Kötüysem kötüsün mastershef deyin bana

Ne düşündüğü degil de ne yaptığı ile ilgileniyorum sadece.Evden kovarken,başkalarıyla görüşürken düşünecekti zaten ben çok kez şans tanidim limiti tüketti
Neyazikki henüz boşanma olmadı.
Yok telefonunu karıştırma şansım yok ayrı yaşıyoruz ve muhatap değiliz çünkü.

Cok kötü bir durum bir zamanlar sevdiğin insanin sesine bile tahammül edememek ne yaptiki sizi bu hale getirdi çok yazik gercekten.

Çocuğu görmedim gerek zamanlarda gosterin muhattap olmayın kötü değil yorgunsunuz.

Çok teşekkür ederim
Peki bu şahsa yazacaksa sadece çocuk ile ilgili yazmasını,çok mecbur kalmadıkça onu bile yazmamasini söyledim mesajla,bu cümlem bana olumsuz bir biçimde geri döner mi ?

Evden kovmaları, asagilama hakaret,aldatma, psikolojik şiddet.
Normal bir boşanma süreci olsa, cocugu alet etme durumlarını çok çirkin buluyorum.
sizin durumunuz farklı. Adam boşanın diye her şeyi yapmış, şimdi de iftiralarla devam ediyormuş.
bu kadar kötü bir insanın iyi bir baba olduğunu sanmıyorum.

Ama yine de cocugunuz ile problemi yoksa,avukatınıza da danışarak, ikinizin de saygı duyduğu bir aile büyüğünden yardım isteyin su süreçte. Konuşsun kendisi ile. Sizi işinizden ederse olacakları, ortada cocuk olduğunu, sakin olması gerektiğini vs..

Ben ebeveynlerin yaşadıkları şehirlerden ayrılmasını doğru bulmuyorum. Siz de biliyorsunuz uzakta olduğunda eşinizin görmesi zora düşecek ve cocugunuz çok küçük. Hani alıp götürebilecek vakit geçirebilecek yaşta da degil.
siz nasıl zor durumunuzda yetişkin olmanıza rağmen ailenizin yaşadığı şehirde nefes almak istiyorsanız, oğlunuz da buna ihtiyaç duyabilir.
tabi babasının da bu anlayışta olması gerekiyor. Boşanma sürecinde cocugu yıpratmaması, onunla vakit geçirirken size olan öfkesini göz aradı etmesi vs..
oturup karşılıklı konuşacak durumunuz Yok belli ki sizin, o yüzden dediğim gibi ya profesyonel yardım alacağınız biri ile yada saygı duyduğunuz bir aile büyüğü ile görüşmekte fayda var.

Çeri senelerdir böyle.
Bir keresinde yine böyle adama alenen sövmüştü. Bazen ben de yapmak istiyorum ama kanunlar elimi kolumu bağlıyor katip. Susuyorsam edebimden falan değil yani.

Biliyorsunuz ki eurocukları kazanıyorum bende para bol yani fsdfddddd davadan falan korkmam parasını verir geçerim Kadını çocuğuyla, işiyle onuyla burnuyla tehdit edenler bana sökmez adamı haritadan silerim

Biliyorsunuz ki eurocukları kazanıyorum bende para bol yani fsdfddddd davadan falan korkmam parasını verir geçerim Kadını çocuğuyla, işiyle onuyla burnuyla tehdit edenler bana sökmez adamı haritadan silerim
Yaşa be Çeri! Beni de stajyer falan alıvermez misin yanına? Akıllı, sağduyulu, eğitimli bir kadınım. Litfen litfen litfen!

ahahahaha
Bundan dava çıkmaz, çıksa sonuçlanmaz, hadi diyelim sonuçlanacak, sonuçlanana kadar Euro biraz daha artar zaten o da sana koymaz
İçimizde kalmasın, sen devam et

Çok teşekkür ederim
Peki bu şahsa yazacaksa sadece çocuk ile ilgili yazmasını,çok mecbur kalmadıkça onu bile yazmamasini söyledim mesajla,bu cümlem bana olumsuz bir biçimde geri döner mi ?

Çocuk için yaz demeniz normal başka ne için yazacak? Mecbur kalmadıkça kısmı gereksiz, çocuk için iletişim kanallarını açık tutuyorum diğer konulara yorum yapmıyorum biliyorsun demeniz normal. Yazsın yazsın siz spam mesajı muamelesi yaparsınız, boşluğa konuşsun. Hakaret tehdit olursa delil tabi ki.

Sonraki mesajlarda görüş saati şu saat görebilirsin falan dediyseniz, önceki mesajları ezer. Yeter ki mesaj geçmişini silmeyin, sizde dursun.

Evet çok yoruldum gerçekten.Evde yasattiklari yetmezmiş gibi şimdi de işimle uğraşarak intikam almaya çalışıyor.Herhangi biri olsa neyse Çocuğumun babasının anneye yaptığı şeyler çok kırıcı

Çok teşekkür ederim
Boşanma aşamasında olduğunuz kişiyle, sadece müşterek çocuk ile ilgili iletişime geçmek istemenizden daha doğal bir şey yok. Olumsuz dönecek bir şey değil ki bana göre. Siz ona çocukla ilgili yazabilirsin ama başka şeyler için yazma demişsiniz. Çok normal. Dava ile ilgili hususları zaten avukatlarınız yürütüyor diye biliyorum.

Şu hagb olayından sonra her davranışınızda konuşmanızda size, mesleğinize zarar verecek, şikayet edecek gibi hissedip, huzursuz oluyorsunuz sanki. Bana öyle geldi yanlışsam düzeltin.. Kendinizi yıpratmayın lütfen..

Evet tatil adresi şu diye yazdım.
Çocuk ile başlıyor mesela cüzdanda prez olması aldattigim anlamına gelmez sen soyle suçlusun böyle suçlusun vs.Seni coj seviyorum canım ya eks aşkımmmm yazıyor sonuna da..tahrik ediyor yani..ondan sınır çizme gereği duydum.Tahriklere dayanamayıp uygunsuz şey yazmaktan korkuyorum çünkü

Haksızsın diyemeyeceğim

Aynen öyle her şeyden tedirgin olmaya başladım.Tetikte avcı gibi bekliyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…