kötüsün hemde çok

Avukata gitmeyi düşünmüyor musunuz? Duygusallığı bir kenara bırakın ve tüm haklarınızı arayın. Bahsettiğiniz para az buz değil.

Avukata gitmeyi düşünmüyor musunuz? Duygusallığı bir kenara bırakın ve tüm haklarınızı arayın. Bahsettiğiniz para az buz değil.
napabilirki "para benim mal mülk benim istediğime hediye veririm" derlerse ayrıca erkek kardeşde tık yok halbuki "yaf durun bi haksızlık yapıyorsunuz oda evladınız"diye

babam hayatta ama bu işlerle annem uğraşıyor
Kusura bakmayin. Ohaaa. Olamaz boyle bisey. Adam daha ölmemis be??? Yasiyor yasiyor!
Aklima eskiden stv kanalindan bi film geldi. Kadinin gozu paradan baska bisey gormezdi, oyleki kadinin kocasi öldu ve kadin hala hasta maasi alabilmek icin adamin parmagini kesti " elime ulasti" imzasi icin. Eve kontrole gelen adama " bekle oglum beyim kagida parmagini bassin getiriyim sana ben bu kagidi geri ' diyordu.

babam hayatta Allah ona uzun ömürler versin çokta seviyorum onu benim yüzümden sıkıntıya girmesini istemiyorum.annemle konuşmuyordum ama babam burada bize hayatı dar ediyor kızım anneni ara dediği için mecbur arıyorum konuşuyorum.sadece allah anneme fırsat vermesin diye dua edebiliyorum

babam hayatta Allah ona uzun ömürler versin çokta seviyorum onu benim yüzümden sıkıntıya girmesini istemiyorum.annemle konuşmuyordum ama babam burada bize hayatı dar ediyor kızım anneni ara dediği için mecbur arıyorum konuşuyorum.sadece allah anneme fırsat vermesin diye dua edebiliyorum
Allahım sana sabırlar versin çok zor bile bile yapılan haksızlıklara susmak koonuşsan olmuyor konuşmasan öyle .... çoo kıymetli oglu umarım ona çok iyi bakarda sen bari aralarında perişan olmazsın

napabilirki "para benim mal mülk benim istediğime hediye veririm" derlerse ayrıca erkek kardeşde tık yok halbuki "yaf durun bi haksızlık yapıyorsunuz oda evladınız"diye

Zor kullanmayı deneseniz? Baksanıza babanızın da sizi düşündüğü yok annenizi arayın diye baskı yapıyormuş size.

Çok garip cidden hadi anne sizi sevmiyormuş öyle diyorsunuz kardeşiniz ve babanız niye bir şey demiyor bu duruma? Yerinizde olsam annem baskıcı onlar bir şey diyemiyor diye düşünmeyi bırakıp iletişimi tamamiyle koparırdım.Çünkü onlar da pek masum değil.

Çok garip cidden hadi anne sizi sevmiyormuş öyle diyorsunuz kardeşiniz ve babanız niye bir şey demiyor bu duruma? Yerinizde olsam annem baskıcı onlar bir şey diyemiyor diye düşünmeyi bırakıp iletişimi tamamiyle koparırdım.Çünkü onlar da pek masum değil.
haklısınız.aileden sadece babamla görüşüyordum zaten ama babama kıyamıyorum

Back
X