorlamamla tekrar samimi olmuşlardı ailesi tatilde yaşadığım şehre gelirdi birlikte denize falan giderdik hem görüşmüş olurlardı. bunun üzerine beni suçlayınca annesi doldurmuş gibime geldi adamı. ben de al bak beni beğenmedin evli kadını beğenirsin artık dedim.

ve ben aldatılırken ailesi gelmişti birlikte yolcu etmişiz o kadının adını geçirmişti annesi. garip gelmişti bana bu kadar iş arkadaşını annesi nasıl bilebilir? hesap da sordum bi yandan siz biliyor muydunuz da bana oyun mu yaptınız diye. sizin de kızınız var dedim yani bile isteye yaptıysanız hakkımı helal etmiyorum dedim suratına da.

aslında bana kızmaya en ufak hakkı yok.

toplumdan dışlanıyor mu gerçekten? bana dışlanmıyormuş gibi geliyor. aksine insanlar bi sırtını sıvazlamadıkları kaldı ne güzel üzdün dollface i be diye sanki.

ne bileyim bana öyle geliyor.

Hayat devam etmek zorunda , hayat beklemez.Senin hayata uyum sağlaman lazım.Bi' silkelenip kendine gelsen keşke.Açtığın konulardan senin için üzülüyorum.Sen bir değersin , kazanması da okuması da çok zor olan bir bölümü bitirmişsin.Dünyadaki birçok insandan şanslısın aslında.Yani bunları görmen lazım.Bu herif seni aldatmış tamam mahvolsun defolsun ama arkada bırak artık.Gitsin kimle nişanlanıyor mu evleniyor mu 3 çocuk mu yapıyor boşver.Kin de gütme , hatırlama bile yani.Sen kendini düşün sadece.Hayatın her anının tadını çıkar.Gençlik ele geçmez bir daha.Hayatının en güzel dönemlerindesin.Sınavı kazanıp çalışmaya başlasan üzerinden ölü toprağı da atılırdı aslında.

aslında attım ölü toprağımı. burda genelde en kötü halimdeyken yazıyorum o yüzden çok kötü gibi geliyor olabilir biraz da anlatacak kimsem olmadığından sanki çok takıntılıymışım gibi oluyor çünkü konuşamıyorum kimseyle.

aslında görüyorum artık kendimi biraz küçümsemişim belki adamın etkisiydi. aslında şanslı olduğumu biliyorum hiçbir şeyim olmasa sağlığım aklım yerimde bundan da değerlisi yok biliyorum.

deli gibi çalışıyordum biraz sekteye uğradım ama devam edeceğim. bu gece mesela bitirdim mesaimi bi kağıda son kez onun hakkında suratına konuşuyormuşum gibi yazıp yırtacağım bi bira açtım kendime ne zamandır şöyle bi keyif yapmamışım bi keyifle yudumlayacağım.

düşününce bu ilişkinin kaybedeni ben değildim. en azından ruhumu kaybetmedim gece başımı yastığa rahat koyuyor muyum? evet. bitti. bu kadar basit. belki de onun huzursuz uykuları bunlardandı hep bilinmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…