• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm kızlar

Belki surekli guluyor ne guzel falan demek istemistir. Yani surekli gulmesine. Ama verdigi tepki gercekten abarti. Sinirli bir anina denk gelmis olabilir hemen bosanmayi getirmeyin akliniza.

Bana gore bu ilk kavganiz degil , daha oncesin den benzeri konular da esinizi bunaltmis gibisiniz sanki uzerine gitmissiniz..ofke patlamasi yasamis..tabiki cok yanlis bir tutum hicbirsekil de boyle yapmamasi gerek fakat kucuk bir cinnet yasamis sanki..

Valla güzel gülüyor lafına çok takılmadım aslında ama bu kadar bagirmasinin altında birsey olabilir ilginç abartı bir tepki tshirt yırtık ne var hep mi birşeyleri kurcaliyorsunuz ? Yani irdelenme huyunuz var mi

Tepki verdi çünkü kadına ilgi duyuyor. Ya kendi kabullenememis ya da senin farketmene bozuldu
Bu kadar kesin cumleler kurmayin lutfen ya. Konu sahibi bukadar sinirliyken inanin bu yazilan herşeye insan daha bi doluyor. Simdi diyceksinki benim yorumundan sanane. Bende esimle ilgili bi konu acmistim ve cok sinirliydim. Banada cok net seyler yazdikca dahada kuruyodum kafamda. Halbuki sonradan bambaska bisey cikmisti... kusura bakmayin tutamadim kendimi

Bence suçluluk psikolojisiyle size saldırmış. Genelde en çok haksız olanının sesi yükselir, şiddeti artar. Gonca hanıma katılıyorum. O kadından etkilenmiş ve kendine yakıştıramamış olabilir. Ya da onu ulaşılmaz görüp sizi bundan sorumlu tutup saldırmış olabilir. Konuşulabilecek gibi biriyse olay soğuduktan sonra tenkit etmeden sakin sakin alın karşınıza neden o denli kızdığını sorun. Eğer yine bağırıp çağırırsa konusu açılınca bence etkilenmiş olma ihtimali yüksek.

Bence suçluluk psikolojisiyle size saldırmış. Genelde en çok haksız olanının sesi yükselir, şiddeti artar. Gonca hanıma katılıyorum. O kadından etkilenmiş ve kendine yakıştıramamış olabilir. Ya da onu ulaşılmaz görüp sizi bundan sorumlu tutup saldırmış olabilir. Konuşulabilecek gibi biriyse olay soğuduktan sonra tenkit etmeden sakin sakin alın karşınıza neden o denli kızdığını sorun. Eğer yine bağırıp çağırırsa konusu açılınca bence etkilenmiş olma ihtimali yüksek.
Etkilenen erkekler boyle mi davranir. Ilk kez boyle birsey duyuyorum ..iliski yasasa demekki kadini oldurecek yani...yanlis yonlendirmeyin lutfen ..ayy beynimi okudu ben bir saldirayim diyecek yani..

erkekler hep suç bastırır. Her zaman. Bu aşırı tepkisi kendi o kadından hoşlanıyor ve bunu bu sekilde bastırıyor. Iyi giden bir evlilikse eger bir süre takip edin beklemede kalın derim. Her seyini kontrol edin bi süre. Hic sevmem bu tur takip vs ama bence esinizi bi süre göz hapsinde tutun . siz karşı cok buyuk saygisizlik yapmış. Sizi kotu niyetli kıskanç bulabilir. Ama kotu soz söyleyip saldiramaz hakaret edemez. İki gun sonra döver de

Gördüm işte daha ne olsun? Hiç kimse başıma gelmeyecek demedin kızlar. Bitmiş durumdayım
Canım ya kiyamam elleri kırılsın ben şiddet uyguladığını anlamadim ilk mesajdan sen sakin ol sabah git doktora mutlaka darp raporu al . sikayetci olmasan bile darp raporun olsun olsun ki ilerde keske alsaydim ya deme. Cunku sana saygisi yok tükürmesinden hakaretlerinden belli ve seni sevmiyor dovmesinden belli. Mutlaka mutlaka al o raporu. Allah yardimcin olsun. O utansın bos ver. Sen kendini uzme

Uyeliklerini yeni almis bazi arkadaslar konu acan arkadasla dalga geciyor...resmen Mune Mune sanki ben oyle algiladim

kuduz köpek saldıracak başka yer mi kalmamış sizin üstünüzü yırtıyor?

yerinizde olsam çıkarım gezerim,oturur bir yerde kahvemi içerim. o pislik de ne yapıyorsa yapsın suratına tükürülecek bi beyinsiz varsa o da kendisi.
Hay ağzına sağlık ne güzel yazmissin

Etkilenen erkekler boyle mi davranir. Ilk kez boyle birsey duyuyorum ..iliski yasasa demekki kadini oldurecek yani...yanlis yonlendirmeyin lutfen ..ayy beynimi okudu ben bir saldirayim diyecek yani..

