• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm kızlar

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
slm herkese, çok kötüyüm Kızlar. Yemek yapıyorduk birlikte eşim olacak adamla. İş arkadaşlarından konuşuyorduk. Bi kadın için dedi ki ne güzel gülüyor o hep gülüyor. Ben de ben başka bir erkek için bunu söylesem kızarsın sana ne başka kadınların güleryüzlülüğünden dedim. Bir patladı, yüzüne tükürdü, ben çok fesatmışım beyinsizmişim, art niyetliymişim. Bela bile okudu. Ben de bağırdım zaten öyle demesi csnımı sıkmıştı. Üstümdeki tişörtü bile yırttı. Bu kadar çok tepkisine anlam veremedim zaten şu an 2 saattir ağlıyorum. Boşanmak istiyorum. Adamdan 2 saatin içinde soğudum. Kimseye anlatamam şu an çok kötüyüm. Bu kadar tepkiyi hak edecek bişey mi yaptım ben, suçum neydi? Kalktığım saatten beri 15 tane gömleğimi ütüledim çok güzel karşılığını aldım. İçim acıyor kızlar. Dünyam yıkıldı bir anda.

slm herkese, çok kötüyüm Kızlar. Yemek yapıyorduk birlikte eşim olacak adamla. İş arkadaşlarından konuşuyorduk. Bi kadın için dedi ki ne güzel gülüyor o hep gülüyor. Ben de ben başka bir erkek için bunu söylesem kızarsın sana ne başka kadınların güleryüzlülüğünden dedim. Bir patladı, yüzüne tükürdü, ben çok fesatmışım beyinsizmişim, art niyetliymişim. Bela bile okudu. Ben de bağırdım zaten öyle demesi csnımı sıkmıştı. Üstümdeki tişörtü bile yırttı. Bu kadar çok tepkisine anlam veremedim zaten şu an 2 saattir ağlıyorum. Boşanmak istiyorum. Adamdan 2 saatin içinde soğudum. Kimseye anlatamam şu an çok kötüyüm. Bu kadar tepkiyi hak edecek bişey mi yaptım ben, suçum neydi? Kalktığım saatten beri 15 tane gömleğimi ütüledim çok güzel karşılığını aldım. İçim acıyor kızlar. Dünyam yıkıldı bir anda.
yüzüne mi tükürdü?

yarası olan gocunur misali siz onun o damarına basmışsınız iyice kendini şaşırmış o an. aşırı tepkide bişeyler vardır illa.
Ben de öyle düşünüyorum. Aşırı tepki gerektirecek niley demedim çünkü ah dolarım size bundan boşanılır mı? Yüzünü görmek istemiyorum zaten, midem bulanıyor.

Tepkisi aşırı olmuş ilginç geldi kendini savunmaya çalışması.

Bence sakinleşin.
Birlikte yemek yapabiliyorsanız ikiniz de birlikte vakit geçirmeyi eğlenmeyi seven tiplersiniz. Belli ki bi yanlış anlaşılma ha tabi ki oyle sey denmez densizlik etmiş ama yüzünüze karşı da söylüyorsa bi art niyeti olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence oturup konuşabilirsiniz. Tükürmesi ayrı ayıp.

Bence sakinleşin.
Birlikte yemek yapabiliyorsanız ikiniz de birlikte vakit geçirmeyi eğlenmeyi seven tiplersiniz. Belli ki bi yanlış anlaşılma ha tabi ki oyle sey denmez densizlik etmiş ama yüzünüze karşı da söylüyorsa bi art niyeti olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence oturup konuşabilirsiniz. Tükürmesi ayrı ayıp.
Konuşmak istemiyorum ya. Konuşarak her şeyi bastırır o. Ağzı laf yapar bi tek. Soğudum zaten

Nereye gideceğimi de bilmiyorum. Yapayalnızım. Çıksam illa ki birileri bu halde görecek. Halim berbat zaten
o zaman onu gönder.
ama sen suskun birine benziyorsun.
muhtemelen pısıp oturacaksın.
inşallah eşin vicdanlıdır da pişman olur.

Back
X