Etkilenmekle kastettiğim beğenmek, hoşlanmak. Yanlış anladınız herhalde. Evet böyle davranırlar. Bilhassa kendilerini suçlu hisseden insanlar suçlarını bastırıp üste çıkabilmek için şiddete başvururlar. Bu şiddet fiziksel de olabilir, psikolojik de olabilir. Bu aldattığından şüphe ettiğiniz erkek arkadaşınızın telefonuna bakmak istediğinizde sizi güvensizlikle suçlayıp, olayları ajite edip mizacına göre evi terk etme, bağırıp çağırma, kırma dökme eylemlerine geçmesiyle aynı durum.

Kaldı ki söylediklerim ihtimal. Adam şeker hastası da olabilir ani sinir krizleri geçiriyordur yani, nereden bileyim ben?

Bu adam her gün her saniye seni seviyorum der. Ama artık şüpheliyim tabi, seven bu hareketleri yapar mı? Özür diledi ancak ben affedemiyorum.
Ben zaten kadına dediğini geçtim, tavırlarında kaldım. Ne zor şey miş bu hayat evlilik. Allahım yardım et

Bu kadar kesin cumleler kurmayin lutfen ya. Konu sahibi bukadar sinirliyken inanin bu yazilan herşeye insan daha bi doluyor. Simdi diyceksinki benim yorumundan sanane. Bende esimle ilgili bi konu acmistim ve cok sinirliydim. Banada cok net seyler yazdikca dahada kuruyodum kafamda. Halbuki sonradan bambaska bisey cikmisti... kusura bakmayin tutamadim kendimi
Konu sahibi herkesin yorumlarını okuyor benim yorumumu da tartar düşünür diye düşünüyorum direkt etkisinde kalmaz bence. Ben böyle durumlarda bunu düşünürüm fikrimi yazdım sadece. Zaten kendisi de öyle oldugunu düşünmediğini belirtmis

Etkilenmekle kastettiğim beğenmek, hoşlanmak. Yanlış anladınız herhalde. Evet böyle davranırlar. Bilhassa kendilerini suçlu hisseden insanlar suçlarını bastırıp üste çıkabilmek için şiddete başvururlar. Bu şiddet fiziksel de olabilir, psikolojik de olabilir. Bu aldattığından şüphe ettiğiniz erkek arkadaşınızın telefonuna bakmak istediğinizde sizi güvensizlikle suçlayıp, olayları ajite edip mizacına göre evi terk etme, bağırıp çağırma, kırma dökme eylemlerine geçmesiyle aynı durum.

Kaldı ki söylediklerim ihtimal. Adam şeker hastası da olabilir ani sinir krizleri geçiriyordur yani, nereden bileyim ben?
Kiskanclik bir noktaya kadar ruhu okşar ama bir noktadan sonra karşısındaki insanı yaralar. kıskançlık önce başkalarını suçlamakla başlar sonra da karşınızdakini yaralayana kadar devam eder. Konu sahibi nin anlattigi olayda aldatma suphesi olsa hadi diyecegim..ihtimalin bile bir kalitesi olmali..

Kiskanclik bir noktaya kadar ruhu okşar ama bir noktadan sonra karşısındaki insanı yaralar. kıskançlık önce başkalarını suçlamakla başlar sonra da karşınızdakini yaralayana kadar devam eder. Konu sahibi nin anlattigi olayda aldatma suphesi olsa hadi diyecegim..ihtimalin bile bir kalitesi olmali..

Bence sizin okuduğunuzu anlamakla ilgili problemleriniz var.

Bence sizin okuduğunuzu anlamakla ilgili problemleriniz var.
Ihtimal vererek iki kisiye birden egerki bu yakistirma yapilirsa cok cirkin olarak bakarim olaya ben dedigim gibi okidum konu sahibinin yazisini ve bu ihtimali cikardim ..en mantikli secenek bu cunku..

Bu adam her gün her saniye seni seviyorum der. Ama artık şüpheliyim tabi, seven bu hareketleri yapar mı? Özür diledi ancak ben affedemiyorum.
Ben zaten kadına dediğini geçtim, tavırlarında kaldım. Ne zor şey miş bu hayat evlilik. Allahım yardım et
bir gün tartışırken sen de ona tükür, üstünü yırt. eğer tepki vermezse, o zaman affedersin.

Back
X